Vorige week heeft de Gentse politie zich wel erg nuttig gemaakt. Ze schreef de nummerplaten op van auto’s die geparkeerd stonden in mijn straat in de dagen voor er een tijdelijk parkeerverbod van kracht zou worden. Daarmee werd vermeden dat zij die het parkeerverbod zouden negeren aan hun straf zouden kunnen ontkomen door te beweren dat ze niet van de plaatsing van het verbodsbord op de hoogte waren. Daarvoor werden twee manschappen ingezet. Bijna gelijktijdig werden in een andere wijk op een begraafplaats graven vernield door een doorgedraaide Turkse vrouw.
Op het hoofdkantoor van de politie hangt nochtans in kanjers van letters: de politie altijd dichtbij!

1 REACTIE

  1. Helaas gaapt er een wereld van verschil tussen de Flikken uit de serie en die uit de realiteit.

Comments are closed.