Nog geen maand geleden heeft Jan Peter en zijn discipelen van de daken geschreeuwd dat Wouter een draaikont, een leugenaar, niet eerlijk is.

En nu is Jan Peter 180 graden gedraaid.

Gisteren, na de gesprekken met de informateur zagen we Jan Peter op de TV verklaren dat hij het volste vertrouwen heeft Wouter met zijn discipelen. Hij wil best met Wouter samen het land regeren!

Een journalist hintte in de richting van de vorige verklaringen betreffende de eerlijkheid. Daarop gaf Jan Peter een antwoord dat neerkwam op: “Ja, dat was toen!”
Wie is er nu een draaikont?

Wij vragen ons ook af hoe lang het zal duren tot vandaag “toen” is?

15 REACTIES

 1. Dat Bos een draaikont en leugenaar is, dat is algemeen bekend. Maar na het gesprek bij de informateur heeft Jan Peter deze, kennelijk besmettelijke, ziekte overgenomen.

  Op de vraag hoe lang het zal duren tot vandaag "toen" is, denk ik dat we niet lang voor hoeven te wachten. Straks gaat Jan Peter nog een keer met Marijnisssen praten en daarna is vandaag "toen" en zit Jan Peter met een linkse overmacht aan tafel te borrelpraten over hoe de hypotheekrente aftrek gestopt kan worden.

 2. Wat een muppetshow weer. Woutertje kan er trouwens ook wat van. Tekenend om te zien dat hij zijn verlies maskeert door zijn zogenaamde achterban onopvallend uit te breiden met de Jan-stemmertjes. Wouter heeft het, zoals het een echte winnaar betaamd, continu over het CDA dat nog aan de nieuwe machtsverhoudingen moet wennen. Zoenen met Fem en aan de haal gaan met de sp-kudde, hij profileert zich als de linkse leider. Zonder SP wil hij niet; er moeten bruggen geslagen worden, compromissen gesloten worden, bereidheid uitgesproken worden, enz.. alle vrijheidsgraden worden benut om de kont te laten draaien.
  Dit land kan ook zoveel beter.

 3. [1] Dit is geen goede tentamenvraag: Slechts één van de vier antwoorden is FOUT!

 4. WAAAAROM nu zooo tegen draaikonterijen te keer gegaan? Dacht men werrekelluk dat zo’n PotterBallekie zich NIET onmiddelijk en letterlijk naar de wensen zou schikken van de grote tovernaarster en ware informateur. Het is immers HAAR land … Of niet soms?

  En WIE weet … in koloniale tijden en tot WO-II waren de Ranjas immers "Protestant", daarna Shitsjialistisch, en strax misschien wel Garristen-Demos …

 5. Gewoon een spelletje. Balkie wil geen linkse regering. Links NL hammert op samenwerking met PvdA en SP. Hoe kom je eronderuit.

  Vrij simpel eigenlijk. Verschil met SP te groot. Dus daar zie je niets in. PvdA wil niet zonder SP in het kabinet. PvdA is veels te bang dat dan nog meer mensen overstappen naar SP. Dus die wil samen met de SP in het kabinet of beide niet. Dus je kan rustig roepen. ‘PvdA = OK’ gevolg is, de bal ligt, zonder gevaar, bij links (pvda).

  En je kan roepen ‘ik wou wel, wouter niet, of wouter bla bla’

 6. [6] die notabene … "d-e-n-k-t" dat er enig "verschil" is tussen "linx" en "Regs", terwijl in NL slechts een en dezelfde (keuninklijke) partij heerst … in steeds verschillende "coalitie-gedaanten". Kiezen tussen Philips, Erres en Telefunken, of Matsushita en Panasonic

  T.w. NSB-1 … NSB-n Maja so fuck je de Fukkofs … Of niet soms?

 7. [7] In totaal zal het inderdaad niet veel uitmaken hoe de rakkers de pot verdelen. Zie daarvoor ook het artikel:
  http://www.vrijspreker.nl/b

  Dat zal Fukkov niet ontkennen [6] Hij "omschrijft" veel meer het gedoe zoals de politici hun toneel opvoeren.

 8. [8] Ik zeg met Hub, bespaar je de tocht naar de stembus … waarmee men de mensen verneukt …

  Tis al errug genoeg dat hier nog een volledig achterhaalde kwien troont …

 9. [7] Volledig mee eens. Rechts en links zijn slecht twee benen aan het zelfde lichaam. Neemt alleen niet weg dat het voor mij op het moment fijner is als rechts een stap neemt ipv links. Ik denk dat een stap met de ‘linkerbeen’ in een ‘hondedrol’ eindigt.

  En hoe er helemaal vanaf te komen…. Tsja…. dat wordt nog een lastige.

 10. [10] Fukkov,
  Dat is nieuw voor mij: Ik heb altijd gedacht, dat dat lichaam op twee linkerbenen waggelt. De recent ondergane knieoperatie zal het dan ook niet baten.

 11. Naar mijn inschatting zal het kabinet straks bestaan uit CDA, PvdA en Rouvoet.
  Hugovan Reijen

 12. Naar mijn inschatting zal het kabinet straks bestaan uit CDA, PvdA en Rouvoet.
  hugo van reijen

 13. [13] Kweenie, beetje te christelijk voor Bos? Dat wordt oeverloze zever over normen en waarden. En het wordt creationisme in de biologieles 🙂

  Wat denk jij van CDA, PVDA, GL?
  Die vinden elkaar wel op gebied van hypotheekrente, generaal pardon, Irak, Afganistan, het-betaalbaar-houden-van-de-AOW enz enz.

Comments are closed.