De Verenigde Naties heeft geconstateerd dat u in Nederland een natuurramp hebt overleefd waarbij 1000 anderen de dood vonden. België trouwens ook, daar vielen 940 doden.
Maar Nederland staat op de vierde plaats op de ranglijst van natuurrampen!!!

Als u dat nog niet wist, vertellen ze u ook waaraan u ontsnapt bent: Het was namelijk warm in Nederland in juli van het vorig jaar!

De ramp is mede veroorzaakt omdat veel bejaardencentra niet zijn uitgerust met airconditioning!
Salvano Briceño, directeur van de VN rampenonderzoek afdeling zegt dat er veel meer gedaan moet worden om beter voorbereid te zijn op dergelijke rampen.
Het blijkt ook dat mensen niet of niet voldoende luisteren naar waarschuwingen.

Het is werkelijk opvallend dat er de laatste tijd elke dag een of ander doembericht over het nieuws komt. Alles komt dan neer op het nog meer belastinggeld pompen in milieuprojecten. En vooral de mens het leven zuurder te maken.

15 REACTIES

 1. Die commandotraining in mijn achtertuin heeft dus toch vruchten afgeworpen. Maar dat besefte ik natuurlijk al toen ik op straat bosjes mensen zag omvallen.

 2. Een natuurramp overleven kan wel eens een stuk eenvoudiger blijken dan de EU te overleven. Dat die smoeljannen de kop nog zo ongegeneerd durven te vertonen op TV.

 3. Omgekeerd: het warme winterweer heeft vele bejaarden het leven NIET gekost, maar daar hoor je niemand over…

 4. en ik dacht dit nu juist een natuurlijk oplossing was van de vergrijzing!!

  Is het weer niet goed..

  MrXL: scherpe en heldere opmerking!!

 5. Zinloze informatie waar ik niet op zit te wachten. Gelukkig dat de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde het aantal ski-ongelukken in Oostenrijk zal verminderen. Alleen weer jammer, dat daardoor het aantal levercirrose-patienten en de verkeersdoden door apres-, pendant- en avant-ski naar verwachting zal toenemen. Kom, laten we dat eens gaan onderzoeken. Dat is ook van die informatie waar iedereen, de Sosjalistiese Weldoeners voorop, op zit te wachten.

 6. Wat niet wordt vermeld in dit onderzoek is dat Nederland een van de hoogste percentages Koolmonoxide en Ozon in de buitenlucht heeft en dat in combinatie met een hittegolf daardoor zoveel mensen de pijp uitgaan.

 7. En het VN rapport over het klimaat (IPCC / Al Gore) is ook al veel erger dan verwacht. Het AD van 30-01 had een enorm artikel over hoe erg het wel was (op pag 12-13) terwijl op pag. 17 het bericht stond dat de burger steeds duurder uit is door allerlei milieuheffingen.

  De illustratie bij het klimaat artikel vermeldde prominent dat "het de laatste jaren steeds warmer is geworden op aarde" terwijl in werkelijkheid de aarde sinds 1996/1998 aan het afkoelen is.

  Maar ja, dat krijg je met gesubsidiëerde nepwetenschappers, en propaganda-pers.

 8. [9] "Wat niet wordt vermeld in dit onderzoek is dat Nederland een van de hoogste percentages Koolmonoxide en Ozon in de buitenlucht heeft en dat in combinatie met een hittegolf daardoor zoveel mensen de pijp uitgaan."

  Is dat inderdaad zo? Hans Labohm, laat eens iets van je horen!
  Als dat waar is, snap ik wel waarom daarvan geen melding wordt gemaakt. Onze overheid wil de burger wel graag bang maken, daar heeft ze baat bij.
  Maar je moet de burgers natuurlijk ook weer niet zó bang maken dat het leven hier niet leefbaar meer wordt geacht. Als de burgers massaal uit Nederland zouden vertrekken, wié kan dan die overheid nog financieren?
  Een kwestie van overheids-zelfbehoud dus!

 9. Het is werkelijk opvallend dat er de laatste tijd elke dag een of ander doembericht over het nieuws komt. Alles komt dan neer op het nog meer belastinggeld pompen in milieuprojecten. En vooral de mens het leven zuurder te maken.

  En dat is NIET zonder reden……

 10. thx ik had een taak over aardrijks kunde maar ik heb dat niet kunnen doen want ik moest over 2007 naruurrampen doen drm

Comments are closed.