Hillary Clinton for President.

Vandaag heeft Hillary Clinton verklaard, toegegeven dat zij inderdaad kandidaat is om Presidente van de Verenigde Staten te worden.
Reeds lang geleden wezen we op deze plek op de mogelijkheid dat Hillary de kandidate voor de Democraten in 2008 zou worden, samen met de mogelijkheid dat Condoleza Rice dan kandidaat voor de Republikeinen zou kunnen zijn.

Hillary heeft dit lang ontkend, maar nu heeft ze het toch bevestigd. Natuurlijk met een paar slagen om de arm. Haar man, Bill, had toen een oogje op de functie van Secretaris generaal van de UN. Maar dat pad schijnt voorlopig geblokkeerd te zijn.

Hillary is een groot voorstandster van een sterke overheid. Dat zijn natuurlijk wel alle politici, maar zij is daar extra opvallend in. Een reden waarom we niet verwachten dat zij bevorderend is voor de soevereiniteit van ieder individu.

18 REACTIES

 1. Naagh … het kandidaatschap van Hilary Rodham Clinton is DOD … (dead on arrival), evenals dat van Kerry. Overigens, het onderlinge gekijf onder de Democraten is een indicatie dat er (nog) geen duidelijk partijbeleid of leiderschap uit de verf is gekomen.

  Het grote succes dat zij hebben kunnen boeken is dan ook veel eerder te danken van incidentele "backlash" op kiesdistrictniveau jegens Bush en zijn kliek.

 2. Een vrouw die een sterke en bemoeizuchtige overheid wil? Niks bijzonders toch? Ik heb al heel lang de indruk dat vrouwen (even generaliserend) veel meer links, collectivistisch en pro ‘big government’ zijn dan mannen. Nog een paar jaar en de politiek bestaat uit mannenpartijen, vrouwenpartijen, hakbarpartijen, enzovoorts. En zo wordt de politiek steeds meer een karikatuur van zichzelf.

 3. Binnen de democraten wordt ook de enorm populaire gouveneur van Illenois genoemt, Barack Obama, als potentieel kanidaat. Hij is een grote stemmentrekker bij de zwarte gemeenschap in de VS en is een groot voorstander van overheidsprojecten om armen te helpen.

  Hoe je het ook went of keert, een Republikein of een Democraat als president, het is als kiezen tussen de elecktrische stoel of een dodelijke injectie. Ik kies voor ontsnappen, om de kanidaat van de Amerikaanse LP van 2004 te quoten

 4. mijn laatste zin van m’n eerder geposte bijdrage kan op meerdere manieren geinterpeteerd worden. Ik bedoelde te zeggen dat ik voor ontsnapping kies en dat deze uitspraak van de kanidaat van de Libertaian Party van 2004 afkomstig is.

 5. Jammer dat niemand in de gaten heeft dat van alle ‘gekozen’ Amerikaanse presidenten het grootste gedeelte tot dezelfde bloedlijn behoren. Een bloedlijn die terug te voeren is naar het oude Sumerie. Hillary ‘Reptillary’ is daar een voorbeeld van. Zij is qua bloedlijn zeer hoog en de kans dat zij president wordt is zeer groot. Of er moet iemand zijn die nog hoger in de bloedlijn zijn. Dan wint die…

  Meer informatie hierover is te vinden op de website en de boeken van David Icke. Verdiept je daar eens in en je zult te weten komen waarom alles gebeurt dat gebeurt…

  Have fun,

  Merlin

 6. [3] Michael Badnarik bij de weg. Ook zo genoten van zijn Constitution Class (google videos)??

 7. [7]
  Hilarische shit. Dank je wel voor de link, ik heb hartelijk gelachen. Sterker nog, ik zit er nog steeds om te lachen:

  "The following quote comes from a Reptilian soul contact of mine who lives as a Human on Earth presently as well – this message is SO CRUCIAL for you to understand in your quest for a balanced truth – there are more than one race of Reptilians involved in this war on Earth – don?t be fooled by single-mindedness:
  The Sumerian texts confirm that the "Elder gods" or "Anunnaki" were, in fact, not the first "gods" on Earth – a race or races known as the "Ancient Ones" pre-dated the arrival of the "Elder gods/Anunnaki". The Ancient Ones had come from the stars many eons earlier and had established an extremely advanced culture. The Anunnaki, although initially accepted, and very technologically advanced themselves, subsequently caused immense problems after their arrival to Earth and a war broke out. It seems this was no small battle, indeed, it changed the entire face of the Earth and irrevocably altered the course of life thereon.

