In de Palestijnse gebieden is er een heuse burgeroorlog aan de gang tussen de Palestijnen onderling. Door stringente maatregelen van Israël en de muur zijn er kennelijk te weinig joden beschikbaar om op te mikken en blijkbaar is de drang om op iemand te schieten zo sterk dat ze dan maar elkaar nemen.

Ik juich dit toe want zolang ze met elkaar bezig zijn blijven ze van de Joden af.

Intussen zijn tientallen doden gevallen waaronder kinderen van 2 en veel toevallige voorbijgangers en wat mij opvalt is een doodse stilte van de kant van al die teergevoelige linxe zieltjes zoals Amnesty, Groen Linx, Harry van Bommel en de rest van de rode hordes die altijd zo begaan zijn met het lot van de al of niet onschuldige Palestijnen die bij Israëlische acties omkomen.

Waarom is het niet erg als een tweejarig kind omkomt bij inter-Palestijnse schietpartijen ? Of als de Hamas drie schoolgaande kinderen van een Fatah kopstuk doodschiet ?

En waarom is het alleen verwerpelijk als die slachtoffers bij Isarelische acties vallen ?

57 REACTIES

 1. Het is natuurlijk beide verwerpelijk. Er blijkt duidelijk uit hoe idioot het menselijk ras bezig is met elkaar uit te moorden. De erkenning dat ieder mens recht heeft op zijn eigen leven, is nog ver weg.
  En je hebt ook gelijk met de hypocrysie van de linxe rakkers.

 2. Wat mij opvalt is jouw doodse stilte aan gaande het feit dat decennialang jaar in jaar uit er meer doelbewust vermoorde Palestijnen door Joodse hand omkomen dan omgekeerd zowel relatief als in absolute getallen. Als je alle "onbedoelde" slachtoffers meetelt is dit verschil alleen maar groter. En jouw doodse stilte over de in die zelfde decennia zowel in de media als in de politiek (soms zelfs de linkse) grote overbelichting, ja zelfs overdreven aandacht voor, de Joodse slachtoffers (door wiens hand ze ook vielen) ten opzichte van de Palestijnse slachtoffers (Door wiens hand ze ook vielen). Over eenzijdig naar de Joods,Palestijnse kwestie kijken gesproken. Ik vind die hypocrisie van de linxe rakkers reuze meevallen als ik ze vergelijk met de berg boter die rechtse rakker Wladimir op z’n hoofd heeft als we het over dit onderwerp hebben.

 3. Citaat: "Ik juich dit toe want zolang ze met elkaar bezig zijn blijven ze van de Joden af."

  Zo denk ik er ook over.

 4. Wat is dat nou?
  Wonen er in Israel alleen Joden?
  Joden zijn toch net zoiets als bij ons de lui van de zwarte kousen-kerk?
  Dat de Israeliers voor hun hachie vechten begrijp ik.

  Net als dat de Palestijnen ervoor mogen vechten.
  Wanneer zij als intermezzo elkaar te lijf gaan om hun ‘skills’ en mentale weerbaarheid op peil te houden lijkt me dat niet echt beter voor de Israeliers.

  Nederland heeft m.i. weinig baat bij het teloorgaan van Israel als buffer / stootkussen en executeur van de Arabieren.
  Als de Arabieren Israel overwinnen komen die tulbanden (nog meer) deze kant op en moeten we het zelf oplossen.
  Wat mij betreft (en die kans acht ik voorlopig het grootst) gaan ze daar dus lekker door.
  En veranderd er nie veul.
  Dus, afhankelijk van de situatie moet je soms de ene en dan de andere kant weer een handje helpen, om het (heilige)vuurtje te laten gloeien.

  Een soort lokaal gecontroleerd brandje.

 5. [3] Dus als een Palestijn een Palestijn doodt is dat beter dan als hij een Jood doodt want Joden zijn beter?

