Jan Peter Balkenende heeft inderdaad in oktober 2004 een akkoord op die EU-grondwet tekst getekend voor “Nederland”.
Alle EU-opperhoofden hebben toen een groot feest gevierd; het stuk hoefde nu alleen nog maar geratificeerd te worden.

De meeste opperhoofden hebben daarbij het volk genegeerd, en via de politici voor ratificatie gezorgd. Maar in Nederland kwam een referendum en zei de bevolking NEEN!

Barroso, de voorzitter van de EU-Commissie, de Portugees José Barroso, zegt nu dat Jan Peter verwachtingen gewekt heeft en dat het onbetrouwbaar is als “Nederland” nu niet met een oplossing komt. Met “oplossing” bedoelt hij “toegeven”. En om te helpen wil hij best de naam “grondwet” in wat anders veranderen.

Hij zegt ook: “Als je een verdrag tekent, MOET je het ook ratificeren”.
Wat heeft het ratificeren dan nog voor zin? Laat dan Jan Peter als dictator maar meteen bepalen wat er gaat gebeuren!

In de loop van deze week komt José Barroso speciaal naar Nederland om persoonlijk de druk nog wat te verhogen.
In de Volkskrant zegt Barroso: “Dacht je dat als er een referendum geweest was bij de vorming van de [red: “politieke”] EU, of bij de introductie van de euro, dat die er dan gekomen waren?”
Zie hier het belang van een referendum en hoe jammer het is, dat er toen geen referenda gehouden zijn!

Het is dus nogal logisch dat Jan Peter in het regeerakkoord wil hebben dat er geen tweede referendum komt. Het gevaar van weer “NEEN” is dan toch altijd aanwezig. (Zoland de Vrijspreker daar nog voor vecht!!!). Vandaar dat de Zwarte Piet wordt doorgeschoven naar andere politici, die van de Raad van State. (Benoemd op voordracht van de Tweede Kamer).
Balkenende en de Tweede Kamer politici hopen en vertrouwen er op dat de RvS dan een referendum niet meer nodig vindt en ratificatie door de Kamer adviseert. Nou dan weet iedereen wel dat het ding dan gewoon wordt geslikt.

Maar “Nederland” MOET helemaal (nog) niet met een oplossing komen. Nederland kan gewoon zeggen dat gezien de ontwikkelingen en gezien een beter inzicht in de EU, Nederland nu uit die EU treedt. Punt uit.

Meer verwijten worden ondertussen vanuit Brussel richting Nederland gestuurd.
“Nederland vertraagt de ontwikkelingen in de EU” doordat een beslissing afhangt van de Raad van State en dat de RvS pas een beslissing neemt nadat de tekst door alle andere staten is vastgelegd.
Inderdaad een mooi dilemma! Immers de nieuwe (??) tekst wordt pas ergens in 2008 verwacht, en dan pas kan de RvS zich er over buigen. Met het (overigens zeer kleine) risico dat er toch weer een referendum uit rolt. En al die andere staten al die tijd maar in onzekerheid leven!
Overigens wacht ook in Duitsland de finale goedkeuring nog op een uitspraak van hun Constitutionele Hof, daat ook pas gaat beslissen na de definitieve tekst.

Iedereen die een beetje leest of luistert, moet toch wel duidelijk zien hoe de zweep van Brussel nu al gehanteerd wordt. En hoe de Nederlandse politici zwijmelen. Zij praten toch alleen maar over “aanpassingen”.
Er is maar één goede oplossing: Nu de kans die er ligt grijpen, en NU uit de EU treden.
En daarvoor is het nodig dat veel meer mensen inzien en begrijpen wat er aan het gebeuren is en hoe ze worden gemanipuleerd.

Doe iets voor het te laat is. Vertel het aan iedereen die naar je wilt luisteren. Stuur betreffende Vrijspreker artikelen (zoals dit) door naar iedereen die je denkt dat voor in aanmerking komt.

