Vanavond vieren de roden en de groenen hun ideaal voor een toekomstige wereld. Door hun voortdurende collectiveringsdrag en anti-individu mentaliteit zal de toekomst voor de mensheid namelijk steeds donkerder worden.

Wegen zullen verstoppen, treinen niet meer rijden, onderlinge menselijke verhoudingen zullen slechter worden en de lampen zullen uit gaan. Het is mogelijk dat ze vanavond al een voorstelling van deze situatie proberen te geven.

Morgen wordt een nieuw rapport over het milieu door de Verenigde Naties gepubliceerd. Daar hopen we nog op terug te komen, maar u kunt er al vast over lezen in ons artikel:”Misleidende milieuvoorlichting” *)

In Parijs zullen daarom van 19.55 – 20.00 uur de lichten van de Eiffeltoren uit gaan, plus nog veel andere lichten, om aandacht voor het milieu op te wekken.

Het milieu verandert inderdaad. Er zijn constant veranderingen aan de gang. Dat gebeurt al miljoenen jaren; vanaf het ontstaan van de aarde al zijn er continu allerlei golfbewegingen aan de gang, en wel los van de mens. Natuurlijk heeft de mens daar ook invloed op. Alleen weet niemand hoeveel. Zoals de vlinder die met zijn vleugels slaat, wind veroorzaakt? Milieu-activisten doen alsof een vlinder de storm van enkele dagen geleden veroorzaken kan.
Nuchtere, op feiten gebaseerde studies zijn belangrijker dan een beleid als het huidige dat gebaseerd is op 1//3 kennis en 2/3 politiek.
Het licht zal voorlopig echt niet uitgaan door klimaatveranderingen. Het zal uitgaan door de collectivistische politieke ontwikkelingen. Dit is briljant aangetoond in het bekende boek van Ayn Rand, Atlas Shrugged, dat in het Nederlands weer uitgegeven wordt onder de titel “ATLAS IN STAKING”.
Voorlopig was januari lekker warm en hebben we aanzienlijk op onze stookkosten kunnen uitsparen!

Deze lichtenactie wordt in Nederland (en België?) overgenomen door de groenen en de roden. Die willen ook in Nederland het licht uit doen.
De spoorwegen volgen al en zetten in de treinen 5 minuten de verwarming uit!

Toch wil ik ook wel wat doen voor ons milieu. Maar wat te doen?
Na lang denken besloot ik om op de cruciale tijd 5 minuten geen CO2 in het milieu te blazen en 5 minuten niet meer uit te ademen.
Wat gaat u doen?
———————————–
Zie: www.vrijspreker.nl/vs/index…

21 REACTIES

 1. Wat ik gaa doen: het enig zinvolle:
  NEGEREN, die idioten.

  Het enige dat de groenen kunnen is symbool-politiek bedrijven, totdat ze in een positie komen waarop ze afgerekend kunnen worden op hun daden; dan zijn alle eerdere opvattingen ineens ongeldig. Ondertussen richten ze enorme schade aan, wnat zolang een ander de uitvoering moet doen houdt men wel vast aan deze opvattingen.

  Zie ook <a href="http://www.hetvrijevolk.com…">Linkse Principes</a>

 2. Compenseren.
  Ik ga 5 minuten in mijn auto zitten met de verstralers aan (ja, op mijn parkeerplek).
  Uiteraard terwijl binnenshuis ALLE lampen branden.

 3. [2] "Uiteraard terwijl binnenshuis ALLE lampen branden."

  Dat zou wel eens de redding van het vaderland kunnen zijn, want E-leveranciers hebben al gewaarschuwd dat een te sterke plotselinge vermindering van de afname tot een ramp kan leiden!
  Dan gaat het licht ECHT uit!!

 4. Ik doe vanavond om 20:00 al mijn lichten aan, zet de verwarming op 10, de oven en de wasmachine aan en de deur van de ijskast helemaal open.

  Vervolgens ga ik in mijn auto met 120 in z’n 3 een lekker stuk op de snelweg rijden…..

  Fok al die milieudebielen. Er zijn geen mensen, die deze planeet meer haten als die idioten.