 6. [5]
  Minder slecht zou ik zeggen. Het is te betreuren dat mensen elkaar ombrengen. Dat gezegd hebbende: Palestijnen hebben niks te zoeken op Israëlisch territorium anders dan op voorwaarden gesteld door de staat Israel. Zolang ze zichzelf vermaken, kunnen ze geen unfug uithalen met Israel, dus da’s pure winst.
  Ik ben het verder compleet eens met Wladi. De linxen in Kikkerland reppen er niet over, politici noch media. Israël verdient het om verdedigd te worden tegen huichelaars en agressors.

  Overigens vragen de Israëliers die ik ken zich af wat of de Europese landen nog wel goed bij hun hoofd zijn met hun anti-Amerikaanse, anti-Israëlische en collectivistische tendensen. Ik kan ze geen ongelijk geven en wens ze veel succes in Iran.

 7. [2] Ik wacht nog even op UYL’s standaard humane opinie … maar ondertussen is het wel zo dat wij hier worden gebombardeerd door barmhartige en linxe propaganda … als zouden er "miljarden" eengezinde en zwaar vrome moslems zijn die zooooo snel in aantallen toenemen dat zij gewis binnen afzienbare tijd letterlijk de westelijke wereld en de rest onder de voet zullen lopen … en hun cultureel verrijken.

  NIET DUS …. bovendien zijn dat soort onofficiele offerfeestjes onder de gelovigen altijd al schering en inslag geweest, vooral sinds de kudden zich splitsten tussen de volgelingelingen-van-de-volgelingen van Ali en zijn profeetelijke schoooonpapa …. Overigens, dat soort incidentjes zijn in feite altijd al schering en inslag in Pakistan, Afghanistan, Egypte, Noord Afrika en andere barmhartige thuislanden, waar nauwelijk over gerapporteerd wordt.

  Dat de Joden in dit geval buiten schot blijven … hebben zij ZELF voor moeten zorgen en niemand anders.

 8. [5] die zegt:
  "" … Dus als een Palestijn een Palestijn doodt is dat beter dan als hij een Jood doodt want Joden zijn beter? …""

  WAAROM zouden er niet meer superieuren mensen zijn? Overigens, als een Palestijn een ander Palestijn doodt vanwege de politiek, dan is tie krankzinig …

  Gaat tie echter Joden ombrengen dan is tie definitief SUICIDAAL … wat helaas een veel maar nog lang niet vaak genoeg voorkomend soort krankzinnigheid is onder Barmhartigen … Anders zouden wij zo veel eerder van dat probleem verlost worden. Of niet soms?

 9. @ Jorge

  Ik zie liever dat islamofascistische Palestijnen hun haat en geweld gebruiken voor interne conflicten ("gematige" islamofascisten van Fatah tegen extreme islamofascisten van Hamas) dan dat derden daarvan slachtoffer zijn.

 10. [5]
  Jorge,

  Doe geen moeite. Een overgrote meerderheid van de "libertariërs" hier zijn van mening dat mensen wel gelijk zijn in libertarische rechten, maar sommigen toch wel wat gelijker dan anderen. De "christen" Wladimir en de zichzelf boven iedereen geplaatst voelende ACP zijn zo onconventioneel, en kunnen zo goed alle illusies van deze (linkse) wereld doorzien, maar de balk in eigen oog zit kennelijk net iets te dicht op hun blinde vlek. Ze denken dat zolang ze maar iedere achterlijke mening van de meerderheid van de domme meute omdraaien, ze automatisch bij "De Waarheid" terechtkomen. Wat ze zich niet realiseren is dat de domme meerderheid het soms geheel per ongeluk ook wel eens juist heeft.

  [7]
  ACP,

  Ik zeg dit met de dieptste humaniteit die ik voor jou kan opbrengen: Ga fijn in Amerikaanse vlag gekleed en voorzien van manshoge spiegel jezelf mentaal zitten aftrekken midden in Gaza-Stad.

 11. [11] Owl kan zich UITSLUITEND die dingen indenken waar hij ZELF mee bezig is … Nou dan …

  En dat tie geen balk in z’n oog heeft komt omdat tie zelf een balk is … Of niet soms?