27 REACTIES

 1. Neen, Meneer Barosso, Weet u wat wij Nederlanders MOETEN?; Wij moeten dringend uit dat verenigd Europa (Heil Srebrenica, Eigen volk allerlaatst!!)stappen. Europa, het 4e rijk, maar dan omgekeerd; Jood en klaploper-vriendelijk. En we moeten weer de soevereine natie worden, die we ooit eens waren, en zelf produceren wat we hier kunnen. Samenwerking is namelijk iets anders, dan je volledig te onderwerpen aan anderen; de franse en duitse overheersing is wat mij betreft voorgoed verleden tijd! Steek dat maar in je zak, Barrosso, evenals die nep-DDR democratie hiero!!

 2. Laten Barroso en zijn kornuiten wel bedenken, dat de legaliteit van zowel de EU als van de Euro juist door het ontbreken van een volksraadpleging zeer discutabel is.

 3. Zo is dat, Hub. Een ingrijpende beslissing nemen die zo ongeveer neerkomt op het uitleveren van de souvereiniteit van Nederland aan een supranationaal orgaan ZONDER ook maar enige vorm van inspraak door het volk staat gelijk aan landverraad. Wat dat betreft is de enige verplichting die Balkenende heeft die ten opzichte van ons, de Nederlanders. En als Balkenende het waagt dit verdrag te ratificeren zonder dat het volk hiermee instemt kwalificeert hij zichzelf als een Quisling en is hij rijp voor een Neurenbergtribunaal.

 4. Nederland verschilt echt niet met België.
  Pure dictaturen zijn het geworden en de burger…….hij mag betalen en zwijgen.

 5. Dat hij het gaan doe is zeker, maar wie kan hem dwingen?

  Wie tekent er iets teken terwijl hij de juiste inhoud niet kent? Het lijkt mij dan dat je onder curatele moet

 6. HERSTEL!!!!

  Dat hij het gaat doen is zeker, maar wie kan hem dwingen?

  Wie tekent er iets terwijl hij de juiste inhoud niet kent? Het lijkt mij dan dat zo iemand onder curatele moet!

 7. [9] Uiteraard zullen ze ratificeren na de verkiezingen, Justice. Op die manier zekeren ze hun kansen voor een vetbetaalde Europese topbaan. Dus is het nu zaak van die ratificering vóór de provinciale statenverkiezingen een election item te maken.

 8. [10] Een goede verkiezingsactie is het verspreiden van posters met: de regering wil de uitslag van het referendum negeren. Stem tegen.

 9. nederland heeft altijd welgevaren met de EU …

  wat is het toch dat we nu geen trek meer hebben in de EU?

  volgens mij vraagt de wereld om een ander soort van LEVEL van samenwerking dat begint met UIT DE COMPETITIE VAN STATEN …

  hiertoe lijkt mij het initiatief http://www.simpol.org een uitstekende kans.

  voorts lijkt t goed de nederlander uit het mentaal gemedieerde luilekkerland gevoel te loodsen. of er in de huidige regering voldoende oranje heerschap met ballen wordt gepresenteerd … laat nog even op zich wachten. of dat gewenste heerschap zich laat leiden door "j.and’re bush" laat zich raden …

  😉

 10. Huh? Ik lees dit nu voor het eerst?
  6 feb 2007 ? Nu na de verkiezingen?
  Argg!

 11. Rosso was communist en is later centrum rechts geworden!!
  rare kerels die protugezen

 12. Dat hele gedoe, met europese Unie, heeft een fundament van land -en volksverraad. Oorlogen werden altijd al gevoerd namens en in het belang van handel, indutstrie, geldmachten en religie. Nu mensen mondiger zijn dan voorheen meer weten ook al is hun kennis vaak selectief, taant overal de macht en kruipen principiele onderdrukkers, en hoe wij die mog meer kunnen noemen, bij elkaar, om zich te hergroeperen, en in werkelijkheid onwettig hun macht te continueren. In wezen is Nederland samen met andere landen bezet gebied. De euro is puur een bezettersmunt, en heeft de plaats ingenomen van de wapens. Die is het het Paard van Troje, bij uitstek. Het Roomse rijk en slavernij moeten worden hersteld. Onze economie heeft alleen tot doel om een kleine groep de kans te geven in weelde en comfort te kunnen baden, ten koste van onze werkracht, talenten en kennis, maar ook dank zij onze onwetendheid en goedgelovigheid.
  Onze Staatshoofden en politici genieten onschendbaarheid. Maar om hun massale volksbedrog en hun verraad, hebben zij daar geen recht meer op.
  Maar zij geloven echt (nog) dat zij zich alles kunnen veroorloven en het ercht hebben om ons aan handel. industrie en geldmachten te verkopen.
  Het is dit soort crapuul dat tijdens WO II met de Duitsers heulde en Joden naar de gaskamer stuurden. Het is hun doel om als splijtzwam te fungeren in het maatschappelijk bestel en aan economisch oninteressante mensen, discriminerende ARMOEDEPLICHT op te leggen, en in de verdomhoek te plaatsen

