… van decenia lang politiek correct onderwijs.

Oorspronkelijk was dit fragment te zien op http://users.pandora.be/midgard/getthepicture.mpg waar het echter is verwijderd.

Voorlopig is het nu wel hier te zien.

Hint: het woord begint met een A

7 REACTIES

 1. In welk bestandsformaat is dat fragment? Mijn (Apple) computer kan er niks mee.

 2. ’t Is quicktime, maar op mijn XP bak (in Firefox) zie ik ook weinig gebeuren.

 3. [4] Dankje. Kende hem al, maar nog steeds grappig. Vooral het gezicht van die manke presentatrice…

 4. Doet me denken aan die (weet niet of het ergens op inet rondzwerft) historische lingo-aflevering waarbij de kandidaten het presteren steeds seksistische/schunnige woorden te verzinnen.

  Maar even ontopic: het antwoord van het meisje is toch niet politiek CORRECT maar politiek INCORRECT toch? Of hangen we de omkeringstrategie van links aan en huilen we om het "feit" dat het beleid van de Balkenende regering(en) zo onrechtvaardig is, en noemen we dát politiek CORRECT?

  Ik vind persoonlijk de reactie van presentatrice meer politiek CORRECT. Als we het antwoord van het meisje als hypothese aannemen dan is deze voor een groot aantal gevallen juist. PLOBREEM.
  NB: misschien heb ik het wel helemaal mis omdat ik danig beïnvloed ben door dat vermalelijde onderwijssysteem. ACP had er ook al last van…. o_0

 5. [5] LOL! Helemaal mee eens. Wat kan die presentatrice beteuterd kijken… prachtig! Ook zo’n PC kwezel.

  Het antwoord van het meisje lijkt mij 90% goed, maar politiek zeker incorrect.

  Ik denk zelf dat ‘Politiek Correct’ op zich een neutrale term is. Het betekent iets als dat het ideaal de realiteit moet vervangen en iedereen die daar van afwijkt wordt verketterd. Momenteel is links de PC-kerk en daar blinken ze momenteel in uit. Zie het debat rond de asielzoekers, en ik heb een oplossing daarvoor. Ze mogen alle 26.000 blijven en al die rooien draaien met hun prive vermogen op voor de kosten van hun huizen en uitkeringen. Of nog beter: inkwartieren bij al die PvdA, SP, GL, PvdD stemmers. Dan kunnen de PCen zelf opdraaien voor de gevolgen van hun idealen. Want als iets wel helemaal PC is, dan is dat zelf iets willen maar een ander er voor laten opdraaien.

Comments are closed.