De “Global Warming” is een hype waar ze allemaal misbruik van maken. Vandaar een Persbericht dat onze Engelse collega, dr. Sean Gabb, uitstuurde naar aanleiding van de geplande brainwashing van kinderen op de Engelse scholen.

Het is zo bekend en parallel met de Nederlands/Belgische situatie, dat we het maar meteen publiceren. (Sorry, geen tijd voor vertaling, daarom volgt hier het Engelse bericht.)

NEWS RELEASE FROM THE LIBERTARIAN ALLIANCE In Association with the Libertarian International.

MORE IN THE GLOBAL WARMING HOAX: POLITICAL BRAINWASHING OF UK CHILDREN
The Libertarian Alliance, the radical free market and civil liberties policy institute, today denounces the new policy of the British Government to indoctrinate all schoolchildren with the lies of the global warming lobby.

According to The Independent newspaper on Friday 2nd February 2006, “The plans, to be published on Monday, will ensure that, for the first time, issues such as climate change and global warming are at the heart of the school timetable. Pupils will also be taught to understand their responsibilities as consumers – and weigh up whether they should avoid travel by air to reduce CO2 emissions and shun food produce imported from the other side of the world because of its impact on pollution.”

Libertarian Alliance Director, Dr Sean Gabb, says:

“This is political indoctrination lifted in all but its content from Soviet Russia. Children are to be taught the at best highly questionable claims of the global warming lobby as if they were facts. They are then to be marked up or down in their examinations according to how well they can parrot these alleged facts.

“To environmentalism is to be added propaganda about racism and sexism, and every other politically correct obsession. Ten years into the creeping totalitarianism of New Labour, the final link is to be severed between state schooling and education of children in the values of their parents.
From now on, the function of schooling will be to produce a new nation, created in the image of George Monbiot and Yasmin Alibhai Brown.

“Our ruling class has taken to heart the old Jesuit maxim: ‘Give me the child until he is seven and I will give you the man’. The only difference is that raising the school leaving age will give them the child till he is eighteen.

“The Libertarian Alliance calls on all parents to resist the brainwashing of their children.”

END OF STATEMENT

2 REACTIES

  1. Ik krijg steeds meer het machteloze gevoel dat de linkse lemmingen meer en meer haast krijgen onze verworven vrijheden zo snel mogelijk in te leveren bij degene met de grootste bek, en dat we er geen zak tegen kunnen doen. Dit wordt nog eens bevestigd door dit artikel op MeerVrijheid: http://www.meervrijheid.nl/… Misschien moeten we ook maar eens een grote bek opzetten. Het vervelende is alleen dat de gevestigde grote bekken veel invloed hebben door enorme stromen overheidsgeld, die voor deze propaganda misbruikt worden.

  2. Ik heb al eerder gemeld, dat in een bepaalde tomaten-gemeente in Nederland de complete bovenbouw van de middelbare scholen, in totaal 1700 kinders, GRATIS en DOOR DE BELASTINGBETALER GEFINANCIERD die pulp-film van El Chloor gaan zien in de bioscoop. Een zakenvriend van mij in de omgeving van München vertelde mij, dat zijn zoon ook onderworpen was aan soortgelijke indoctrinatie.

    Het BESTE wat ons zou kunnen overkomen, is dat de temperatuur als een GEK gaat dalen in de komende paa.r jaren.

Comments are closed.