  Ik zou zeggen laten wij Grietje Duitenberg en Jan Nagel enkele-reis tickets kopen naar Gaza-stad. Maar Owl mag van mij er naartoe liften …

  Overigens is het niet zozeer dat er veel superieure mensen zijn, maar wel uitgesproken INFERIEUREN bij de vleet … Of niet soms?

 12. [11]
  Hub,

  Bedoelde je nu ACP of mij? Mag ik ook eens tegen diens verwachting in, niet zo "humaan" zijn? Vooral als hij erop staat mij aan te spreken wanneer ik nog helemaal niets gezegd heb. En wat betreft de mening van veel van de bezoekers van deze site inclusief Wladimir, over het Israëlisch-Palestijnse conflict, verkondig ik ook geen onjuistheden, of wel soms? Hou daar maar eens een poll over:

  "Wie heb je liever dood: een Palestijn of een Jood?"

  Ik ben bang dat daar geen "politiek correct", noch een "libertarisch correct" antwoord op komt. Mag ik zomaar gokken dat een ruime meerderheid liever een Palestijn dood ziet gaan, zelfs wanneer er niet gespecificeerd is of het om een goede of slechte Palestijn danwel goede of slechte Jood gaat?

  [12]
  ACP,

  Wablief? Kun jij ooit eens duidelijk formuleren wat je bedoelt, of dekt je gebrekkig Nederlands soms toch een gebrek aan inhoud? Is dit weer jouw primitieve gedachtegang die ik hierboven omschreef? Dat iemand iets zegt dat een links figuur als Duisenberg ook zegt, maakt het nog niet fout. Als Satan zegt dat zwaartekracht bestaat, betekent dat nog niet dat het onwaar is. Dus als ik net als Duisenberg zeg dat niet alleen de Palestijnen schuld hebben in dit conflict, en dat een onschuldige Palestijn even waardevol is als een onschuldige Jood (overige persoonlijke kenmerken buiten beschouwing latend), maakt me dat nog niet een fan van haar. Van mijn part nemen jij, zij en Nagel een ticket met groepskorting.

 13. [13] "Bedoelde je nu ACP of mij?"
  Ik bedoelde dat het in een vlag wikkelen en de rest van het advies (?) geen zinvolle bezigheid is, en een dergelijk advies niets oplevert.

 14. [13] Volgens de "regels" van UYL bestaat de pre-emptieve strike eenvoudig niet. Daarom kan hij ook niet begrijpen dat de Joden liever niet meer wachten tot zij weer op transport gezet worden door de Mufti van Jerussalem en zijn volgelingen , c.q. op opvolgers, wiens standpunten Uyl steeds op uiterst humane wijze ten berde brengt.

  De realiteit is bovendien dat de Joden niet alleen met de vijandige Palestijnen (velen zijn dat echter gelukkig niet) te doen hebben, maar vooral tegenover het Islamofacisme staan. Islamofacisme dat de mossels elkaar bevechten en letterlijk de schedels voor inslaan. Maar DAT ontgaat onze esperanto-autodidact … en zijn satanische NOVIB vrienden als Duitenberg c.s.

  Als dat nu niet in UYL’s moerstaal gezegd is …

 15. nou, in ieder geval zorgt het palestijnse interne conflict wel voor een hoop vermaak.

  vanaf nu zal het palestijnse conflict het aloude palestijns-israelisch conflict overschaduwen. zoals gezegd, een goede zaak, want dan kunnen die laatsten weer gewoon verder.

 16. [13] ze schieten toch op elkaar en daar kun je mij moeilijk voor aankijken, het enige wat ik doe is dit toejuichen van de kant.

  Wat doe ik verkeerd ?

  Die mensen doen wat ze doen om allerlei hun movernde redenen en ik, meevoelend als ik ben, ben zelfs bereid om een bijdrage voor de kogels te leveren. Sterker nog, ik vind dat de Nederlandse overheid en de EU die zouden moeten subsidieren omdat ze zeker geen kogels tekort mogen komen in hun gerechtvaardigde strijd tegen elkaar.

