Folders uitdelen, baby’s kussen, bij mensen aanbellen, eindeloos te gast zijn bij tv-programma’s of zelf low-budget (van kwaliteit, zeker niet van kosten) tv-promo’s maken voor de partij die vanzelfsprekend exclusief op de staatszenders te zien zijn en dus door ongeveer 10 tot 15 mensen zullen worden gezien. Ze hebben als overeenkomst dat wanneer een onschuldige tv-kijker een glimp opvangt van dit genante spektakel, deze kippenvel of koude rillingen krijgt, om niet te spreken van menig libertarier die spontaan in eigen huiskamer heeft overgegeven of een lichte epileptische aanval gekregen (de meesten van deze libertarische slachtoffers konden pas weer recht uit de ogen te kijken nadat ze achter de vrijspreker werden gezet).


Tenenkrommend zijn vooral de ‘debatten’ die me erg doen denken aan een theekransje. Hetzelfde vrouwengroepje dat elkaar telkens weer vindt, zij het in de Tweede Kamer, de één of het andere commissie, de partijbijeenkomst of dit zogeheten ‘debat’. Er wordt geleuterd over niks alsof hun leven ervan afhangt, soms wordt er wel eens een ophefje gemaakt over hoeveel suiker er wel of niet in de thee zou moeten maar aan het eind van de dag gaat ieder theekranslid hand in hand maar vooral tevreden naar huis na een goeie dag vol te hebben geluld.

7 REACTIES

 1. Daarom lijst 14 stemmen
  http://www.lijst14.nl/
  Mensen zijn zulke kuddedieren om op CDA of Pvda te stemmen omdat ze dat altijd al deden.
  Durf op te komen voor je vrijheid.
  De stemwijzers gaan er al standaard van uit dat lijst 14 weinig stemmen zal gaan halen. Een schande!

  Wij moeten ons aan de regels houden. De overheid en haar medewerkers hoeven dat vaak niet. Lijst 14 brengt dit onderwerp in de Tweede Kamer.

  De wereld is in oorlog. Nederlandse troepen zaten in Irak en nu in Afghanistan. De aanleiding daarvan is gebouwd op leugens. Saddam had geen massavernietigingswapens en had niets te maken met 9/11.

  George Bush jaagt al jaren met grof geweld op een onzichtbare vijand. En Nederland helpt hem daarbij. Lijst 14 kandidaten vinden dat vreemd. Ze willen op zijn minst dat er eens kritisch wordt gekeken naar de beschuldigingen die Bush uit. En of Amerika niet met meerdere tongen spreekt.

  Lijst 14 kandidaten vinden het vreemd dat sommigen heel veel hebben, en de meeste steeds minder. De aarde is het erfgoed van alle mensen!

  We zien en horen van onze wereldleiders meer geheimzinnigheid en leugens dan wijsheid en waarheid. Dit is niet de wereld die we wensen. Stop het gepraat over angst en terreur. Kom met oplossingen en werk aan een rechtvaardige wereld!

  Stop de geheimzinnigheid. Stop toenemend militarisme. Stop aantasting van de privacy. Als de vrijheid is verdwenen, waar vrezen en vechten we dan nog voor?

  Geheime diensten hebben meer bommen op hun geweten dan alle verdrukten der aarde bij elkaar. Lijst 14 brengt dit onderwerp naar de kamer!

  Het consumentenbelang staat op het spel! Doet de overheid alsof er een nieuwe Consumentenautoriteit komt, blijkt het een nieuwe wet te zijn die per 1 januari 2007 in werking treedt. Circa 25 ambtenaren worden met de uitvoering van deze wet belast. Het Platform Belangen van Consument (BeVaCo) heeft hierover bij Economische Zaken om opheldering gevraagd. Zie http://www.bevaco.nl

  Ons voedsel wordt genetisch gemanipuleerd. Niemand weet meer waar dit in Nederland plaats vindt. Terwijl bekend is dat hierdoor vroeg of laat andere gewassen genetisch zullen verontreinigen. Voordelen voor consumenten en het milieu zijn nog niet aangetoond. Multinationals krijgen, dankzij patenten, de macht over de voeding waar alle boeren afhankelijk van worden. Kandidaten op Lijst 14 willen dit opnieuw aan de orde stellen.

