Het regeringsbeleid in verband met de Statenverkiezingen van 7 maart is heel duidelijk.

Kort samengevat:
“Don’t rock the boat!”Het is nu kalm. Iedereen wacht min of meer wat er gaat gebeuren. De oppositie heeft ook heel weinig handvaten of creativiteit om de regering aan te vallen, laat het volk maar rustig naar de stembus gaan. Grote kans dat er dan wel een verklaring gevonden kan worden dat het volk blij is met deze regering en er achter staat.

Houd je koest, probeer geen uitspraken te doen over belangrijke zaken. Klets wat over vage Normen en Waarden: in de geest van “samen” doen. Niet het individu maar het collectief telt. Ja, samen! De massa!
Zeg eens gedag tegen je buurman, help een oud vrouwtje de straat oversteken, sta eens op voor een oudere, doe eens een boodschap voor je zieke buurvrouw.!

Allemaal heel aardig en beslist te waarderen. Maar alles los zand als het niet gebaseerd is op de waarde van ieder individu en de soevereiniteit van ieder individu niet wordt erkend en nageleefd. En daar is de overheid nog lichtjaren van af en heel bang voor.

Ook vooral voorlopig niet praten over de EU! Daar staan veel mensen terecht nog septisch tegenover. Dus voor de verkiezingen er niets over zeggen, lijkt de instructie in het kabinet. Na 7 maart is er meteen de dag erna de opperhoofdenvergadering met Angela in Brussel. Hoe minder gedoe voor die vergadering, hoe eenvoudiger Jan Peter daar kan worden omgekletst en dan op 25 maart de Berlijn Verklaring tekenen.
Kortom: de instructie voor het beleid is: “koest houden!”

Wat kunt u doen? Weinig, maar wel iets. We kunnen allemaal trachten deze gang van zaken, hoe Nederland verder de EU in verzuipt bekend te maken en dan tevens de ideeën van de vrijheid verder uit te dragen. Hoe meer mensen dat leren, hoe beter het mogelijk wordt ooit weer en morele samenleving te krijgen.