Traditioneel is rond deze tijd om minder te doen aan de dingen die je leuk vindt en meer aan de dingen die niet leuk zijn…( althans dat willen de meeste moraalridders u doen geloven, hier op Vrijspreker leest u andere meningen).

Ondanks die moraalridders wil ik u van een van mijn leuke goede voornemens deelgenoot maken, want daar beleef ik ook nog veel lol en nut van.

Door minimaal een keer per maand een artikel van de Vrijspreker door te sturen aan (al) uw vrienden en relaties in uw adresboek, (gewoon even de url/link kopiëren en in een mailtje te zenden) informeert u hen niet alleen over alternatieven in denken en politiek, u bereikt ook nog dat sommigen vaker naar de Vrijspreker.nl komen.

En naarmate we meer bezoekers krijgen, krijgen we kwadratisch meer aandacht en kunnen we meer invloed krijgen. Plus dat de advertentietarieven omhoog kunnen!
Waarschijnlijk is dit een van de makkelijkst uit te voeren goede voornemens, vandaar dat ik het u van harte aanbeveel, want dan kunt u aan het eind van het jaar zeggen dat u toch heel wat bereikt hebt!

2 REACTIES

  1. Wat ik als "leuk" ervaar, is dat kennissen en vrienden het meestal wel fijn vinden om wat van je te horen.
    Het werkt tevens goed om contacten te onderhouden.

  2. Ik denk dat het aantal ‘vrienden’ snel minder wordt en dat de ‘relaties’ snel zullen bekoelen als ik mij maandelijks als spammer ga ontpoppen, ongeacht de goede bedoelingen van de ‘blijde boodschap’.

    Ik vind het uistekend om ‘vrijheids sites’ als vrijspeker HVV, nederkrant, meervrijheid etc. onder hun aandacht te brengen, maar drammen zal niet worden gewaardeerd. Als men interesse heeft gaat men toch wel kijken/blijft men toch wel komen, zo niet, dan werkt het alleen maar averechts (o jé, daar is-tie weer).

Comments are closed.