  Grote hoeveelheden gif worden er in ons milieu gebracht. En wat doet de overheid? Ze bestrijdt dit niet, maar blijkt zelfs medeplichtig. Lees bijvoorbeeld dit relaas van kandidaat volksvertegenwoordiger ir Ad van Rooij. (nr. 6) http://www.libertarian.nl/NL/

  Kandidaten van Lijst 14 willen de zogenaamde eenwording van Europa prominent aan de orde stellen.
  Na de invoering van de Euro schieten voedselbanken als paddestoelen uit de grond en neemt de armoede toe. Kandidaat Martin Dessing (nr 10 van Lijst 14) wil de Euro, wanneer hij in de Tweede Kamer komt opnieuw ter disccusie stellen.

 2. [1] Kan deze partij niet beter buitenparlementair in de oppositie gaan? Vanuit de Haagse therapieruimte waar zo’n 150 hele en halve zwakzinnigen de ganse dag babbelonië spelen valt weinig vernieuwing te verwachten, al was het maar door de eeuwige consensus- en coalitievorming. De wal moet het schip keren en tot die tijd kun je m.i. beter je krachten sparen en voorbereiden op de sociale en economische meltdown die komen gaat.

 3. Nu on-topic voor deze discussie. Het gevlei in de gevestigde media is mij ook niet ontgaan. De zogenaamde ‘onafhankelijke’ pers -Vrij, Onverveerd, en ander quasi-stoer gewauwel- is zich aan het inwerken in haar rol van gesubsidieerde mediahoer. Zet de vaseline maar klaar en bukt u vast voorover hoernalisten m/v…

 4. [1] Met een aantal punten van Justice kunnen we het wel eens zijn. Maar ik lees toch duidelijk dat hij de oplossing zoekt bij de (meer) overheid.

  En dat twerwijl de overheid het probleem is!
  Beter is om NIET te stemmen en daardoor niet jouw goedkeuring aan het systeem te geven.

 5. [3] Ik denk dat het nog dieper gaat, namelijk dat de gevestigde media het eerlijk eens is met wat voor nonsens beweerd wordt door de doorsnee politicus. Dit komt overeen met het feit dat de gevestigde netjes herkozen zullen worden omdat iedereen onder de indruk is dat regels, belastingen en vrijheidbeperking de middelen zijn tot een goed functionerend Nederland.

 6. [1]
  Justice en de zijnen zullen Nederland ff op de kop zetten… Alsof STEMMEN op zich ( en onverschillig op wie) ook maar iets uitmaakt. Want in een pseudo-"moderne" maar nog steeds absolute MONARCHIE (zoals Nederland), wat door de de majesteit en een gevestigde en geaccepteerde kliek politieke pachtbazen wordt GEREGEERD is het zuiver een farce. Zeker is dat ook lijst 14 uiteindelijk ABSOLUUUUT NIKS heeft te bieden.

  Enne, lijst 14 gaat "dingen tersprake brengen" … Yaaaa, yaaaa dat deden de eigenwijzen uit het gepeupel ook al altijd, om steeds op het rad of in het cachot te eindigen. (niet dat het voor mij een ruk uitmaakt)

  De wereld was ook de hele laatste eeuw in oorlog … non stop. En een Saddam werkte wel degelijk aan massavernietigingswapens, maar heeft het bijtijds bij zijn barmhartige broeders kunnen onderbrengen en hij was de meest potente macht dat 9/11 had kunnen doen escaleren. Afghanistaanse en Irakese regiems werden ausradiert, en Kadhafi heeft de witte vlag gehezen (omdat hij nog wist hoe hij letterlijk in zijn woestijntent was bestookt. Met Syrie en Iran moet men nog afrekenen.

