Vrijspreker.nl heeft een nieuwe jasje. Afgezien van de nieuwe layout is de volgende functionaliteit toegevoegd:

Agenda

Lezersservice

Zoeken op reageerder

Vrijsprekers op een eigen pagina

Links pagina

– Waarderings mogelijkheid voor artikelen

– 3 letters/cijfers CAPTCHA challenge voor invoeren van commentaar om SPAM tegen te gaan

8 REACTIES

 1. ’t Forum is na beraad afgevallen. Een forum valt niet goed te integreren in de rest van de site en zou dus als een apart onderdeel naast de site komen staan. Dit betekent meer administrator werk (modereren en SPAM verwijderen) en discussies die aan 90% van onze bezoekers voorbij gaan omdat ze zich niet op de hoofd-site afspelen.

  De lezersservice biedt de mogelijkheid een onderwerp/vraag voor te stellen die dan als een apart artikel kan worden behandeld (een aparte ‘forum’ draad).

  Voor specifieke forum functionaliteit kun je terecht op discussielijsten als nl.politics etc.

 2. Mooie site goed begin van het nieuwe jaar lijk me. Vraagje kan ik mijn gebruiukersnaam ook registreren?

 3. Met registreren is al meerdere malen kort geexperimenteerd, maar voor veel mensen blijkt dit toch een (te grote) belemmering om te reageren.

  Geen registratie mogelijkheid dus, enkel de CAPTCHA challenge.

 4. De pagina is niet erg geschikt voor smalle schermen. Als jullie dat willen, denk na over een mogelijkheid om de rechter marge wat smaller te maken. (Twee kolommen topics is bijvoorbeeld wat te veel.)

 5. Wat ik ook zou aanraden… Gebruik goede plaatjes (en dan bedoel ik het formaat van de plaatjes). Veel te vaak zie ik namelijk plaatjes die uit zijn verband zijn getrokken en daardoor niet erg professioneel tonen. Dat haalt de hele site naar beneden!

  Zie bijvoorbeeld het plaatje bij het artikel "Geloof is een slechte zaak". Ziet er niet uit…

 6. [6] Niet waar, de plaatjes zijn juist vaak goed gekozen. Overigens, ik had nog wat verbetersuggesties gedaan (zie het stuk van Hub van 7 december). Die zijn denk ik best makkelijk uitvoerbaar. Misschien een idee om die nog eens na te lopen?

 7. Ik bedoelde niet de plaatjes zelf (de inhoud) maar hoe de plaatjes er uit zien. Het lijkt er op dat kleine images soms worden ‘opgerekt’ waardoor de scherpte midner wordt. Overigens zag ik later dat de knop "lezersservice" juist voor dit soort feedback bedoeld is, dus ik zal het daar ook nog even melden 😉

Comments are closed.