Water drinken kan desatreus zijn!
Water is gevaarlijk. Er moet een wet komen!
Water drinken kan desatreus zijn!

We lezen in het Brabants Dagblad dat in de Verenigde Staten een vrouw is overleden nadat zij grote hoeveelheden water had gedronken. (CNN).

“Jennifer Strange (28) had op de radio meegedaan aan het spel Hold Your Wee for a Wii (Hou je plas in voor een Wii). De deelnemer die het meeste water kon drinken zonder naar de wc te gaan, won een Nintendo Wii-videospel.
Na het spel kreeg Strange hoofdpijn en begon te huilen voordat zij overleed. Uit de lijkschouwing is gebleken dat zij aan een overmaat aan water is overleden. Hoeveel zij heeft gedronken, is niet bekend.”
(Door te veel water kan het elektrolytisch systeem van je lichaam ontregeld worden).

Zo zie je weer, als er geen wet is met voorschriften hoeveel water je mag drinken, dan gaat het fout. Minstens moet er een vergunningenstelsel komen om spelletjes met water te mogen spelen.
Ook moet er gezorgd worden dat er voorschriften komen voor de waterleidingen in huizen. Die moeten niet meer water mogen doorlaten dan één persoon zonder gevaar kan opdrinken.
Alles op te lossen met een nieuwe “Water Autoriteit”! Een WA.
Wij zijn immers helemaal gewend dat de overheid alles voor ons regelt en zorgt dat we allerlei andere producten helemaal niet mogen drinken of eten. Dan is het toch van de gekke dat het drinken van water niet goed is geregeld!
Het zou goed zijn als dat bij de formatie van het nieuwe kabinet al eens goed werd geregeld.
Dit zal de komende koning van Nederland zeer behagen!

13 REACTIES

 1. Zo is een teveel aan zuurstof ook gevaarlijk. Krijgen mensen "hyperventilatie" van, heb ik me laten vertellen. Ik heb daarom nimmer kunnen begrijpen waarom er nog geen Europese wasknijperwet is ingevoerd: een verplichtig om wasknijpers op de neus te plaatsen bij het verlaten van de prive woning, waardoor nog slechts ademhalen via de mond mogelijk is, en de zuurstof niet al te gulzig opgeslokt kan worden.

 2. [1] Misschien had ik ook wel te veel water gedronken!
  Na een goede nachtrust zag ik niet meer dubbel en heb het hersteld.
  Dank voor waarschuwing.

 3. [5] Hub, weet je wel zeker dat het "water" was, waardoor je ging dubbelzien? 😉

 4. naam radiostation niet bekend
  hoeveel water gedronken niet bekend
  naam mevrouw in kwestie: Jennifer Strange
  algemeen vaag bericht
  Kortom er is niet veel bekend, behalve de naam van het product waar het om gegaan zou zijn.

  Moet een viral zijn

 5. Gezien de term WA, ik weet wel een WA van Buren die als voorzitter kan optreden. Hij schijnt er zelfs in opgeleid te zijn

 6. WA ? Ik dacht dat deze website was voor mensen met een vrije mening. Nu blijkt toch dat ook hier de AIVD geïnfiltreerd is en sluiks reclame maakt voor onze water manager Willem Alexander.

 7. [10] SILLY WILLY die onlangs door zijn eigen moe tot "generaal en admiraal" is benoemd is daardoor in bevattingsvermogen werkelijk geen haar beter op geworden. Want bij het Heilsleger zijn de hoofdofficieren vele malen meer competent en strijdbaar.

Comments are closed.