 5. Ik ga vanavond een huis opzoeken waar het licht uit is, en ik ga de discussie aan.
  Ik ga zelf ALLE lampen aandoen, want anders kan ik er NIET van genieten als het electriciteitsnet in elkaar stort.

  Eigenlijk heb ik best wel een pesthekel aan miljeufrieks. O ja, in het verlengde daarvan heb ik m’n abo op het NRC ook opgezegd. De papier- en inktkwaliteit is ondertussen dusdanig dat je het ook niet meer als toiletpapier kunt gebruiken, en de katten wil ik dit ook niet aandoen.

 6. Na alle lichten aan gedaan te hebben ga ik de straat op om te kijken hoeveel linkse mileufreaks in mijn overheersende koophuizen buurt aanwezig zijn. Dan weet ik waar ik moet stoppen om mijn hond te laten *******.

 7. Ik denk dat ik deze ene keer het land maar eens zal redden en dus veel meer elektriciteit dan normaal ga gebruiken, want bij een plotseling veel te weinig gebruik stort het net in, heb ik begrepen. Een economische crisis dus! Nee, dat wil ik niet op mijn geweten hebben! 🙂

 8. Typisch weer een gevalletje "Wij zijn de idioten van de milieubeweging en kramen maar wat uit"

  Ik ren nog even snel naar de Gamma en koop even een paar 1000 Watt bouwlampen om mijn huis in het zonnetje te zetten. Moet straks opvallen als alles donker is.

  Ik hoop trouwens dat de stroom uitvalt en iedereen zijn rekening bij Milieudefensie en GroenLinks zal indienen.

 9. Moet je lezen hoe de politiek denkt:
  (Nieuwsbrief van de regering:
  Het kabinet staat sympathiek tegenover de gedachte achter de oproep, schrijft Balkenende.

  Bij massale deelname aan de actie is het echter niet uit te sluiten dat zich problemen voordoen met de stroomvoorziening tijdens of na afloop van de actie.

  Het kabinet vindt het daarom niet verstandig collectief aan de actie mee te doen. Alleen bij het ministerie van VROM gaan om 19.55 uur alle lichten uit.

  Overigens raadt het ministerie van VROM deelname aan de actie af, omdat onzeker is wat de gevolgen kunnen zijn voor de stroomvoorziening.
  ————————
  Actie afraden maar wel zelf meedoen!!
  Zo hypocriet is de politiek.

 10. [6] Jou wil ik wel als buur!

  [10] Wat het vage is (eigenlijk niet natuurlijk) is dat de enige op VROM die iets met politiek te maken heeft de Minister en de Staatssecretaris zijn. Voor de rest zijn het slechts ambtenaren. Opmerkelijk is dus dat de min en de ss van VROM tegen de wens van het Kabinet ingaan, nu is die demissionair (en we varen er wel bij) etc etc. Of zitten er op VROM allemaal van de activistische en boomknuffelende ambtenaren?

 11. [10] Volgens mij is het licht allang uit om 19.55 bij Vrom. Of zouden voor de "goede zaak" deze ene keer alle amtenaren bij vrom "overwerken" om mee te kunnen doen aan deze reddingsactie? Het bonnetje van het bezorgde pizza’tje mag morgen gewoon toegevoegd worden aan de stapel declaraties natuurlijk!

 12. Er was natuurlijk geen fluit te zien. Ik was om 19.55 op de baan en heb geen enkele lamp minder gezien dan anders. Ja om 8 uur begon het radionieuws en gelijk over die lichthistorie natuurlijk.

  Het verontrust me toch wel. Ben bang dat we getuige zijn van de opkomst van een soort nieuwe wereldgodsdienst.

  Er gaan al stemmen op om klimaatnegationisme te bestraffen.
  http://www.spiked-online.co
  Dat begint met holocaustontkenning maar uiteindelijk mag je niets meer van wat de linkse kerk zegt nog ontkennen.

 13. Helaas heeft het domme Nederlandse volk massaal links gestemd , notabene op "Lambik" Marijnissen. Daar wil men dus heen : kun je nagaan wat een verstand de gemiddelde Nederlander heeft ! Er is ook geen enkele andere reden waarom elke gelukzoeker hier "welkom" is en al gauw een voordeelbehandeling krijgt boven autochtone Nederlanders. Geen wonder dat deze dan ook en masse vertrekken naar veel betere oorden !