  Het gaat helemaal niet eens om een George Bush, maar om Internationale terrorisme dat aan de VS de oorlog heeft verklaard. en hun aangevallen. Nederland is bij verdrag verplicht om de VS bij te staan zoals zij Nederland uit de drek hebben gehaalt. Lijst 14 kandidaten loelen zelf maar wat en spelen in op voetvolkse neo-marxistische sentimenten vergeefs hopend op een paar armzalige stemmen.

  Lijst 14 kandidaten vinden "het vreemd dat sommigen heel veel hebben, en de meeste steeds minder. De aarde is het erfgoed van alle mensen!" Welnu dat komt uiteraard omdat zij armzalige neo-marxistische sjosjialisten zijn. De aarde wordt welliswaar door iedereen bewoondt maar dat geeft iedereen nog niet het geboorterecht op iets wat een ander bij elkaar weet te schrapen en zij niet. Zelfs tussen de bloedeigen broers en zusters van Justice persoonlijk zijn er verschillen, tenzij het een totaal imbeciel gezin betreft en iedereen met kwijl uit de mond rondloopt.

  Justice wil zondermeer dat de koppen in het marxistische zand wordt gestoken … en kan slechts "denken" naar het geijkt Nederlandse politiek recept: Bedenk "speerpunten", verzin "programmas", droom "oplossingen" op en wees vooral "loyaal" en "solidair" met de stommelingen, Vergeet ook vooral niet om het "gebroken geweertje" van zolder te halen. Het allerberoerste is dat Justice "denkt" dat tie "vrij" is en "privacy" geniet , maar is zelf iemand die alles collectief doet en is hysterisch dat hij iets zal verliezen waar hij niets voor heeft gedaan. Zoiets als wat barmhartigheid over fysieke maagdelijkheid denken …

  De marxisten en dictatoriale en semi-dictaoriale regiems hadden altijd al de grootste geheime diensten, en nu is het mondiale netwerk van moskeen dat (omdat men NIET gelooft in seperatie tussen religie en staat) en slechts Allah als wereldse authoriteit erkennen. Laat Justice zich DAAR om druk maken. List 14 gaat echter weer dat communistisch gezang en gezanik opheffen. Genoeg om hun zelfs uit een spek-en-bonen NEP "parlement" te weren …

  En dan gaat lijst 14 ook nog eens over de voedsel voorzienning hebben alsof de hongerwinter er nooit was geweest, of dat de wereldbevolking uit de pan uit is gestegen en langer leven.. En zij wil voorall dat iedereen (ongeacht of zij het verdienen of niet) overal een gelijk deel van krijgt …

  "" …Grote hoeveelheden gif worden er in ons milieu gebracht. En wat doet de overheid? Ze bestrijdt dit niet, maar blijkt zelfs medeplichtig. Lees bijvoorbeeld dit relaas van kandidaat volksvertegenwoordiger ir Ad van Rooij. (nr. 6) … "" Niks als molenwieken in de wind, met het verschil dat het geen kloot voorsteld, laat staan ook maar iets opbrengt. Alle "giffen" en nucleaire rommel die hier op aarde worden verspreid zijn immers LETTERLIJK des aardes (en al dan niet man made). Niets komt uit outer space . Over een miljoen jaar draait de wereld nog rond.

  ""… Kandidaten van Lijst 14 willen de zogenaamde eenwording van Europa prominent aan de orde stellen.
  Na de invoering van de Euro schieten voedselbanken als paddestoelen uit de grond en neemt de armoede toe. Kandidaat Martin Dessing (nr 10 van Lijst 14) wil de Euro, wanneer hij in de Tweede Kamer komt opnieuw ter disccusie stellen. …""

  Kandidaat Martin Dessing is sinds jaar en dag een bewezen CHARLATAN die slechts aan de bak wil en voor het keuninklijke honderkar gespannen wil worden. Wanneer komt Nagel de lijst verterke en al die kandidaten van LN.

 7. [2] Vrijbuiter slaat de spijker op de kop, want officiele oppositie is immers streng VERBOTEN en zondermeer met de dood strafbaar.

  Wil men perse het "parlement" in dan doet men dat uitsluitend om aan de bak te komen … Iets wat lieden als een Jan Nagel al jaar en dag proberen te doen …

Comments are closed.