Camiel Eurlings, minister van het grootste ministerie van Nederland: verkeer en waterstaat, gaat een daad van niveau stellen: hij gaat hamertje tik spelen. (verplichting stellen om een hamertje in je auto te hebben).
Prachtig toch, zo’n kordate daad en een echte wereldverbeteraar.
Hopelijk blijven de rest van zijn ministersdaden ook op dit niveau, dan hebben we al veel bereikt.

En daar lijkt zijn volgende daad al aardig op:
Zijn voorgangers hebben al genoeg geblunderd en gezien de EU verwatering van grenzen en dus van ons 3 landenpunt, mede veroorzaakt door Eurlings activiteiten in Brussel. ontdekten wij dat de minister als hommage aan zijn illustere voorgangers morgen, het 3 blunderpunt bij Tiel, zal openen:

– Betuwe route, waar geen trein economisch/electrisch op zal rijden

– afslag 34 op de A15 waar een 4 baans Willem Alexanderbrug, van niets naar nergens is gebouwd

– de sluizen van het Amsterdama Rijn kanaal die veel te groot bemeten zijn.

Deze 3 fantastische kunstwerken staan allemaal bij elkaar en morgen wordt op dat punt door Eurlings een kleine plaquette vastgespijkerd.
Wij van de Vrijspreker hebben enkele perskaarten, als onafhankelijk rapporteur, kunnen bemachtigen en stellen die nu beschikbaar aan degenen die het eerst reageren.

De plechtigheid begint om 11 uur en voor de genodigden en de pers is er na afloop een gesponsorde lunch.Graag op tijd reageren, want anders krijgt u de kaarten met routebeschrijving niet op tijd.
De enige verplichting die wij daar tegenover stellen is dat u een kort verslag van de bijeenkomst maakt.

1 REACTIE

  1. wat als je aangehouden worden ze zien dat hamertje in de auto krijg je gelijk een wapen tegen je hoofd of erger ze schieten je ter plekke dood onder het mom wij voelden ons bedreigd.

Comments are closed.