  Ik ben zelfs zo meevoelend dat het mij niet uitmaakt wie er wint, de Fatah partij en de Hamas zijn mij precies even lief.

  Wat wil je nog meer ?

 17. [18] DAARnaaaa gaat Owl er met de dekens en babyluiers op bezoek … Mooi toch?

 18. [18] toch wel, de toevallige omstanders of die drie schoolgaande kinderen van een Fatah-opperhoofd die moedwilllig door de Hamas zijn vermoord maar waar ik geen verontwaardiging over hoor van AI, Harry van Bommel en de rest van de rooie meute die doorgaans zo gevoelig zijn als Israel de menschenrechten schendt.
  Het zal wel weer. zoals gewoonlijk, de schuld van de Joden zijn, dat is na 2000 jaar onderhand wel de traditie.

 19. Wladi, Ik plaatste al vraagtekens bij de hoeveelheid aan nieuws betreffende de opwarming van de aarde tezamen met de bijbehorende indianenverhalen. Als je de tendensen namelijk goed in de gaten houdt, merk je op dat het meerendeel van het internationale gedeelte van het NOS-journaal en consorten om de periode afgewisseld wordt met drie aspecten:

  – Amerika (Bush)
  – Israel
  – Het welkbekende klimaat gebrabbel.

  Waarschijnlijk als het klimaatgebrabbel is afgelopen, zullen we weer ellenlange documentaires tezien krijgen met de gebruikelijke zielige gezichten met Amerika in de hoofdrol. Waarschijnlijk kan je het geheel het best beschrijven als een visuele circel.

 20. Jemig de pemig zijn jullie nu allen zionisten of hebben jullie allemaal een vakantievilla op de westbank?

 21. [22] ik ben Zionist, maar dat rechtvaardigt niet het vermoorden van de drie schoolgaande kinderen van een Fatah opperhoofd door Hamas waar we niets over horen van de gebruikelijke kanalen die altijd zo voor mensenrechten zijn als het Israel betreft maar die je nu niet hoort omdat Palestijnen andere Palestijnen uitroeien.

  Dat had je vroeger ook met Zuid Afrika: als de Hutsies 1 miljoen Toetsies ombrachten hoorde je niks of dat het de fout van de blanke meneer was vanwege het kolonialisme maar als er een neger uit het raam van een poltiebureau in Johannesburg viel dan werden er hele pleinen en bruggen naar hem vernoemd.

  Overigens moet ik iedere dag over de Dr. J.M. den Uylbrug in Zaandam. Volslagen waanzin want in een normaal land zitten bureaucriminelen achter de tralies maar hier worden bruggen naar ze vernoemd.

 22. De enige remedie is dat de Joden (tijdelijk!) een Apenland in de buurt veroveren! Bijvoorbeeld & bijvoorkeur: Syrie! Het het mag ook Libanon zijn of Egypte! Who cares!! Militair zijn de Kikes daartoe volledig in staat!! Vervolgens trappen de Joden al die Apestijnen in dat (tijdelijk) veroverde gebied en trekken zich daarna volledig terug! Vervolgens #2; bouwt men een stevige grens tussen dat met Apenstijnen volgepleurde land en initieert Israel vervolgens een VN resolutie dat die Apen, volgens internationale verdragen.., niet goed opgevangen worden, in dat desbetreffende Apenland!!

  Jr zal zien: de EU gaat vervolgens TIETEN met geld bijdragen aan de opvang van die met dat Apenstijnen volgpleurde land!!

  Iedere dag dat Israel dit niet doet/uitvoert.. blijft Isael zitten met die problemen!!

 23. [14]
  Hub,

  Dat is waar, maar soms is het wel eens lekker om je hart te luchten i.p.v. je innerlijk kapot te ergeren. Al vervalt dat bij sommigen, zoals ACP, in een gewoonte. Maar goed, ik probeer maar weer terug te gaan naar mijn standaard "humane" benadering, zoals hij dat noemt.

  [15]
  ACP,

  Ik spreek geen Esperanto en weet eerlijk gezegd nauwelijks wat dat NOVIB ook alweer is. Iets met "ontwikkelingssamenwerking" dacht ik?

