Een Reutersbericht zegt dat de Engelse kroonprins Charles zijn geplande skitrip naar Zwitserland heeft afgelast om de aarde te redden.

Door die trip af te gelasten spaart hij broeikasgassen die de aarde zouden verwarmen en het te warm voor ons allemaal zou maken.
Wij kunnen nu weer rustig slapen. Wie volgt?

Zou het ook nog wat uitmaken als de trip van koningin Trix naar Turkije zou worden afgelst?

11 REACTIES

 1. Charles kan ook weinig goed doen…beseft hij dan niet dat de condensstrepen van zijn vliegtuig de zonnestraling tegenhouden? Onderzoek hiernaar (op 9/11 toen het vliegverkeer stillag in de VS) wees uit dat we zonder intensief vliegverkeer minimaal 1 graad temperatuurstijging zouden hebben ! Dus, in Godsnaam, Charles, vertrek !

 2. Blijft de vraag of hij dat doet uit collectivistische overwegingen (aanzien, acceptatie vanuit de gemeenschap of een voor hem belangrijk deel daarvoor) of dat hij dat doet omdat hij op grond van feiten en onderbouwde meningen tot het inzicht is gekomen dat die keuze de beste voor hem is.
  Ik gok op collectivisme.

 3. Ik gok er op dat hij helemaal geen zin had in weer zo’n vakantie met duizend paparazzi achter zich aan. Hij wordt ook een jaartje ouder, dat skiën hoeft niet meer zo nodig, lekker een beetje de beest uithangen op je eigen landgoed is net zo lekker.
  Kun je meteen punten scoren bij de goedgelovige onderdanen 🙂

 4. Wat ook helpt om het broeikaseffect te verminderen, is om geen broeikaseffectconferenties meer te houden. Scheelt een hoop vliegverkeer.

 5. [6] Ssssst. Straks moet iedereen nog CO2 emissievergunningen gaan kopen om legaal te mogen ademhalen…

 6. Volgens mij heeft die Charles altijd al iets met broeikasgassen gehad. Ik kan me nog een afgetapt en uitgelekt (dus uitgezonden) telefoongesprek van hem herinneren waarin hij aan zijn lief vroeg: "Laat mij a.u.b. jou slipje zijn"! Spoor je dan of spoor je dan niet?!

 7. [7] Gaat niet meer helpen. Opstelten heeft aan Bill beloofd dat Rotterdam in 2015 CO2 vrij is. Dus mag daar niemend meer ademhalen, punt. Met vergunningen los je die belofte niet in. Simpele ziel, om burgemeester te worden hoef je dus ook niks te kunnen, alleen maar de juiste vriendjes te onderhouden.

 8. [10] Om burgemeester te worden hoef je niet eens gekozen te worden. Politici zijn ook de enigen die geen enkele relevante vaardigheden of bewijzen daarvan hoeven te laten zien om aangenomen te worden. Een grote bek volstaat. En laat daar nou juist zo ontzettend veel lucht (en CO2) uitkomen…. Zonder politici dus minder CO2!

Comments are closed.