Deze schokkende (!) onthulling stond in een ANP bericht.*)


Zou dat kunnen komen doordat het percentage “nieuwe Nederlanders” die op de verzorgingsstaat en zijn cadeautjes afkomt, veel groter is dan het percentage “ondernemers” die de verzorgingsstaat niet nodig hebben of niet willen?

Omdat “Links” veel guller is met het uitdelen van het belastinggeld dan “Rechts”, is het voor hen van belang om voor de grootste Sinterklaas te stemmen.
Zijn daar harde gegevens over bekend?

Twaalf zetels in het Parlement is 8 %!
Dat is al 4 x zoveel als heel Nederland heeft in de EU!
———————————————————-
*) Nieuwe Nederlander kiest vooral links
RIJSWIJK (ANP) – Allochtone Nederlanders stemmen woensdag overwegend op de linkse partijen. Zwevende allochtone kiezers kiezen meestal voor de SP, zo blijkt uit de Stemindex Allochtonen door onderzoeksbureau Foquz.
Rond 17.00 uur had bijna 50 procent van alle allochtonen zijn of haar stem uitgebracht. Foquz denkt dat als deze opkomst zich de rest van de dag voortzet, bijna 70 tot 80 procent van alle allochtonen gestemd heeft. Acht op de tien Turken, Marokkanen, Surinamers, Antillianen en andere allochtonen stemt op De PvdA, GroenLinks of SP. De stemmen van allochtonen zouden goed zijn voor twaalf Tweede Kamerzetels.

Foquz peilt de hele dag de keuze van allochtonen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Zaandam, Almere en Enschede. Onderzoekers houden de kiezers op straat staande en vragen naar hun stemgedrag. Foquz verwacht van negenhonderd allochtonen de stemkeuze te achterhalen.

20 REACTIES

 1. Nederland naar de kloten. Mensen die niet eens in dit land geboren zijn hebben meer stemrecht omdat ze met meer aantallen zijn.
  Goed gedaan overheid!
  De tievus

 2. [2] Chips, goeie partij zeg helaas heb ik al gestemd 🙁
  Volgende keer kunnen ze er toch maar beter een naam op het stemoverzichtsblad zetten. (partijnaam)

 3. De cijfers geven inzicht … Allochtonen stemmen overwegend links en niet gek aangezien daar voor hen de meeste voordelen te behalen zijn. Niet in de laatste plaats het behoud van de eigen cultuur, zoals hen in grote woorden en nog grotere subsidiegelden wordt beloofd. De autochtoon die ziende blind is maar welzeker sociaal, stemt helaas ook links. Inzicht bieden aan de bevolking die vooral kritisch durft te zijn, buiten de reguliere, lees veelal misleidende, media om is mijn inziens dan ook een absolute noodzaak om te komen tot werkelijke veranderingen.

  Met vriendelijke groet, M.

 4. Allochtonen weten kennelijk veel beter waar Ibrahim de mosterd haalt dan 5 a 6 miljoen zwevende kiezers.

 5. Tsja, allochtonen bevinden zich doorgaans niet in de hoogste belastingschijven, en een restrictief immigratie- en islambeleid van rechts helpt natuurlijk ook niet. Dit is toch geen verrassing?

 6. Niet verrassend. Met 12,3mln stemgerechtigden en 5,5mln productieven… You do the math.

 7. In het kader van de democratisering kan men bij de volgende verkiezingen
  allicht ook andere zoogdieren stemrecht geven…primaten en koeien en varkens….

  Een partij voor de dieren is er al (en die grap haalt nog stemmen ook)….en stommer dan de ezels die nu op een crypto-communistische partij als de SP hebben gestemd, kan het gemiddelde varken of rund niet zijn.

  Groetz,

  Cincinnatus

 8. Ongelooflijk dat door de verkiezingsuitslag de mensheid geen donder geleerd heeft en er zelf voor kiezen om als slaaf door het systeem misbruikt te worden, vol met leugens en bedrog.

  Er zit inderdaad maar één ding op en dat is dit land verlaten. Nederland kan niet meer gered worden, de kuddedieren helpen het zelf naar de kloten.

 9. Er breken sombere tijden aan met de communististen en socialisten aan de macht. Boskabouter heeft al gezegd dat Marijnissen ook in het kabinet moet. Dat wordt leuk, bestel je rode pet en vlag nu al maar. Een lichtpuntje is dat zo’n kabinet nooit lang aan de macht kan blijven, want ze vechten elkaar al binnen een jaar de tent uit.

 10. [11]
  Ware het niet dat een van de huisregels vraagt ‘om netjes en respectvol met mekaar om te gaan ‘, ik zou je een …. noemen. Arme man.

 11. [14] "Ik zou je een…..noemen."

  Dat staat jou vrij en laat mij koud.

  Arm Nederland.

  Groetz,

  Cincinnatus.

 12. [13] wim, aan de rechterkant zijn ze ook goed in vechten dat heb je gezien bij de nazaten van Pim; hij was nog niet begraven of ministers en kamerleden vochten elkaar de tent uit. nina

 13. Tja het gaat om individualisme als samenleving of sochalisme als samenleving. Ik ben uiteindelijk voor een libertaristische samenleving.
  Maar hoe dit te berijken.

  Als je de verschillende samenlevings vormen als een cirkel ziet ben ik er voor om de samenleving naar een hoog gemeenschaps zin te brengen (sochalisme) en vervolgens alle overhijds instellingen gekontroleerd los te laten. Dit is feiterlijk ook wat Bos schrijft. (shiet maar raak voor een knaak) Ik ben van mening dat het afbreken van de verzorgings staat op de weize die nu word toegepast zo veel weerstand geeft dat een meer liberale samenleving niet gerealizeerd kan worden.
  Heel simpel gesteld, Rome is niet door indivduen gemaakt en ook niet door indivduen afgebroken.

 14. [17] Socialisme betekent mensen met geweld dwingen hun geld af te staan voor doeleinden die het slachtoffer niet bepaalt.
  Wil je dat als uitgangspunt?

  Ik denk dat we naar het omgekeerde moeten streven:
  1. Bewust worden door (veel) meer mensen dat iedereen recht heeft op zijn eigen leven. (Soeverein /libertarisch)
  2. Bevoegdheden, hele ministeries, bij de overheid sluiten.

 15. [18] Beste Hub,

  Een grote meerderhijd van de bevolking voeld zich pretig bij een warme arm van deze overhijd. Waneer deze wort weg bezuinigd zo als nu gaan zij in verweer hiertegen.
  Door simpel weg deze baten van de sociaal democratiche samenleving te verwijderen komt dit over als verlies, niet als winst.
  Vele mensen die op deze site komen zien dat als winst maar wie zijn wij dan om dat de ander aan te doen?

  De meerderhijd van Nederland vind de samenleving waarin wij nu leven prima,
  Daarom zou ik er voor pleiten om dit eens leker op te jagen en vervolgens (zo als Bos omschrijft in zijn boekje)
  de nu verplichte belastingen in te delen in vrije belastingen. Maar dan kun je dus ook geen gebruik maken van instelingen waarvan je niet de belastingen betaald. JE KOOPT vrijwilig een product van de overhijd. in plaats van je word verplicht een product te kopen. daarna zien we wel wat er nu daadwerkelijk waarde heeft en wat er overblijft van de verzorgings staad.
  Groet H

 16. nachtwaker

  Zeg geen STEMWIJZER , maar KOOPstemwijzer , voor nieuwkomers op kosten belastingbetalers.

Comments are closed.