  WEG MET DE EU EN MET DE EURO!

 13. [16] OK, Heb je nog ideeen HOE hen te stoppen?
  Ik denk dat het promoten van de petitie de beste kans is op de korte termijn.

  Iedereen kan daar aan helpen.

 14. <a href=http://www.multi-online.com…>Buy vicodin without prescription</a>
  <a href=http://heroi.ig.com.br/foru…>Tramadol no prescription needed</a>
  <a href=http://heroi.ig.com.br/foru…>Paxil no prescription</a>
  <a href=http://www.tomsnare.com/for…>Buy vicodin next day delivery</a>
  <a href=http://forum.smocking.am/sh…>Adderall online</a>
  <a href=http://heroi.ig.com.br/foru…>Adderall overnight</a>
  <a href=http://www.multi-online.com…>Carisoprodol no prescription</a>
  <a href=http://themirmont.com/showt…>Buy lipitor without prescription</a>
  <a href=http://www.tomsnare.com/for…>Adderall no prescription</a>
  <a href=http://themirmont.com/showt…>Cheap paxil delivery fedex</a>
  <a href=http://www.tomsnare.com/for…>Adderall online without prescription</a>
  <a href=http://www.multi-online.com…>Ambien free shipping</a>
  <a href=http://forum.smocking.am/sh…>Buy adderall</a>
  <a href=http://themirmont.com/showt…>Zoloft overnight delivery</a>
  <a href=http://www.multi-online.com…>Saturday delivery valium</a>
  <a href=http://www.tomsnare.com/for…>Zoloft no prescription overnight delivery</a>
  <a href=http://themirmont.com/showt…>Fioricet without prescription</a>
  <a href=http://themirmont.com/showt…>Buy zoloft</a>
  <a href=http://heroi.ig.com.br/foru…>Buy vicodin without prescription</a>
  <a href=http://www.multi-online.com…>Buy zoloft cash on delivery</a>
  <a href=http://themirmont.com/showt…>Ambien without prescription</a>

 15. [url=http://forum.smocking.am/sh…]Buy paxil cash on delivery[/url]
  [url=http://themirmont.com/showt…]Buy Cheap zoloft[/url]
  [url=http://heroi.ig.com.br/foru…]Cheap lipitor[/url]
  [url=http://www.multi-online.com…]Hydrocodone no prescription[/url]
  [url=http://www.multi-online.com…]Vicodin overnight delivery[/url]
  [url=http://www.tomsnare.com/for…]Paxil overnight delivery[/url]
  [url=http://forum.smocking.am/sh…]Vicodin no prescription[/url]
  [url=http://themirmont.com/showt…]Vicodin online overnight delivery[/url]
  [url=http://heroi.ig.com.br/foru…]Buy zoloft[/url]
  [url=http://forum.smocking.am/sh…]Fioricet without prescription[/url]
  [url=http://www.tomsnare.com/for…]Vicodin without prescription[/url]
  [url=http://www.multi-online.com…]Valium without prescription[/url]
  [url=http://www.multi-online.com…]Saturday delivery fioricet[/url]
  [url=http://forum.smocking.am/sh…]Buy ambien without prescription[/url]
  [url=http://forum.smocking.am/sh…]Zoloft shipped cod[/url]
  [url=http://www.multi-online.com…]Overnight Cialis no prescription[/url]
  [url=http://themirmont.com/showt…]Buy Cialis cod[/url]
  [url=http://www.multi-online.com…]Buy lipitor online without a prescription[/url]
  [url=http://www.multi-online.com…]Buy lipitor cash on delivery[/url]
  [url=http://www.tomsnare.com/for…]Buy paxil[/url]
  [url=http://heroi.ig.com.br/foru…]Buy vicodin[/url]

