In Omaha Nebraska opende op 1 februari de eerste benzinepomp met brandstof uit terreur-vrije landen. Liever zag ik Hollywood California of Amsterdam-Gaza, maar goed, de start is mooi. Uiteraard prive initiatief; zou in NL de overheid zo’n initiatief steunen of vervolgen wegens ‘discriminatie’? De Haagse raamambtenaren zoeken nog steeds naar de lichtschakelaar (is links naast de koffieautomaat).

Benzine tanken, gemaakt uit olie afkomstig uit landen die geen steun bieden aan hakbar terreur, is een sympathiek initiatief dat navolging verdient. Zeker in laffe-hondenland Europa.

Het initiatief spreekt mij aan. De aard van de organistie er achter is niet helemaal helder. Persoonlijk zie ik liever geen neo-cons er achter. Met dat soort lieden heb ik bijna even weinig op als met het type ‘liberals’ dat volgend jaar naar The White House wil vliegen. Economy class achter op Hillary’s bezemsteel.

Het punt van “Terror-Free Oil” is echter belangrijk. Ons geld financiert allerlei islamitisch imperialisme, terrorisme en anderzins vijandige landen. Er moet snel een eind komen aan de huidige brandstof- en geldstromen.

De site verwijst naar olie die niet uit het Midden Oosten komt, al kan men niet garanderen dat de brandstof 100% terreurvrij is vanwege de continue vermenging met andere olie. Of Maleisie, Indonesie of Venezuela ook op de zwarte lijst staan vermeldt de site niet. Indonesie hoort daar zeker op gelet op de stille (NL pers zwijgt er over) jihad tegen de christenen en andere niet-hakbars aldaar.

Wat mij betreft geen cent van mij voor gajes dat het terrorisme steunt en daarom vind ik dit initiatief prima. Helaas nog niet beschikbaar in het decadente Europa, of kan ik beter zeggen Eurabie? Ik zou liever ook Poetin-vrij aardgas willen hebben, Groenlinks-vrije groen-stroom en struikrover vrije tolwegen. Hopelijk binnenkort beschikbaar. Want wij mogen nog blij zijn dat de olielanden ons geld accepteren in ruil voor olie, en niet onze onderwerping aan hun religie eisen.

Meer info over terreur-vrije olie.

5 REACTIES

  1. ik vind de gedachte achter kyoto zwaar onzin maar het heeft in ieder geval een gunstig bij effect: geen geld meer naar terroristen.

    dit vind ik ook een mooi initiatief maar ik vrees dat de vraag naar energie veel groter is dan de niet terreurlanden kunnen leveren (ik reken zelf venezuela zeker ook tot de as van het kwaad, net als malasie en indonesie)

  2. [1] Hoe wil jij dat weten? Niemand van ons weet, denkt ik, precies hoe die geldstromen lopen.
    Trouwens de terrorist is op een gegeven moment zichtbaar. Een Rockefeller of Morgan is even wat slimmer en absoluut niet in connectie te brengen met de eventuele geldstromen.

  3. I opine that to get the loan from creditors you should have a firm motivation. However, once I’ve got a collateral loan, just because I wanted to buy a car.

Comments are closed.