(ANP) – Onze Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb), Tjibbe Joustra, roept de media op terughoudend te zijn in het publiceren van foto’s en omschrijvingen van de woningen van leden van het koninklijk huis en politici.

Verdorie, en waarom nu niet voorzichtig zijn met foto’s van woningen van VrijsprekerSchrijvers? En ook van VrijsprekerLezers?

Tjibbe zegt verder: “Het behoeft geen betoog dat tegenwoordig rekening gehouden moet worden met het gevaar van een terroristische aanslag.” (En dan hebben we ook nog het gevaar van de stijgende zeespiegel!!)
Natuurlijk, als we het aantal dagelijkse doden door terroristen in Nederland zien, weet iedereen dat.
Hoeveel doden waren dat ook al weer het laatste jaar? Ik dacht “nul”.

Daarom, zegt Tjibbe, geen foto’s van huizen van politici.
Los van het feit dat Tjibbe daarmee gewone mensen discrimineert, is het natuurlijk een prut maatregel.
Het zou veel beter zijn als alle politici vanaf nu “onherkenbaar” in het openbaar rondlopen. Dan weten de terroristen helemaal niet waar zij zich bevinden. Bovendien is dat een heel gemakkelijke op te lossen door de politici allemaal een klein maskertje te verstrekken.

P.S. De politici zijn bezig om een “boerka-verbod” in te voeren. Ik heb daarom nog overwogen om voor te stellen om die overbodige boerka’s te gebruiken om politici onherkenbaar voor terroristen te maken. Maar dat is onmogelijk want het super kleine aantal boerka’s in Nederland valt helemaal in het niet tegen het aantal politici.

8 REACTIES

  1. Misschien moeten politici het verbieden om politicus te worden. Ze hebben immers geen enkele moeite om mensen te verbieden eigen risico’s te nemen.

  2. ik denk dat Bin Laden& co 0,00 % geïnteresseerd is in de luitjes hier.-:)

  3. ik denk dat Bin Laden& co 0,00 % geïnteresseerd is in de luitjes hier.-:)

  4. Die Joustra is dat figurr van de gouden WC-potten bij het CVI, voor wie als dank voor deze verspilling van gemeenschapsgeld in plaats van ontslag op staande voet een nieuw, zwaar overbetaald en onnodig baantje als terroristenbestrijder is bedacht. Dan moet je af en toe iets doms roepen om je bestaan te blijven rechtvaardigen, voor politici dan. De oplettende burger trekt dit soort mensen door zijn eigen gouden plee. Maar ja, we worden weer verplicht zijn salaris te betalen, om vervolgens door hem geminacht te worden. Uitvreters.

  5. [4] Sorry: figurr=figuur; CVI = CWI
    Zou handig zijn een ‘edit’-functie te hebben.

  6. [5] is er toch, schrijf in Word, ctrlA, ctrlC, ctrlV en het staat op de Vrijsprekert.

  7. [6] Had ik inmiddels al bedacht. Ben gewend aan fora waar je terug kunt. Evengoed bedankt.

Comments are closed.