- Vrijspreker.nl - https://www.vrijspreker.nl/wp -

Geval Hiddink: WAARSCHUWING lezers Vrijspreker

Wij hebben graag dat u de Vrijspreker leest, maar waarschuwen u wel dat u dat doet op eigen risico!

Tegen Guus Hiddink is 10 maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf geëist en tegen zijn accountant 14 maanden.

Hiddink heeft geprobeerd door in België een woning te huren te voorkomen dat de overheid hem zou dwingen een extra 1,4 miljoen euro belasting te betalen.

Dit spel heeft Hiddink tamelijk stom gespeeld omdat hij niet alle papiertjes goed heeft ingevuld. Als je dit soort zelfverdediging wil toepassen, moet je het wel beter doen. Terwijl het overigens natuurlijk idioot is dat als je een paar kilometer verderop (in een ander land) woont, je dan 1,4 miljoen euro minder moet betalen.
Ook zegt het wel iets over belastingtarieven in Nederland.

Tegen de accountant van Hiddink loopt een hogere eis, namelijk 14 maanden. En wel omdat hij het “brein” achter de handelingen van Hiddink is. En het bedenken is erger dan het doen; dat blijkt.

Beide personen kunnen veroordeeld worden voor “minachting voor de wet” en te denken dat ze “boven de wet staan”. En dat is het ergste misdrijf dat er bestaat. Erger dan moord.

Vandaar de bovenstaande waarschuwing voor de lezers. U kunt namelijk op de Vrijspreker misschien wel artikelen aantreffen die getuigen van minachting voor de wet. Of, misschien nog erger, minachting voor politici die deze wetten maken.
U weet maar nooit of u gedurende het lezen van een dergelijk artikel bespioneerd wordt. Net als bij Hiddink stiekem de telefoon werd afgetapt. En dan zou u veroordeeld kunnen worden voor het lezen van artikelen die getuigen van minachting voor de wet of politici.

Mocht u gepakt worden, dan kunt u zich niet op de Vrijspreker beroepen, u bent immers gewaarschuwd!