Zo vernemen we uit een ANP bericht dat:

Koeweit verbiedt mannen lingerie te verkopen *)


Als mannen na 7 april zich nog schuldig maken aan het verkopen van vrouwelijk lingerie kunnen ze gestraft worden met een boete van 700 dollar (550 euro)

Ach ja, dat is weer eens wat anders. In Nederland en België mogen mannen dat nu nog wel. Totdat politici dat in de gaten krijgen als een nieuw middel om te betuttelen en om hun macht te vergroten.

Dat kan overdreven klinken, maar bedenk wel dat je ook hier niet alles mag zeggen wat je wilt, niet alles mag eten of drinken wat je wilt en op je eigen terrein ook niet mag doen wat je wilt. Ook al pleeg je daarbij geen geweld, dwang of fraude.
In Koeweit mag de man wel met twee of meer vrouwen trouwen! In Nederland/België mag dat niet. (Van Big Brother).Het is dus allemaal relatief!

Uitgaande van het Libertarisch principe, het fundamenteel mensenrecht, zou de Koeweitman gerust lingerie mogen verkopen en de NL-man gerust met meerder vrouwen mogen trouwen. Zolang het allemaal vrijwillig gebeurt, dwingen zij niemand om iets onvrijwillig te doen.
—————————————————————————–
*) Zie: www.planet.nl/planet/show/i…

2 REACTIES

  1. Mij lijkt die reetveter wel ERG ONZEDELIJK. Die zal binnenkort ook wel verboden worden. De seksuele revolutie uit de jaren ’60 begint zijn eigen kinderen op te eten. 🙁

  2. Trouwen is doe je ook voor een ambtenaar, weinig libertarisch. Niks verbied je toch om met meerder vrouwen samen te wonen?

Comments are closed.