De kogel is door de kerk, Saddam Hoessein is opgehangen.

215 REACTIES

 1. saddan was geen goeie man, dat is een feit daar kan niet niemand om heen draaien. Alleen ik ben tegen de doodstraf!! saddam moest voor zijn daden gaan boeten vermoorden is geen straf.

  En waarom alles op beeld, waarom kon de hele wereld mee gaan kijken hoe een man op en gewelddadige manier word vermoord! Bush is de aller grootste terrorist, ik hoop dat zijn dag ook zal komen dat hij ook op de zelfde manier word vermoord, als zijn mattie saddam….

  Bush wou een oorlog voor zogenaamde bommem die hij dacht te vinden, bush heeft ook mensen vermoord mischien niet direct maar wel indirect, zijn eigen soldaten en onschuldige mensen.

  Het enige wat ik nu hoop is dat bush op een ergere manier word vermoorddddd

  insallah

 2. [21] Zij hadden de DNA van Uday en Usay … of niet soms?

  Maar ik wacht nog even op de honderd dubbelgangers van het zwarte sjaaltje die Saddam bij de galg om zijn nek gedrapeerd kreeg … op E-Bay worden aangeboden …

 3. [31] Mee eens .. die Merlin ontbreekt het volledig aan plausibele fantasien … Is Bilderberg ook nog ergens op de achtergrond … Polincoklant?

  [32] Njaagh .. gaat niet om Bush en feitelijk ook niet eens om Saddam, maar om de zogenaamde "opmars" van de Islam, die nu denken met een paar petrodollartjes heel wat te zijn en de wereld te kunnen veroveren … maar gegarandeerd teruggedrongen worden en gekortwiekt. En die Achmadinajad moet helemaal uitkijken …

  Overigens Allah heeft al helemaal niks te willen. Forget it …

 4. [34]
  geachte heer/mevrouw

  Ff op u stukje dat allah niks te willen heeft, zullen we nog is zien!!!….ik ga niet eens in discussie met u, het enige wat ik zeg Islam is een geloof, die elke dag groeit omdat allah het wil….

  Voor de rest heb ik niks met u te schaften, dat u niet eens een gevoel kan tonen bij de dood van een MENS, maakt mij bang, en dat u gelijk over de islam begint, al was saddam een jood dan zou ik ook gaan rouwen, maar blijkbaar bent u zo ver in u strijd en woede tegen de islam dat u niet eens als mens kan reageren.
  Gadverdammee……gadverdamme ik moet echt van u kotsennnnnn

  sorry

 5. "het enige wat ik zeg Islam is een geloof, die elke dag groeit omdat allah het wil…."

  Als het mohammedanisme zou afnemen is dat dan ook omdat allah het wil?

  De enige reden dat het mohammedanisme groeit (als het al uberhaupt groeit) is omdat mohammedanen fokken als ratten en het verboden is het mohammedanisme te verlaten op straffe van de dood.

  Trouwens het aantal mensen dat in iets gelooft heeft niets te maken met de waarheid, vroeger grloofde iedereen dat de aarde plat was, nu de meeste mensen* dat’ie bolvormig is.Is de aarde tijdens die overgang van vorm veranderd?

  "al was saddam een jood"

  Al was het een jood!? De haat van mohammedanen voor joden zit blijkbaar erg diep….

  *(ik geloof dat alleen de saoedies niet mogen geloven dat de aarde bolvormig is, de hoogste saoedische geestelijke heeft een fatwa uitgesproken dat de aarde plat is en iedereen die anders gelooft een ongelovige, de aarde is volgens de koran namelijk een plat uitgerold tapijt op zn plek gehouden door bergen 😀 “In 1993, the supreme religious authority of Saudi Arabia, Sheik Abdel-Aziz ibn Baaz, issued a edict, or fatwah, declaring that the world is flat. Anyone of the round persuasion does not believe in God and should be punished.”)

 6. de kogel is nog zeker lang niet door de kerk

  bush is nu aan de buurt want hij en saddam waren net twee druppels water oorlog voeren voor niks
  mensen vermoorden voor niks

 7. [35] Njaagh … je kan tuurlijk voor kwaliteit gaan of kwantiteit. Want moslems leven ( bij, zeg maar, de Chinezen vergeleken die nog veel harder groeien) helemaaaal niet eens zo lang om echte IMPACT te kunnen hebben. En al zeker niet als zij steeds Jihad plegen. Overigens de barmhartigen hebben Allah zelf bedacht dus hoe kan die nu iets "willen"?

