De locatie en de samenstelling van de samenzwering *) van een groepje van zeven politici is door de Telegraaf onthuld.
De koningin Beatrix heeft haar vriendje Herman Wijffels (oud-SER-voorzitter) opdracht gegeven om een regering bij elkaar te informeren.

Zes weken na de verkiezingen heeft Herman nu een zestal politici uitgenodigd voor een geheime vergadering op een geheime plaats.

Uitgenodigd zijn de leiders van drie politieke partijen, namelijk van het CDA Jan Peter Balkenende en zijn secondant Maxime Verhagen, van de PvdA Wouter Bos met secondant Jacques Tichelaar en van de Christen Unie André Rouvoet met secondant Arie Slob.

De Telegraaf had al vlug ontdekt dat de geheime plek een landgoed in Beesterzwaag is. Hoewel in de bekendmaking de naam (nog) niet onthuld werd, moet dit wel het “Bilderberg Landgoed Lauswolt” zijn. Een luxe hotel met de sfeer van de oude Friese Landadel en met een zeer gerenommeerde keuken en met een zeer relevante naam.

Een ideale plaats om als eerste stap te bereiken dat Jan Peter en Wouter elkaar gaan vergeven, en vooral vergeten, dat ze tot nu toe hebben verkondigd dat de ander een leugenaar en/of onbekwaam was.

Dat is noodzakelijk om daarna een “missie” voor een nieuw kabinet te formuleren. Een missie die de kiezers het idee geeft dat zij het er mee eens zijn. Bovendien moeten ook afspraken gemaakt worden over houdingen en uitspraken die de burgers er van moeten overtuigen dat er geen bekwamere en geen betrouwbaarder personen zijn als deze groep. Als dat lukt, kunnen puntjes aan de missie worden toegevoegd die ieder van de samenzweerders het idee geeft dat zij zelf en hun respectievelijke achterbannen daarmee kunnen scoren voor de volgende verkiezingen.
Mogelijk al bij deStatenverkiezingen van 7 maart aanstaande.

Let maar op volgende onthullingen.
——————————————————–
*) Wikipedia:
“Een samenzwering of complot is een geheime afspraak tussen een aantal personen om iets te ondernemen tegen een andere persoon of groep.” (VS: hier tegen de andere partijen en tegen de productieve burgers waarvan ze het geld willen hebben om hun plannen uit te voeren.)

“Definitie: complotten zijn afspraken tussen mensen en groepen onderling waarbij je gezamenlijk het gemeenschappelijke belang (VS: hier het belang van die politici) verdedigt en versterkt, met als doel anderen buiten te sluiten om er zelf beter van te worden. Het handelen naar buiten toe met een verborgen agenda.”

9 REACTIES

 1. En de MPP arrangement maar vooral een (onbewezen) theorie blijven noemen …

  Yaa … yaaa … hoewel, volgens lieden als Beek doet de monarchie nog maar voor spek-en-bonen mee … terwijl zij letterlijk hier huisbaas(in) zijn …

 2. In het "Bilderberg Landgoed Lauswolt"? Hmm, Bilderbergroep? Dan worden we besodemietert, maar ach, da’s niks nieuws. Alleen maar hopen dat het nu eens tot de massa door dring…

 3. [3] Bep, is dit niet een goede plek om eens een Vrijsprekers-happening te organiseren?

  Iets voor de DAG vh KAPITALISME op
  3 juni aanstaande?
  Wie wil dat doen?

 4. [6] Ik zie me nog niet direkt met zo’n masker rondlopen, maar dat terzijde.

  Prima idee, maar wel eerst die bumperstickers graag..

 5. [7] Er wordt al aan gewerkt, maar altijd duurt alles langer dan je zou willen!!!

Comments are closed.