  The Anunnaki eventually won the battle and they divided up parts of the Earth between them. It is only after this that Humankind was "created" as a slave race. The Anunnaki were a race of warlords, for they often fought amongst themselves and involved Humans in their endless power struggles and petty jealousies."

  Ik ga dit in de kerstvacantie (de meest treurige tijd van het jaar) eens grondig doorlezen opdat mijn humeur dan echt niet meer stuk te slaan zal zijn. Dit relaas zal volgens mij veel beter werken dan het ook zeer aan te bevelen weed en cognac (XO) dieet.

  Weet je wat? Ik ga het gewoon allemaal tegelijk doen. En dan ga ik daarna een brief schrijven naar Wouter B. dat hij en al zijn andere soemerische reptielenvrindjes op moeten zouten van onze planeet. Ik heb er nou al zin in.

  [ps. kan iemand de achterdeur van paviljoen 13 weer eens sluiten?]

 8. [8] JA!!!! en zijn book Good to be King!
  Badnarik houdt zich bovendien beroepsmatig met hetzelfde bezig als ik.

 9. [7] Tis mij opgevallen dat engelsen volledig in fictie geloven en geheel in fictie leven. Daarom is elke engelsepersoon liefst Acteur of Actrice, omdat men dan het eigen leven niet hoeft te leiden … of beter gezegd hoeft te "lijden". Soms erg charmant … soms domweg gevaarlijk. En daar is David Icke (die daar een business van heeft gemaakt) ook eentje van …

  E.e.a. zomaar op langere termijn van zeer nabij meegemaakt. Aangezien ik van 1977 tot 2002 in Hampstead (London NW3) een townhouse en veel buren had … Tegenwoordig wonen daar overigens helaas nog maar weinig engelsen …

 10. [11] 🙂
  natuurlijk wonen daar nog maar weinig engelsen. Met behulp van die ondergrondse basis aldaar is een gestage overname van het menselijke ras door de greys (aan dezelfde zijde als de draco’s, maar dan een paar stapjes lager op de kosmische ladder) succesvol aan de gang. Gelukkig hebben we dan altijd nog de nordics, die zich tot nu toe redelijk rustig hebben gehouden, die ons kunnen leren hoe ons te wapenen tegen dit complot waarin ook de nazi’s en de NSA samenwerken. Waarom denk je anders dat het nordic-walking zo gepromoot wordt?

  🙂

  [man, ik zit er al helemaal in]

 11. [2] Dat komt doordat vrouwen in het algemeen minder rationeel denken dan mannen. Zij redeneren met hun hart, terwijl mannen dit met hun hoofd doen.

 12. [13] Vrouwen laten mannen denken dat ze denken.
  Terwijl zij thuis het kroost verzorgen laten ze manlief zijn apenspelletjes spelen: war, politics and rat race. Het mannetje komt de buit steeds terugbrengen (wil van bil, het kroost moet van HEM zijn)
  Nee, mannen denken niet. Da’s een misverstand. Vrouwen wel; wie niet sterk is, moet slim zijn, heren!

 13. [8] ja, Badnarik! Heb ‘m via TV gezien tijdens de verkiezingen van 2005. Als die man had meegedaan met het presidentieele debat had ‘ie Bush en Kerry zo onder de tafel gelult.

  hier Badnarik op de wikipedia
  http://en.wikipedia.org/w/i

 14. [15] Het gaat helemaaaal niet of Hillary en Obama interesse hebben … maar hoe de kiezers daarover denken!

  Wat Hilary betreft is men overigens nog lang NIET vergeten dat zij het presidentschap van Clinton had willen kapen toen die voor het eerst aantrad, en zij (en zij als de niet-gekozene) wel even een nasjionale gezondsheidszorgstelsel uit de grond zou stampen … NIET dus …

  En dat terwijl haar ENIGE "claim to fame" was als zwaar benadeelde echtgenote …

 15. [16] In de VS zijn de Libertariers terecht een "off-the-rocker fringe party" … en hebben een betere kans als zij aan de kardinaal ellecties van het Vaticaan mee zouden doen …

Comments are closed.