 16. [url=http://www.anyboard.net/sug…]Tramadol Cod Overnight[/url]
  [url=http://heroi.ig.com.br/foru…]Buy lipitor[/url]
  [url=http://www.multi-online.com…]Order vicodin cash on delivery[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Order Tramadol Cod Fedex[/url]
  [url=http://themirmont.com/showt…]Paxil without prescription[/url]
  [url=http://xanax.butra.cn/fedex…]fedex overnight xanax[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Tramadol Saturday[/url]
  [url=http://soma.butra.cn/cheap-…]cheap soma without prescription overnight delivery[/url]
  [url=http://tramadol.butra.cn/tr…]tramadol cod shipping[/url]
  [url=http://xanax.butra.cn/xanax…]xanax no prescription drug[/url]
  [url=http://soma.butra.cn/order-…]order soma saturday delivery[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Tramadol Online Next Day[/url]
  [url=http://soma.butra.cn/soma-o…]soma overnight delivery[/url]
  [url=http://tramadol.butra.cn/ch…]cheap overnight tramadol[/url]
  [url=http://themirmont.com/showt…]Cash on delivery viagra[/url]
  [url=http://tramadol.butra.cn/ch…]cheap tramadol without a prescription[/url]
  [url=http://www.tomsnare.com/for…]Buy Valium online[/url]
  [url=http://xanax.butra.cn/buy-x…]buy xanax bars[/url]
  [url=http://forum.smocking.am/sh…]Order hydrocodone cod[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Tramadol Online Cash On Delivery[/url]
  [url=http://www.multi-online.com…]Zoloft no prescription[/url]

 17. [url=http://siteframetest.org/fi…]Overnight Delivery On Adipex[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Phentermine Overnight Without Perscription[/url]
  [url=http://eventful.com/groups/…]Ultram no prescription[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Phentermine Without Script[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Cash On Delivery Xanax[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Buy Xanax Online Without Script[/url]
  [url=http://www.srdc.metu.edu.tr…]Phentermine no prescription[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Order Phentermine Without Prescription[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Cheap Adipex With Cod[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Xanax No Prescription Overnight[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Ordering Xanax Online[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]No Script Xanax[/url]
  [url=http://www.srdc.metu.edu.tr…]Tramadol overnight delivery[/url]
  [url=http://eventful.com/groups/…]cialis overnight[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Order Tramadol Cod Saturday[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Cialis Next Day Delivery[/url]
  [url=http://www.srdc.metu.edu.tr…]Soma no prescription[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Xanax Without A Prescription[/url]
  [url=http://eventful.com/groups/…]Valium overnight[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Buy Xanax Without A Prescription[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Online Prescription Viagra[/url]

 18. [url=http://siteframetest.org/fi…]Order Phentermine Without Prescription[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Cheap Adipex With Cod[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Xanax No Prescription Overnight[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Ordering Xanax Online[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]No Script Xanax[/url]
  [url=http://www.srdc.metu.edu.tr…]Tramadol overnight delivery[/url]
  [url=http://eventful.com/groups/…]cialis overnight[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Order Tramadol Cod Saturday[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Cialis Next Day Delivery[/url]
  [url=http://www.srdc.metu.edu.tr…]Soma no prescription[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Xanax Without A Prescription[/url]
  [url=http://eventful.com/groups/…]Valium overnight[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Buy Xanax Without A Prescription[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Online Prescription Viagra[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Overnight Delivery On Adipex[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Phentermine Overnight Without Perscription[/url]
  [url=http://eventful.com/groups/…]Ultram no prescription[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Phentermine Without Script[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Cash On Delivery Xanax[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Buy Xanax Online Without Script[/url]
  [url=http://www.srdc.metu.edu.tr…]Phentermine no prescription[/url]

