De koude, harde feiten.
Timothy Ball, Professor in de klimatologie aan de Universiteit van Winnipeg schrijft dat “Global Warming”zoals het nu gebracht wordt, helemaal niet bestaat.
Maar niemand luistert, ondanks dat hij een enorme kennis en ervaring heeft.

Hij beschouwt redenen waarom er niet geluisterd wordt.

Er worden miljarden besteed om onhoudbare stellingen te verdedigen en uit te dragen terwijl daardoor onnodige angsten worden verspreid. En nu heeft de UN een rapport laten verschijnen wat aan alle kanten rammelt. Hoe kan dat?
Waarschijnlijk om de zelfde redenen waarom 30 jaar geleden het grootste probleem dat de overleving van ons en onze kinderen bedreigde was de komende ijstijd.

Timothy Ball stelt duidelijk dat hij helemaal niet ontkent dat er temperatuurveranderingen plaats vinden. Dat gebeurt er wel degelijk. Maar dat gebeurt al miljarden jaren en wat wij meemaken is nog steeds binnen niet al te grote grenzen.
Van 1940 – 1980 was er inderdaad een afkoelingsperiode; vandaar in de zeventiger jaren de [overheids] koude paniekzaaierij.

In de jaren 90 was er weer een stijging, en de Global Warming paniek kreeg de overhand. Op dit moment zijn er bepaalde tekenen die weer wijzen op een daling, en het is goed mogelijk dat we die allemaal binnen niet al te lange tijd zullen waarnemen.

Ball onderkent tot zijn verbazing dat in dit proces zelf Universiteits professoren hun mond houden en niet de feiten durven uit te dragen. Velen zijn bang voor hun baan en voor de financiering die ze voor hun projecten krijgen, als ze tegen de politieke (niet de wetenschappelijke) meningen in zouden gaan.
Ook loop je het gevaar bij het verkondigen van de feiten, het verwijt te krijgen dat je door de industrie daarvoor betaald wordt. Een geluit dat je nooit hoort over organisaties als Greenpeace en Milieudefensie die door overheden worden betaald.

Het idiote is dat de theorie al geldig verklaard werd nog voordat de proven gedaan en de bewijzen geleverd. De angstzaaierij van politici wordt geloofd. Zie maar de wilde kreten van Al Gore, Clinton en Pieter van Geel. En nu van het komende kabinet.

Het advies is: Blijf vragen stellen. Is dat zo en waar is het op gebaseerd. En klopt die basis.
Hoe meer je dit doet, hoe meer je ervan overtuigd zult raken dat het huidige milieubeleid bestaat uit 1/3 religie en 2/3 politiek.
———————————————–
Lees het volledige verhaal van Timothy Ball op www.drudgereport.com/

12 REACTIES

 1. Ik ben echt blij om te zien, dat je je bljft inzetten om de klimaathoax te ontmantelen. Het is een grof schandaal dat de pseudo wetenschap is verworden tot de norm. Als ik al een religie zou willen aanhangen is het evidence based politics.

 2. Ik wordt zowaar emotioneel van die middelste (knekel)foto in dat drudgereport!

  Liefde.

 3. Prima artikel, maar loop m nog een keer door op spelfouten… credbility is everything in deze.

 4. het sneeuwde vandaag harder en vaker dan normaal. de sneeuwvlokken waren kleiner en de sneeuw was veel natter, dat moet wel door het broeikaseffect komen

 5. [7] Heb je ook in de gaten dat je de laatste tijd veel vaker … moet. Allemaal vanwege door mensen veroorzaakte klimaatsveranderingen en waterpeil stijgingen … Of is het andersom?

 6. Jammer dat hij niet aangeeft waarom het niet klopt. Roepen dat iemand liegt en vervolgens niet aantonen dat dat zo is, is niet netjes.

 7. Hallo luitjes, jammer dat er niet dieper op in wordt gegaan wat WERKELIJK aan de hand is?Heeft niémand in gaten wat er met ons gedaan wordt? Weleens oa op de’Chemtrails’ gelet,die witte strepen die door vliegtuigen kriskras door de lucht gemaakt worden,kijk op internet!!Zijn géén Contrails! Wij zijn nu langzaam aan
  ‘puppets on a string’ geworden
  WWW Worden Wij Wakker?

 8. Nog even luitjes, hebben jullie weleen s van’marcel messing’gehoord oa van tv en int.net? als jullie écht willen weten wat er op de wereld gaande is op ELK gebied, klik óók daar even op aan ,1 van zijn véle boeken heet
  WWW Worden Wij Wakker, is óók een dvd van, Als je dit leest/hoord/ziet ,bindt jezelf aan de stoel vast, óók je leven is daarna nooít meer hetzelfde !! Zegt het voort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.