Rotterdam gaat meedoen aan het Clinton Climate Initiative. Als Rotterdammer ben ik daar natuurlijk héél blij mee…

En meer positief nieuws: de “strijd voor een beter klimaat” (een beter klimaat – het staat er echt) kost niet alleen banen, maar levert ook banen op. Is dat niet mooi?

Je kunt natuurlijk ook mensen betalen om gaten te graven en die vervolgens weer dicht te gooien. Dat levert ook banen op.

7 REACTIES

 1. Ik ben steeds weer verbaasd over de genialiteit waarmee sommige politici zoals Clinton en Gore geld weten te verzamelen.
  Even belangrijk doen voor de Postcode loterij en een miljoentje euros buit maken.

 2. Het hek is van de dam voor de meest gigantische en groteske massapsychose(s) uit de wereldgeschiedenis nu ecologisme en amerikaanse marketing power elkaar gevonden hebben.

  Wee ons, die de tweede helft van ons leven zullen moeten slijten onder de Groene Plak, en vluchten kan niet meer, nergens heen.

 3. De doorsnee hotemetoot valt in katzwijm als een Bekende Amerikaan hier sprookjes komt vertellen en velen haastten zich en overtreffen elkaar in bijval. Geeft in ieder geval prima weer hoe armoedig, naief (?) en simpel de media en ‘onze’ bestuurders zijn.
  O ja, de menselijke bijdrage aan broeikasgassen is 0,2 % wereldwijd. Veel succes Rotterdam.

 4. Clinton was een corrupte president en een verkrachter van afhankelijke vrouwen. Daar is alles mee gezegd.

 5. Michael Moore schrijft in zijn boek ‘Stupid white men’ op pagina 296 dat Clinton wachtte tot de laatste dagen van zijn presidentschap met het ondertekenen van verordeningen en bepalingen ter verbetering van het milieu en de werkomgeving. In de voorafgaande 8 jaren was hij moeilijk te betrappen op maatregelen ter bescherming van het milieu.
  Dit soort toespraken levert voor de spreker meestal een zakcentje op en dat is m.i. de belangrijkste reden om overal te spreken.

Comments are closed.