 14. [13]
  Klopt. Er is een link tussen new-age en 10.000-en organisaties waaronder de VN alsmede mensen die er voor werken. Het uiteindelijke doel is welvaartsherverdeling en collectivistische sturing van de tot een eenheid gemaakte maatschappij. Christenen en katholieke kerk, maar ook islamietjes worden niet getolereerd en de holocaust wordt ontkend. Vergezocht ? Nee. Constance Cumbey heeft er een boek over geschreven : De verborgen gevaren van de regenboog – ISBN 906659022x Ondertitel – de New Age beweging en de komende tijd van verval.

 15. [14]
  Dan zijn er ook nog mensen die vanuit het buitenland hier komen om al werkend het hoofd boven water te houden, zoals het buitenlandse restaurant waar we vanavond waren. De zus van de bazin probeert al een jaar of vier om hier een werkvergunning te krijgen – vergeefs. Ze vertrekt nu dus noodgedwongen elk half jaar en komt een tijd later weer terug. De eigenaar -die nota bene het LEF heeft om zo’n beetje aan de andere kant van de wereld een restaurant te beginnen- wordt voor een dikke 600 Euri per jaar lastig gevallen door Buma en die andere dieven van de Sena terwijl ze alleen CD’s uit hun geboorteland draaien.. en natuurlijk ook door de Zeuringsdienst van Waren met hun ondeskundige kennis van buitenlandse kookkunsten en de kleioven. Ze voelen zich genoodzaakt om maar netjes mee te doen en durven niet kritisch te zijn uit angst hun broodwinning te verliezen. Wat een VERDOMD LEUK LAND leven we toch in. Gatverdamme, om te kosten. Als ik dan dat soort lamlullen als Jan fukking Maorijnissen (excuse le mot) en Wouter Flos c.s. op de buis zie, dan heb ik het helemaal gehad en weet ik niet hoe snel ik naar de 0900 advertenties moet switchen..

 16. Ik ben ook een van die (on) gelukkigen. Ik heb 4 jaar geleden 10.000 kilometer gereisd om daar een loodgieters bedrijfje te starten. En&#8230;. Er werken nu zo&#8217;n 300 werknemers hier. Ik heb geen problemen met vergunningen of andere obstakels van de overheid. Hier geldt wie werkt zal eten en je zorgt maar voor jezelf. Het leven is hier vele malen aangenamer dan in NL ondanks dat dit een zogenaamd 3de wereld land is. Groetjes uit Bangkok

 17. De Brinkhorstianen dachten zeker omdat na het wegstemmen van de Grondwet het licht niet spontaan uitging, ze het dan zelf maar moesten doen. Hilarisch dat volgens de netbeheerder het stroomverbruik exact hetzelfde is als gewoonlijk. Wellicht dat ook de lobbyisten en PR-specialisten van de vele neurotische belangengroepen, de totale apathie en "waardenloosheid" van de gemiddelde Nederlander onderschatten. De Nederlander krijg je wellicht makkelijk tot het napraten van een bepaald gesouffleerd ideaal, maar hij\zij is kennelijk niet zo bereid om er daadwerkelijk iets voor te doen dat hem enige moeite kost. Niet vrijwillig in ieder geval. Als de gemiddelde Nederlander nu ook eens zijn zelfzuchtige schijnheilige praktijk omzet in consequente principiële zelfzuchtigheid(uiteraard wel accepterend dat anderen hetzelfde moeten kunnen doen), zou het libertarisme nog wat meer kans maken.

 18. In een recalcitrante bui heb ik maar even een paar lampen extra aangedaan.

  Kinderachtig misschien, maar ik kon het niet laten 🙂

 19. [13]
  Radio 1 op reportage: de flats langs de Nieuwe Waterweg bekijken: slechts bij 2 ging het licht uit.
  Commentaar van de milieubevrijder: ‘Zie, de mensen willen het niet: de overheid moet hier dus wel dwingend optreden.’
  Democratie is voor links altijd slechts aanvaardbaar geweest indien die ondergeschikt kon worden gemaakt aan hun luchtkastelen.

Comments are closed.