 8. [36]

  De enige reden dat het mohammedanisme groeit (als het al uberhaupt groeit) is omdat mohammedanen fokken als ratten en het verboden is het mohammedanisme te verlaten op straffe van de dood.

  Over welke tijdperk heb jij het nou weer? Echt zo een uitspraak wat weer bij jou past..straf met de dood !!! hebben we het hier nou over de joden dom of over de islam?
  Al was het een jood!? De haat van mohammedanen voor joden zit blijkbaar erg diep….
  ja blijkbaar wel, problemen er mee???

 9. [37] Bush kan niet weer herkozen worden. het gekken is Saddam dah toch echt wel zijn redenen en Bush ook… zij het dat als dag en nacht verschillen.

  Maar WELKE redenen heeft
  "meisje" om hier oppervlakkige onzin uit te kramen …

 10. [1]

  Het CBS verwacht dat het aantal moslims
  in Nederland de grens van 1 miljoen in 2006 zal passeren. Naar schatting waren er eind 2005 in Nederland 950.000 moslims waarvan 6000 autochtone Nederlanders en ongeveer 40.000 westerse moslims. De komende tijd worden er in Nederland jaarlijks ruim 16.000 moslims geboren en bekeren ruim 200 autochtone Nederlanders zich per jaar tot de islam. Hierdoor verwacht het CBS dat het aandeel van het islamitische geloof in Nederland zal blijven groeien.[2].[36]

  http://nl.wikipedia.org/wik
  geen dank hoor schatje de patatje
  harde feiten zijn ditttttt betrouwbare bronnen noem ik…..

 11. [40]

  bush kan niet worden herkozen
  saddam is dood

  saddam en bush hebben
  ONSCHULDIGE mensen vermoord
  of wilt u zeggen van NIET

  SORRY MAAR IK ZIE GEEN VERSCHIL TUSSEN BUSH EN SADDAM

  MOORDENAAR IS MOORDENAAR

  en welke redenen ik onzin kraam volgens u is:

  DAT HET GEEN ONZIN IS MAAR REALITEIT
  ZET U ROZE BRIL AF

 12. [41] Beste Ayten. Gezien het feit dat religie, politiek en militairisme alsmede de belofte om "ongelovigen" (= non-Islamieten) een kopje kleiner te maken uitgangspunten zijn van de koran, vind ik het persoonlijk vanuit libertarisch oogpunt onwenselijk dat er een groei is van het aantal aanhangers van dit "geloof" in mijn direkte omgeving. Ik kan er gewoon niet enthousiast over zijn, zogezegd. Was Sadam ook niet zo’n ongelovige trouwens ?
  Affijn. Ik ben tegen geweld, alsmede tegen het verhullen van interessante informatie. Dankzij de strop zal Sadam helaas een aantal geheimen meenemen in z’n graf, en dat is jammer. Alleen vanwege de potentiele economische waarde van die informatie had hij niet vermoord mogen worden; de slachtoffers danwel hun nabestaanden worden wederom geslachtofferd.

 13. [43] Ik vind het besluit om Saddam zo snel mogelijk op te knopen geheel de juiste. Enwel omdat het geen nut heeft om hem nog langer in leven te houden, vooral omdat er nog legio aanhangers zijn die moed putten uit zijn aanwezigheid, en daarom nog voor veel meer ellende kunnen zorgen. Want als "getuige" was tie gewoon waardeloos. terwijl de man totaal geen gevoel noch geweten heeft. Bovendien zijn de circumstantiele bewijzen meer dan afdoende om de andere en grotere zaken uit de doeken te doen.

  En dat die ayten zo prat gaat op de vermeende expansie en groei van zijn geloof is een duidelijk bewijs dat hij … EN de Islam, volledig TER KWADE TROUW zijn. en niks als kwade bedoelingen hebben. Waardoor, indien het werkelijk het geval is, men in het westen volledig gerechtvaardigd zal zijn om hun met alle middelen te weren. Wij zullen wel gek zijn om stil te blijven zitten en wij danken ayten voor de wake-up call. …

 14. De enige rechtvaardiging om Saddam in leven te houden zou een puur wetenschappelijke zijn geweest, nl. hem te behandelen als experimenteel object voor agressie- en angstproeven.
  Maar daar is kennelijk te weinig politieke en religieuze interesse voor.

