zaterdag, 25 november 2006
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

“Nederland” de dupe van slappe politici

In de EU speelde gisteren in Finland een vergadering met Vladimir Poetin. Polen durfde van zijn vetorecht gebruik te maken om een bepaald onderwerp niet ter sprake te laten komen. Daarvoor is immers een vetorecht mogelijk.

Maar “Nederland zou dit nooit doen of durven”. Dat bleek uit de houding van Ben Bot (CDA) die Polen veroordeelde omdat zij voet bij stuk hielden. Polen wilde dat Rusland eerst maar eens het importverbod op Pools vlees moest opheffen.
Ben Bot verkondigt nu dat hij het jammer vindt dat Polen zijn eigen belang laat voorgaan op het belang van de EU. Wat dat laatste ook moge zijn.

Hoe denk je nu dat Ben straks gaat handelen als een Nederlands belang op het spel staat en de andere landen willen dat Nederland zijn eigen belang laat vallen? Ook dan zal hij gegarandeerd uw en mijn persoonlijk belang opofferen voor het “grotere” belang van de EU.

Daarom is “Nederland” ook op Zweden en IJsland na, de meest perfecte “Democratie” volgens “the Economist Magazine”.

Denk je dat een dergelijke houding in jouw belang is?
Maar ja, wat wil je, de meerderheid heeft al lang geleden zijn mandaat aan Ben gegeven.
En dan heb je geen recht van spreken meer!

In de EU heeft “Nederland” 2 % invloed; tegenover 98 % andere belanghebbenden. Dat is toch duidelijk?
Blijft over om hard te werken om uit de EU te treden.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: EU
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. SpyNose schreef op : 1
  Spy-Nose

  Bureaucraat Bennie denkt alleen in categorieen van Algemeen Belang. Het Algemeen Belang van EUrabia gaat boven het Algemeen Belang van Nederland. Hij is op dit punt van hetzelfde hout als al zijn maatjes: alleen respect voor HET Algemeen Belang.

 2. Maverick. schreef op : 2

  Landverraad en hoogverraad gaan sluipenderwijs. Ik houd mensen wel eens voor dat de socialistiese partijen (inclusief CDA VVD) de NSB van deze tijd zijn en ongeloof is je deel. Als je uitlegt hoe politieke partijen bezig zijn om van NL een kolonie van een anonieme bureaucratenklasse in Brussel te maken, is men het wel eens met je maar wil men gewoon niet geloven dat het waar kan zijn, en dan nog wel in het hier en nu. Foute Dingen gebeuren alleen in het verleden nietwaar?

 3. SpyNose schreef op : 3
  Spy-Nose

  [2] Maverick,
  Inderdaad. Het verleden was donker, het heden is redelijk controleerbaar en dank zij menselijke ingrijpen zal de aarde een schitterende toekomst tegemoet kunnen zien.
  Want de vooruitgang laat zich door niemand tegenhouden.
  (Vrij naar "Uren met Henk Broekhuis", Karel van het Reve)