woensdag, 24 januari 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Achterkamertjespolitiek is weer normaal

We hebben een periode achter de rug dat er gepleit werd dat het afgelopen moest zijn met achterkamertjespolitiek, waar de politici met elkaar zitten te ritselen en handjeklap te spelen over de rug van de burgers.

Deze werkwijze is nu bij de kabinetsformatie volledig en in versterkte mate terug. Vroeger gebeurde het stiekem. Nu is de kiezer al zo murw dat de politici al gewoon aankondigen dat ze dat gaan doen. Vroeger vond het inderdaad plaats in “achterkamertjes”, nu gebeurt het in de meest luxueuze hotels!

Ondertussen wordt een “verkoopsplan” gereed gemaakt dat moet zorgen dat de kiezer straks geweldig tevreden is over het bereikte enorme resultaat. Daar hoort dus iets in te zitten voor elk wat wils. Wacht maar af!!

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Politiek
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Owl schreef op : 1

  Niemand heeft straks privacy meer als het zo doorgaat, behalve de politici zelf.

 2. SpyNose schreef op : 2
  Spy-Nose

  In het casino kan je nog zelf bepalen, waar je een kansje waagt. In de politiek is het showsjalisjtiesje koehandel, waar de burger het nakijken heeft.

 3. ACP schreef op : 3

  Hoezooo Hub, het is immers NOOIT anders geweest? Wel probeert men op aanraden van Madison Avenue steeds … alsof, maar dat hoeft nu weer niet meer … Men kan eenvoudig SCHIJT hebben …

  Overigens hebben, naar mijn gevoel, de "kiezers" hier en het hele nederlandse volk echte al helemaaal geen poot om op te staan. Immers het is en blijft hier een FEODALE Monarchie, en iedereen wordt geacht dat te weten …

  Als zodanig kunnen de machthebbers dan ook absoluut en letterlijk NIETS fouts doen, Laat staan van zichzelf stelen.

  Hier wordt immers ZEER expliciet namens de Kwien letterlijk ALLES gedaan. Van hoe en door wie het machtsbestel wordt opgezet en ingevuld, tot wat men met de staatrevenuen doet. Hier wordt immers eenvoudig op de bevolking belasting GEHEVEN. En wat de monarchie dan daaaar mee doet gaat verder NIEMAND wat aan … Of wel soms?

 4. Maverick. schreef op : 4

  [3] «Immers het is en blijft hier een FEODALE Monarchie, en iedereen wordt geacht dat te weten …»

  Stockholm syndroom aan het werk hier. Van de week had ik een discussie met een paar monarchisten (dat is eigenlijk 99% van de bevolking) en ik moet nog steeds ‘lachen’ om alle kul-argumenten waarmee men kwam om aan te tonen waarom de monarchie ‘OK’ zou wezen. Gevalletje gezellig SMmen met de overheid, de doorsnee Ollander is er dol op, in de rol van M.