Na het bekend worden dat het energieverbruik van onze Al Gore himself de gemiddelde Dodge Magmum rijdende Amerikaan tot in grote hoogte overstijgt, blijken meer aanhangers van hem het niet zo nauw te nemen met al die CO2’jes, ozonlaag en de precieze hoogte van de ijsklompen op een verlaten gletser in Antartica.

BRUSSEL – De Belgische minister van Defensie blijkt een legerhelikopter te hebben gecharterd om tijdig de milieufilm van Al Gore te kunnen bezoeken.

Hij vloog daarmee van Brussel naar Hasselt. De vlucht van twee uur kostte twaalf tot twintig keer meer broeikasgas CO2 dan dezelfde afstand per auto.

Blijkbaar geldt de milieupropaganda niet voor hem maar meer voor zijn goedgelovige onderdanen, oftewel, de argeloze burger. Waarom ging meneer niet gewoon met de fiets, zoals alle milieuspotjes zo mooi voorschrijven? Of waarom ging hij niet gewoon anderhalf uur staan wachten op een of andere vertraagde overvolle trein? Ik weet het wel. Daar had hij gewoon geen zin in. Het enige waar hij wel zin in had was om zo gauw mogelijk naar dat congres/milieufilm toe te gaan om zich zo goed te bewapenden met allerlei argumenten en manieren om de goedgelovige burger nog meer van zijn centen te beroven…

Volgens mij kunnen we momenteel oordelen dat naast de welbekende salon-socialist, een tweede functie is ontstaan. Namelijk de salon-milieuactivist.

Een aantal jaar geleden konden de Amerikaande kiezers stemmen tussen twee verschillende personen. Al Gore of George Walker Bush. Terugkijkend op die periode kunnen we er 1 ding uit opmaken. Uit twee verschillende kwaden valt niet te kiezen. Of zoals een simpele Amerikaan openhartig meldde:


Sometimes I sit around and wonder what the world would be like if those dirty Republican Nazis hadn’t stolen the 2000 presidential election.

Gas prices wouldn’t be $3.00 a gallon, they’d be $8.00 or $9.00 because of the taxes my man Al Gore would have raised in order to MAKE people stop driving and start riding the bus.

The U.S. would be the only country in the world living up to the Kyoto treaty and we would have 20% unemployment.

3 REACTIES

 1. De CO2-zwendel is een geschenk uit de hemel voor de regering.
  Nu kan ze ongestraft nog meer geld uit de zakken kloppen van de opgeschrikte goedgelovige kiezer en het langs ramen en deuren verbrassen.

 2. Wat zijn ze allemaal hypocriet, he?

  Milieu, natuur, waterpeil, meer regen, zure regen, gat in ozonlaag, bla bla bla……. klinkt allemaal slecht voor het milieu. Mijn vraag is dan: welk milieu? De milieu- en natuurfreaks denken alleen aan zichzelf en volgen hun oerinstinct: het beschermen van het nageslacht en niet wat ze pretenderen: het milieu.

  Wat een arrogant idee dat het goede milieu voor de mens de NATUUR is. Stel dat tijdens de ijstijd de mammoet in aktie gekomen was en door ingrijpen de wereld in ijs gehuld had gehouden? De warmte stijging toen was hun bedrijging.

  Hebben wij nu geen natuur en milieu omdat de mammoets daar niets aan gedaan hebben? De CO2 vretende bacterien die na ons komen (±21030 jaar) of de zes armige amoebe die CO2 assimileerd denkt daar dan anders over.

  Te lang tarwe op één akker gaat op gegeven moment niet meer. Lees tarwe=mens en akker is aarde. Heel jammer maar dat is milieu.

  TheDude

Comments are closed.