 19. [url=http://tram2.metorx.com/tra…]tramadol shipped cod only[/url]
  [url=http://www.fashion-forum.or…]Phentermine online without a prescription[/url]
  [url=http://eventful.com/groups/…]Soma cash on delivery[/url]
  [url=http://tram2.metorx.com/no-…]no prescription required for tramadol[/url]
  [url=http://www.esnips.com/web/P…]Phentermine 37.5 mg[/url]
  [url=http://www.getyouhealth.com…]Cheap xanax c o d[/url]
  [url=http://www.esnips.com/web/B…]Buy 2mg xanax[/url]
  [url=http://tram2.metorx.com/buy…]buy tramadol cod[/url]
  [url=http://www.esnips.com/web/X…]Xanax without prescription[/url]
  [url=http://tram2.metorx.com/tra…]tramadol with saturday delivery[/url]
  [url=http://www.esnips.com/web/S…]Soma no prescription[/url]
  [url=http://tram2.metorx.com/cas…]cash on delivery tramadol[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Xanax Without Prescription[/url]
  [url=http://www.webmasterisland….]Xanax without prescription[/url]
  [url=http://siteframetest.org/fi…]Order Adipex Online Without A Prescription[/url]
  [url=http://www.getyouhealth.com…]Buy viagra[/url]
  [url=http://eventful.com/groups/…]Ultram no prescription[/url]
  [url=http://tram2.metorx.com/tra…]tramadol pay cod[/url]
  [url=http://www.webmasterisland….]generic viagra[/url]
  [url=http://tram2.metorx.com/tra…]tramadol cash on delivery overnight[/url]
  [url=http://www.fashion-forum.or…]Overnight tramadol[/url]

 20. [url=http://eventful.com/groups/…]Buy tramadol online without prescription[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Buy Xanax 2mg No Perscription[/url]
  [url=http://copyforum.de/member….]Buy viagra[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Xanax 1mg No Script[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Xanax Online No Script[/url]
  [url=http://eventful.com/groups/…]ambien without prescription[/url]
  [url=http://som1.metorx.com/soma…]soma overnight without prescription[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Buy Xanax Cheap[/url]
  [url=http://www.stock-channel.ne…]Buy Cialis[/url]
  [url=http://som1.metorx.com/soma…]soma pharmacy cod saturday delivery[/url]
  [url=http://eventful.com/groups/…]Buy ambien cod[/url]
  [url=http://som1.metorx.com/soma…]soma no prescription overnight cod delivery[/url]
  [url=http://eventful.com/groups/…]Ultram cash on delivery[/url]
  [url=http://som1.metorx.com/chea…]cheap soma online consultation[/url]
  [url=http://eventful.com/groups/…]Xanax overnight delivery[/url]
  [url=http://som1.metorx.com/soma…]soma shipped c.o.d[/url]
  [url=http://eventful.com/groups/…]Buy Soma Online[/url]
  [url=http://forum.uabit.com/memb…]Buy phentermine[/url]
  [url=http://som1.metorx.com/soma…]soma ups delivery only[/url]
  [url=http://eventful.com/groups/…]Cheap viagra no prescription[/url]
  [url=http://som1.metorx.com/soma…]soma cod[/url]

 21. [url=http://www.edu.sbor.net/for…]Buy viagra without prescription[/url]
  [url=http://punkt.org.uk/forum/v…]Online prescription phentermine[/url]
  [url=http://www.reduceco2.de/for…]Tramadol no prescription[/url]
  [url=http://login74.customer.ser…]Buy soma online without prescription[/url]
  [url=http://www.pp-classic.de/cm…]Buy adipex online without prescription[/url]
  [url=http://w00t.de/z-networks-f…]Order adipex without prescription[/url]
  [url=http://www.orange-tec.de/ey…]Buy ambien online[/url]
  [url=http://www.scargo.co.uk/vie…]Cialis no prescription[/url]
  [url=http://www.edu.sbor.net/for…]Ultram shipped c o d[/url]
  [url=http://www.orange-tec.de/ey…]ultram cash on delivery[/url]
  [url=http://clubs.uci.edu/cauci/…]Buy soma overnight delivery[/url]
  [url=http://www.scargo.co.uk/vie…]Tramadol Online[/url]
  [url=http://www.edu.sbor.net/for…]No prescription 37.5 mg phentermine[/url]
  [url=http://som1.metorx.com/soma…]soma no rx saturday delivery[/url]
  [url=http://eventful.com/events/…]Tramadol cod[/url]
  [url=http://som1.metorx.com/orde…]order soma online with cod[/url]
  [url=http://www.pp-classic.de/cm…]buy cheap phentermine shipped overnight[/url]
  [url=http://som1.metorx.com/soma…]soma fedex cod[/url]
  [url=http://login74.customer.ser…]Buy tramadol online without prescription[/url]
  [url=http://www.orange-tec.de/ey…]Buy 2mg xanax[/url]
  [url=http://w00t.de/z-networks-f…]Viagra no prescription[/url]

