Klik op de foto om te beluisteren!

Zet God op de pot
stop de profeet maar in je reet
en dans voor het vrije woord
en als je dan wordt doodgeschoten
heb je van dit lied genoten
de een die wordt verdreven,
de ander wordt vermoord:
hiep hiep hoera het vrije woord

Christenhonden geitenneukers iedereen doet mee
Jezus en Mohammed op een openbare plee
nee ik mag niet kwetsen, mijn excuses,
en ik zal voor straf me laten pijpen
door de wijven van halal
Het vrije woord gaat nooit verloren
al vliegen de kogels om je oren
maar als zo’n baard me dood wil schieten hoop ik dat hij mist
want ik ben een bon vivant ik ben geen zelfmoordterrorist
Je bent moeilijker te raken als je bereid bent af te slanken
in die zin had van Gogh het allemaal aan zichzelf te danken

Zet God op de pot
stop de profeet maar in je reet
en dans voor het vrije woord
en als je dan wordt doodgeschoten
heb je van dit lied genoten
de een die wordt verdreven,
de ander wordt vermoord:
hiep hiep hoera het vrije woord
hiep hiep hoera het vrije woord
hiep hiep hoera het vrije woord

10 REACTIES

 1. Algemeen verzoek aan Vrijsprekerschrijvers:
  Graag niet meer van die grote foto’s/prenten op de Vrijspreker. Ik persoonlijk vind het erg "schreeuwerig" staan.

  • Ter uwer informatie: schreeuwen is de enige manier om ueberhaupt nog te worden gehoord.

 2. [1] Saartje, dat ben ik met je eens. Helaas is het echter een beperking van de site. Toen ik mijn ‘Humor’ bijdrage had geplaatst heb ik geprobeerd een klein plaatje in de artikelen lijst te krijgen, en het grote plaatje in het artikel zelf (zoals dat bv. op HVV automatisch gebeurt). Dat lukt dus niet. In mijn geval kreeg ik dus ofwel een nauwelijks leesbaar klein plaatje, ofwel de enorme afbeelding zoals nu, ofwel allebei.

  Dus ofwel moeten we nog kritischer worden op wanneer wel en niet, ofwel we moeten bepaalde artikelen dan maar niet meer plaatsen. Dit laatste lijkt me ongewenst. Mogelijk biedt de content manager van de site nog andere mogelijkheden t.a.v. afbeeldingen, maar dat weet ik niet. Dat zou dan onderzocht moeten worden.

 3. [1] [2] Ik ben het met jullie eens, hoewel af en toe een beetje schreeuwen ook wel leuk is. Alleen heb ik inderdaad weinig alternatieven en kan ik bovendien op voorhand niet zien hoe het stukje er uiteindelijk zal uitzien. Maar het is tenslotte toch de inhoud (en in dit geval de muziek) die telt. Hebben jullie ernaar geluisterd? Hilarisch toch?

 4. [2] Zo moeilijk is het niet. Gebruik gewoon Microsoft Paint (Start > Programma’s > Accessoires > Paint) en schaal het plaatje bijvoorbeeld 50% of 25% of de gewenste grootte.

 5. iik ook veeel te makkelijk en overigens lollig filmje maar waarom geen vidoe er bij dat staat leuker

 6. SHIT IK MOET NAAR DE PO
  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH IK ONTPLOF ZOWAT K.U.T. TE LAAT

Comments are closed.