 15. [41] En iedereen die zich Moslim noemt, werd als Moslim meegeteld.
  (onderaan het Wiki artikel)
  Dus ook de seculariserende Moslim, die zijn halal vleesje bij Appie haalt, geen taartjes eet tijdens de ramadan en ook wel snapt dat het alleen maar nestgeur is, telt mee in deze studie.

  En secularisatie onder Moslims is een feit: http://www.forum.nl/trendsi
  En lees ook de onderliggende SCP studie.

  Groei Ayten? In de breedte misschien, maar niet in de diepte.

  Er is hoop, zou ik zeggen.

 16. [41] Oei, jij hebt werkelijk geen flauw benul wat goede, betrouwbare bronnen zijn. Wikipedia is sat dus absoluut niet aangezien iedere Jan Lul hier zijn eigen waanbeelden kan neerkwakken als vaststaand feit.

  Overigens zoals Hub Mooren ookal opmerkte zijn hier ook veel " seculiere" mohammedanen in opgenomen, niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat op het verlaten van het mohammedanisme de doodstraf staat.

 17. Wat een propoganda van die Bush.
  Tot nu toe is Bush de grootste oorlogsmisdadiger. Ik snap niet dat de bevolking zijn manipulerende positie pikt. Leugens en bedrog.
  Islam wordt in een kwaad daglicht gesteld, en dat dankzij de media.
  Vragen mensen wel zichzelf eens af waar het verhaal over terroristen vandaan komt?
  Hebben mensen zo een vertrouwen in hun regering dat ze alles geloven wat hun verkondigen?
  Het grootste kwaad is niet de bevolking zelf maar de staat die ons tegen elkaar uitspeelt.

 18. [47]

  Dames en heren

  Het is vandaag mijn feest het is offerfeest dus ik zal niet te lang hier blijven. Ik moet nog mijn koe ophalen bij de islamitische slager….

  ff kort. Sinds wanneer is de CBS Centraal Bureau voor Statistiek niet meer betrouwbaar????????

  Tot vanavond insallah

 19. [49]

  Ben je dronken ofzo? Ik herhaal:

  "Overigens zoals Hub Mooren ookal opmerkte zijn hier ook veel " seculiere" mohammedanen in opgenomen, niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat op het verlaten van het mohammedanisme de doodstraf staat."

 20. [50] Overigens is het wellicht beter te spreken van "culturele" mohammedanen aangezien mohammedanisme en seculariteit elkaar per definitie uitsluiten, aan de andere kant je kan mohammedanisme eigenlijk ook geen cultuur noemen, barbarisme misschien, maar cultuur niet….

 21. [50

  (hoorde net van mijn slager dat de koe wat later)

  Nee ik ben niet dronken, ik ben een Mohammedaan, dus mij zal je nooit dronken zien…Maar dat terzijde
  We hebben het over de moslimgemeenschap in nederland, en niet over Afghanistan. Sorry hoor ik weet niet in welke afgerachte stad u woont maar bij ons hier kan en mag je uitstappen uit je geloof. Niemand zal je de doodstraf geven.

 22. [51] Dat is nu juist wat er lijkt te gebeuren: er ontstaat met enig geluk wel degelijk een ‘cultureel mohammedanisme’. In NL althans.

  Let maar op FFI: het gaat net als met de secularisatie onder christenen. ‘Je hoeft niet in god te geloven om katholiek te zijn’ 🙂
  (kees van kooten)

 23. [52] "Nee ik ben niet dronken, ik ben een Mohammedaan, dus mij zal je nooit dronken zien…Maar dat terzijde"

  Dat was naturlijk een grapje maar zoals een ware mohammedaan betaamt heb je geen gevoel voor humor of relativeringsvermogen.

  "Sorry hoor ik weet niet in welke afgerachte stad u woont maar bij ons hier kan en mag je uitstappen uit je geloof. Niemand zal je de doodstraf geven."

  Zeker nog nooit van "eer"wraak gehoord? En mocht je niet vermoord worden dan betekent het nog dat je al je vrienden en familie en je hele gemeenschap zal verliezen.

  [53]

  Ik zie het niet gebeuren, eerder het omgekeerde. Jongeren worden vanuit overheidswege stimiluleerd om hun (mohammedaanse) wortels te ontdekken. Was de 1ste generatie nog een analfabetische generatie van "cultuur"mohammedanen, die geen flauw idee had wat er werkelijk in de koran en hadiths staat, deze generatie weet dat wel degelijk, dankzij scholing en internet, en dat is niet fijn kan ik je zeggen: vermoorden, verkrachten, liegen, stelen en tot slaaf maken van ongelovigen wordt allemaal als goede daad gezien. Overigens als een mohammedaan zegt dat het mohammedanisme je leert om goed te zijn bedoelt hij die voorgenoemde zaken!

