Al eerder schreven we over voortvarend optreden van de nederlandse overheid tegen het verschijnsel wildplassen. En zoals het een overheid betaamd gaat dat zonder aanziens des persoons. Ook in de VS vindt dit zero-tolerance beleid nu navolging. Een school in het Amerikaanse Waco heeft een leerling geschorst wegens “seksuele intimidatie”. Hij had een onderwijsassistente omhelsd en daarbij haar borst geraakt. Zolang de zwaksten in de samenleving nog dusdanig beschermd worden, is er vooralsnog geen enkele reden tot bezorgdheid.

Hieronder het schokkende bericht:

Kleuter geschorst wegens ‘seksuele intimidatie’

Uitgegeven: 11 december 2006 19:59
Laatst gewijzigd: 11 december 2006 19:59

WASHINGTON – Een basisschool in het Amerikaanse Waco heeft een 4-jarige kleuter geschorst wegens “seksuele intimidatie”. Hij had een onderwijsassistente omhelsd en daarbij haar borst geraakt.

De vader van de kleuter dacht dat “de wereld gek is” toen hij het bericht van de schorsing ontving. Zijn zoon begrijpt niet waarom hij geschorst is, aldus de man volgens de krant Waco Tribune-Herald.

Na een klacht bij de Texaanse onderwijsinspectie werd de reden voor de schorsing wel afgezwakt van “seksuele intimidatie” tot “ongepast lichamelijk contact”. De school blijft erop hameren dat de kleuter “zijn hoofd tegen de borsten van een vrouwelijke medewerker heeft gewreven”, maar heeft de schorsing inmiddels ingetrokken.

(zie ook abc13.com)

7 REACTIES

 1. De (westerse) wereld verkeert in staat van serieus verval. Dit is helaas slechts 1 van de vele excessen. Gelukkig kun je in de US of A nog flinke rechtzaken beginnen tegen zwakzinnige instellingen als deze school. De wereld is inderdaad gek geworden…

 2. <Sarcasme knop aan> Eerst moet hij uit die borsten drinken en nu mag hij er niet meer aankomen. dat is toch verwarrend voor zo’n kind. Hij zal wel dorst hebben gehad.<sarcasme knop uit>

  Inderdaad de wereld is gek geworden, waar is het gezonde verstand gebleven, waarschijnlijk met het badwater weggegooid.

 3. En welk verband mag er zijn met het libertarisch streven?
  Aangezien ook vele niet-libertariers de gekte hiervan inzien.

 4. En ik dacht eerst nog wel dat de lerares-met-de-al-te-lustige-boezem geschorst was wegens sexueel intimideren van een kind.

  Maar toen begreep ik het: de dader was een MAN, BLANK en waarschijnlijk CHRISTELIJK!

 5. Het is in en in triest hoe er met ‘intimidatie’ wordt omgegaan. Het westen is ook in verwarring, want het gaat gebukt onder politiek-correctheid.

 6. Wat betreft de zwaksten in de samenleving:

  Het zou goed zijn als er een representatieve steekproef wordt gehouden met de vraag: Voelt u zich aangesproken als politici het hebben over "de zwakkeren in de samenleving?"

  Niemand ziet zichzelf graag als zwakkere (hoop ik, maar in Nederland sta ik nergens meer van te kijken). Kortom: politici die zeggen op te komen voor de zwakkeren komen voor niemand op.

Comments are closed.