- Vrijspreker.nl - https://www.vrijspreker.nl/wp -

Miss Partijprogramma Verkiezingen

Verkiezingscampagnes en verkiezingen hebben helemaal niets met het landsbestuur van doen, dat doen de ambtenaren en dat vindt de eigen weg wel.

Het zijn eigenlijk een soort Missverkiezingen waarin het volk vrijblijvend punten mag toekennen aan de partij die het mooiste programma weet te drukken en dat vervolgens door een lijsttrekker laat verkopen die de beste act van betrouwbaar en sympathiek weet neer te zetten terwijl dit alles gesouffleerd wordt door het CPB dat de betrokken partijprogramma’s een solide glans moet geven met behulp van malafide doorberekeningen.

Uiteraard worden de partijen en hun lijstrekkers na de verkiezingen niet aan die partijprogramma’s gehouden, daar waren die dingen immers nooit voor bedoeld zodat niemand dat echt verwacht.

Deze shows worden voor ieder denkbaar publiek gegeven, zelfs onschuldige kinderen van 9 tot 12 worden hiermee lastiggevallen in het noSS Wouterjugend journaal waar uiteraard Wouter, Jan en Femke voorspelbaar automatisch bovenaan eindigen omdat verstandige rechtse ouders (zoals ik) hun kinderen niet naar die linxfascistische rotzooi laten kijken.

Het vergiftigen van onschuldige kinderzieltjes volgens de langgevestigde socialistische traditie.

Politieke pedofilie van het zuiverste water dus.