zaterdag, 24 maart 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Belangrijker dan Global Warming

Gisteren was het geslaagde seminar bij de RaboBank Beverwijk over Global Warming. Hier bleek weer duidelijk dat de invloed van de mens niet bewezen is en hoogstens een onbelangrijke fractie “kan zijn.

Een opmerking van Theo Richel willen we u niet onthouden: (Tekst zoals herinnerd!)

“De politiek maakt zich druk en verspilt miljarden aan een onbewezen gevaar als Global Warming, maar de ellende die mensen elkaar aandoen is veel reëler en ernstiger. Denk maar eens aan Mao, Stalin en Hitler, allemaal socialisten!”

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Politiek
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. .M schreef op : 1

  Jammer dat hij niet zei: "… allemaal collectivisten", opdat duidelijk worde dat ook (vermeend) rechtse politici die nu met Gore meedoen net zo schadelijk zijn als de (echt) linksen.

 2. BT schreef op : 2

  Maar goed ook dat Mao, Stalin en Hitler allemaal verlede tijd zijn en dat global warming een probleem is waar we nu nog iets aan kunnen doen maar waar het later wel eens te laat voor kunnen zijn, Mao Stalin en Hitler waren mensen, en mensen sterven, na een bepaalde tijd, Global warming zal niet zomaar stoppen, en als we er niets aan doen heeft het nageslacht er last van

 3. HJJ schreef op : 3

  [2] Mee eens BT,
  Maar het is dan minimaal verstandig:
  1. Dat je weet waardoor iets wordt veroorzaakt. En of dat door CO2 komt is nog een te grote vraag.
  2. Als het komt door de zon, moet je wel weten hoe je de zon op andere gedachten kunt brengen.

 4. Germen Roding schreef op : 4

  Het is helemaal geen probleem als de temperatuur toeneemt. Zie onder meer eoceen.bij.7x.nl over de omstandigheden tijdens het Eoceen.