 24. [42] very interesting … NIET wat een Bush betreft, maar de uitganspunten van meisje20. Het is zooo irrationeel dat het meeeer dan fanatisme inhoudt … en zoiets als verminderd toerekensvatbaarheid wellicht … of bordeline benul t.o.v de norm …?

  [48] ook iets verschrikkelijk mis met deze scribent. Want ten eerste is het hier juist de regering (dat "justice" van kwade propganda" beticht) die het land Balakaniseert en primitieve religien toelaat om het opzettelijk te destabiliseren en zo aan de macht te kunnen blijven. Niemand die de Islam in een slecht daglicht plaats dan de Islam zelf en haar beoefenaars die nauwelijks met de wereld kunnen meekomen.

  [52] De moslem gemeenschap in Nederland is NIET nieuw. Reeds in vorige eeuwen waren er in Nederland moslems, echter steeds uit upper-crust althans uit betere kringen van hun volk. De laatse decennia hebben sjosjialistisch regeringen hier echter opzettelijk barmhartigen toegelaten uit de onderste maatschappelijke lagen van hun thuislanden … mede om een nieuwe onderklasse te vormen zodat de armzaligen hier automatisch een trapje hoger komen te staan (wn naast ter consolidatie van eigen macht).

  Het is echter bijzonder provident dat men dit soort gedachten bekend maakt waarmme zij alleen vele ogen en oeren openen.

 25. Speciaal voor "meisje20 en aiten ….

  This video shows Saddam Hussein being hanged from the vantage of a witness using his or her cellphone. This shows almost everything — except for the snap of the neck, viewer discretion advised (http://one.revver.com/watch…)

  Hier bijna in zijn geheel … Saddam door de Shiiten opgehangen. Op het laatst riepen (voor dat het valluik open ging) de getuigen in cadans de naam van een door Saddam vermoorde Shiiten voorman.

  Volgens mij is dit een ZEER gunstige indicatie. Laten de Sunnies en de Shiiten ( zoals zij dat ook in Egypte, Pakistan, Afghanistan en Bangla Desh doen) elkaar in naam van hun geloof tot op de laatste man afmaken.

 26. [54]

  Wat heeft mijn geloof nou te maken, met mijn gevoel voor humor??? (dom)
  Zeker nog nooit van "eer"wraak gehoord? En mocht je niet vermoord worden dan betekent het nog dat je al je vrienden en familie en je hele gemeenschap zal verliezen.
  hahaha, ik moet echt ff om u lachen..
  Met je wijze praatjes, hou toch is op om over andere culturen en geloofsovertuigingen te lullen, als u er niks van af weet. Ik weet niet welke geschiedenis boeken jij voor je neus hebt over turkije en over de islam, maar eer wraak heb je meerendeels alleen in het oosten van turkije, waar de helft van de bevolking koerden zijn, ik kom zelf uit oorspronkelijk uit Istanbul. En geloof mij maar, in Istanbul zijn ze al 10 jaar verder met alles (geloof, cultuur,samenleving) dan in heel Nederland.

 27. [57] "" … En geloof mij maar, in Istanbul zijn ze al 10 jaar verder met alles (geloof, cultuur,samenleving) dan in heel Nederland. …""

  WAT zoekt deze GEK hier dan …? Behalve dat tie zelf twintig jaar achter loopt …

 28. [58]

  NOu gek kan je me niet noemen, eerder een slimme turk, die 2 nationaliteiten bezit, die haar studie hier afmaakt. En later in haar eigen land zal werken als marketing manager van een groot bedrijf, die haar land nog meer voor uit zal laten gaan in de zin van economie. Die haar kerst vakantie in Istanbul doorbrengt en haar zomer vakantie in Antalya en weer terug komt naar haar tweede land..
  Nu mag jij weer ff heel goed denken wie hier gek is jij of ik
  En alles wat ik boven heb genoemd was mede dankzij jou belasting geld.
  Met vriendleijke groeten,
  Ayten

 29. [57] Heb jij ooit wel eens de koran en hadiths gelezen? Heb je je in het mohammedanisme verdiept? Het lijkt me niet…

  [59] Spellen was zeker geen vak in je stufie?

Comments are closed.