  Dat de Joden geen herhaling willen van het behandeld worden als tweederangsras lijkt me nu ook weer geen reden om hetzelfde bij de Palestijnen te doen. Die, zoals je zelf al aangeeft, in meerderheid onschuldig zijn. Bovendien zouden de Palestijnen exact diezelfde logica kunnen misbruiken om een pre-emptieve aanval op onschuldige Israëli’s te "rechtvaardigen". Lijkt me in geen van beide gevallen juist of praktisch.

  Maar daar ging het me hier ook niet om. Het idee dat dode Palestijnse baby’s of dode onschuldige volwassenen een goede zaak zouden zijn stuit mij tegen de borst. Het idee dat altijd een Palestijnse dode beter is dan een Joodse dode vind ik bizar, (sorry, een ander woord weet ik even niet) inhumaan, en onlogisch.

  [17]
  Wladimir,

  Ik had even, enigszins afgedwaald bij het lezen van de verdere reacties, de indruk dat je ook onschuldige Palestijnse omstanders liever kwijt dan rijk was (en in tegenstelling tot de rooie meute ben ik daar wel verontwaardigd over), maar aan de andere kant zeg je duidelijk dat je de onschuldige slachtoffers wel betreurt, dus was ik wat te snel in mijn oordeel. Waarvoor mijn excuses.

  Ik ben alleen bang dat met al die collaterale schade er vooral veel niet-aanhangers van Hamas en Fatah om zullen komen. Dus ik kan toch iets minder enthousiast zijn over burgeroorlog. Overigens lijkt het fundamentalistische Hamas me wel een graadje kwaadaardiger en schadelijker dan corrupt seculiere Fatah, maar dat is ook een kwestie van door een gezonde kat, of een hondsdolle hond gebeten worden. Ik denk ook niet dat Israël gebaat is bij het letterlijk moeten leven tussen twee vuren.

 24. [25] maar toch vraag ik mij nog steeds af waar al die moraalridders nu blijven met hun medemenselijke verontwaardiging, er worden immers doelbewust onschuldige kinderen vermoord. Kennelijk is dat alleen erg als de Joden het doen.

 25. [17] "ik vind dat de Nederlandse overheid en de EU die zouden moeten subsidieren omdat ze zeker geen kogels tekort mogen komen in hun gerechtvaardigde strijd tegen elkaar."

  YAAAAAA YAAAAHAAAAAAAAAAAAAA. Hier komt de WARE ‘liberatrische’ AARD van wladi naar boven, of niet soms?

 26. Het is waar dat er veel mensen worden gedood in de Arabische gebieden, zoals Irak, Soedan, de Palestijnse gebieden etc. Dit heeft te maken met rivaliteit, vetes uitvechten, religieuze onverdraagzaamheid etc. Dit is namelijk al duizenden jaren aan de gang en heeft haar oorsprong in het bewonen van woestijngebieden. De oases moesten worden beschermd dus was Arabie altijd verdeeld in stammen. Ook werd en wordt er veel binnen de familie getrouwd om de loyaliteit en bescherming van de clan te waarborgen. De islamitische sectes, waaronder de soenni’s en shiiten zijn wat dat betreft een vervolg hierop, evenals de rivaliteit tussen de seculiere Fatah en de wahabistische Hamas. Ik vrees dat dit nog vele decennia gaat duren met alle gevolgen van dien voor de rest van de wereld. Ze leven mentaal blijkbaar nog in het stenen tijdperk.

 27. Mohammedanen zijn dol op moorden en schieten. Dat is nu eenmaal een gegeven.
  Dus daarom is het beter dat ze elkaar overhoop gaan schieten, zo kunnen ze nog meer genieten van het zelfde aantal kogels. Zowel door te schieten als door martelaars te bewenen.

 28. [16] Vermakelijk indeed. T’is het zelfgeorganiseerde voorprogramma. US verkiezingen zijn pas eind 2008, kan Bush mooi nog even Iran er doorheen jassen. 🙂

Comments are closed.