 22. [url=http://xan1.miamod.com/xana…]xanax prescriptions[/url]
  [url=http://www.edu.sbor.net/for…]Buy carisoprodol cash on delivery[/url]
  [url=http://www.quizilla.com/use…]Tramadol without prescription[/url]
  [url=http://kimochi.destroymorni…]Buy Carisoprodol no prescription[/url]
  [url=http://xan1.miamod.com/buy-…]buy xanax online without script[/url]
  [url=http://kutygrews.multiply.c…]Tramadol cash on delivery[/url]
  [url=http://login74.customer.ser…]Fioricet without prescription[/url]
  [url=http://xan1.miamod.com/xana…]xanax generic cheapest[/url]
  [url=http://xan1.miamod.com/snor…]snorting xanax xr 3 mg[/url]
  [url=http://www.scargo.co.uk/vie…]Vicodin Online[/url]
  [url=http://kimochi.destroymorni…]Fioricet overnight delivery[/url]
  [url=http://weblog.xanga.com/per…]Buy tramadol online without prescription[/url]
  [url=http://www.reduceco2.de/for…]Buy Carisoprodol Online[/url]
  [url=http://xan1.miamod.com/xana…]xanax in mexico without prescription[/url]
  [url=http://www.scargo.co.uk/vie…]Hydrocodone shipped c.o.d[/url]
  [url=http://punkt.org.uk/forum/v…]Buy fioricet[/url]
  [url=http://www.quizilla.com/use…]Buy tramadol[/url]
  [url=http://www.orange-tec.de/ey…]Buy Carisoprodol without prescription[/url]
  [url=http://www.edu.sbor.net/for…]Order fioricet[/url]
  [url=http://weblog.xanga.com/per…]Buy tramadol cod[/url]
  [url=http://kutygrews.multiply.c…]Buy tramadol online without prescription[/url]

 23. [url=http://phent1.rxserp.com/ph…]phentermine 37.5 no rx overnight[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Cheap Ambien[/url]
  [url=http://www.esnips.com/web/U…]Ultram without prescription[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Ambien Next Day[/url]
  [url=http://eultram.createblog.c…]ultram overnight FEDEX[/url]
  [url=http://www.quizilla.com/use…]Fedex Phentermine Overnight[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Ambien Fedex Delivery[/url]
  [url=http://phent1.rxserp.com/ph…]phentermine on line no script[/url]
  [url=http://www.esnips.com/web/B…]Buy ultram cod[/url]
  [url=http://exanax.createblog.co…]Online overnight shipping xanax[/url]
  [url=http://www.quizilla.com/use…]Phentermine Cod[/url]
  [url=http://www.esnips.com/web/a…]ambien cash on delivery[/url]
  [url=http://phent1.rxserp.com/ph…]phentermine overnight no consult[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Ambien No Rx Overnight[/url]
  [url=http://www.anyboard.net/sug…]Cheap Online Ambien[/url]
  [url=http://www.scam.com/showthr…]Order phentermine cash on delivery[/url]
  [url=http://somadel.createblog.c…]Buy soma overnight[/url]
  [url=http://www.esnips.com/web/B…]Buy ambien online without prescription[/url]
  [url=http://ultracod.createblog….]buy cheap ultram fedex[/url]
  [url=http://fenfenfen.createblog…]phentermine 37.5 no rx overnight[/url]
  [url=http://www.esnips.com/web/A…]Ambien overnight delivery[/url]

Comments are closed.