Onder het motto “rijg een kleuter aan je leuter” roept de GroenLinxe homowerkgroep Rozelinks dat seks met kinderen moet kunnen.Toen de PNVD dat verkondigde vond men dat bij GL schokkend en schandalig maar nu die ideeën uit eigen kring komen is het opeens helemaal niet erg meer. Een woordvoerder van GL oordeelde dat “dit niet in ons partijprogramma staat, maar GL is een vrije partij”, zodat het moet kunnen.

Kandidaat senator voor GL, Herman Meijer steekt al helemaal niet onder stoelen of banken dat hij best wel trek zou hebben in een lekkere knaap en die knaap zal maar je zoon van 12 zijn.

Uiteraard doen deze rooie nichten van Rozelinks en Herman Meijer dit niet omdat ze ongelooflijke smeerlappen met een dubbele afwijking zijn die alleen hun ongezonde lusten willen bevredigen maar voor de bestwil van de betrokken kinderen, zoals linkse mensen altijd alles voor de bestwil van anderen willen doen en dit omdat de leeftijdgrens van 16 jaar van de zedelijkheidswet een belemmering zou vormen voor de seksuele ontwikkeling van kinderen.

Zij zijn zogezegd bereid om zich geheel belangeloos op te offeren om te voorkomen dat kinderen seksueel gefrustreerd zullen raken.

37 REACTIES

 1. Je moet met je poten van kinderen afblijven. Dat geldt ook voor die milieurakkers van GL.

 2. Kleuters aan hun leuters rijgen is voor deze lieden net zo goed een spelletje als trouwen en kinderen adopteren – dat past voor hen in p-re-c-i-e-s hetzelfde rijtje van verlangentjes.
  Ze hebben niets om het lijf en zo voelen ze zich best. Kinderen moet je weghouden bij deze lui, zowel je eigen kinderen als weeskinderen.

 3. Als dat waar is is het heel erg, maar ik vind het nergens terug (linkje graag?).

  Wat ik wel heb gevonden op de site van GL is het standpunt dat wordt ingenomen door deze werkgroep (dus is niet het standpunt van GL)is in elk geval een stuk genuanceerder als wat Wladimir hier meldt.

  http://www.groenlinks.nl/pa

  Ik vind GL ook niks, maar laten we ons bij de feiten houden..
  En laten we homo’s niet verwarren met Pedofielen, ok?

 4. [3]

  Die link van stichting Martijn staat al heel lang tussen de roze links.

  Er is eerder een keer al een relletje geweest in de media.

  Groen-Links komt weer eens uit de kast.

 5. [4]
  Ok, bedankt. Het is dus de mening van die Meijer. Wat GL in een kwaad daglicht zet is m.i. dat ze met zijn standpunten blijkbaar geen problemen heeft.

 6. Mij maakt het niks uit of dit ‘kleuter rijgen’ uit de peniskoker van een groenlinkse of zwartrechtse komt.

  Op de dader die mijn kinderen dat aandoet zal ik zoveel geweld clusteren en initieren, dat ‘Beppen’ in libertarische kringen een ‘verboten’ woord wordt.

 7. [8] krijg je wel sexueel gefrustreerde kinderen en dat willen deze roze/rooie weldoeners juist voorkomen, ze ontmoeten enkel onbegrip en vooroordelen terwijl hun bedoelingen toch zo nobel en zuiver zijn, zoals alle linxe bedoelingen overigens.

 8. [9]

  Beste Wladi,

  Je begrijpt hoop ik dat ik bluf in mijn vorige emotionele stukje.

  En dat ik tot iets dergelijks niet in staat zal zijn en mij in plaats daarvan dan ook tot de daartoe aangewezen ‘groene autoriteit’ zal wenden met het verzoek een passende, proportionele vergelding te bedenken, met inachtneming van verzachtende in- en externe omstandigheden.

  Een warmerige dag als vandaag kan een volwassen kerel immers zomaar ‘lentekriebels’ geven, en je moet wel heel stevig in je bergschoenen staan om dan weerstand te kunnen bieden aan zo’n primaire behoefte als het sexueel onderrichten van kleine kindjes.
  Totaal te begrijpen dus dat ‘den natuurmens’ zich tijdens een dergelijke opleving van nieuw leven dan tot ‘den jongen vrucht’ wendt en die wil opconsuminderen.

 9. Kankergezwellen moet je Bestralen om er (misschien??) van af te komen!

  En Pedofielen zijn Kankergezwellen! Maatschappelijke Tumoren!

  Of ze nu Linx, Regs, of Recht-door-zee zijn??

 10. [14]
  Wat heeft joods zijn er mee te maken? Vind jij joden een bijzonder soort mensen?

  [5]
  Ach GL staat niet alleen. Links en rechts zie andere meningen over pedofilie. Ook Pim Fortuyn brak nog een lans voor pedofielen.
  http://www.p-loog.info/Opin

  En wat dacht je van de libertariër Bart Croughs? hij heeft meermalen betoogd dat sex met minderjarigen zou moeten kunnen.

 11. [15] Een pedo kan er niks aan doen, schrijft Pimmetje.
  Nou, ik betwijfel het.
  Pedofilie is een ziekte, net als homoseksualiteit dat is. Wedje leggen?

  Het is nu bewezen; keihard onderzoek van gerenommeerde natuurwetenschappers!!
  Wereldberoemde wetenschappers die belangrijke bijdrages hebben geleverd op gebied van evolutieleer en de kosmologie en daarvoor ook de nodige Nobelprijzen hebben gekregen.
  Dus het is niet zomaar wat.

  Homo wordt je door het eten van dooie varkens:
  http://www.ahmadiyya.de/ahm

  Het is een ziekte:
  http://www.nrc.nl/media/art

  Ziezo.

 12. [16] ach, iedereen moet zelf maar weten waar hij zijn leuter in steekt, zolang de tegenpartij het goed vindt en volwassen of volledig mondig is.

  Toch wil ik iedereen het volgende meegeven: er is gewoon niks zo mooi als een lekker wijf, daar kan geen enkele vent tegenop. Het is mij daarom een raadsel waarom iemand het met een harige en zweterige kerel zou willen doen.

 13. [16]

  Al schreef de Paus, Churchill of Ron Brandsteder lovende betogen.

  Het recht van het kind gaat boven het begrip voor pedofielen.

  Dat valt me zwaar tegen van Bart, maar meestal is hij ironisch. Nu vast ook.

 14. Wladimir, misschien toch handig om de link van Dwaaskop eens te volgen en het Groen Links bericht te lezen. Dan zie je dat de eerste zin (stop je leuter in een peuter) een stompzinnige leugen is. En ongelooflijke smeerlappen met een dubbele neiging? Homosexualiteit een ziekte? Hoor ik hier Stalinisten?
  Ik zou je graag willen verwijzen naar "Is het libertarisme extreem" op deze zelfde site, waarin toch beweert wordt dat het libertarisme streeft naar "…Een maatschappij waarin iedereen met het zijne mag doen en laten wat hijzelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert."

  Past daar het verspreiden van leugens en het veroordelen van homosexualiteit bij? Geloven je zelf wel in het libertarisme en heb ik hier net als bij het LPF en PVV te maken met rancuneuze en gefrustreerde oude mannen?

  Trouwens beledigen kan ik ook: Laten we eerlijk zijn, met die kop van jou kan je dat lekkere wijf (reactie 17) wel vergeten, ik kan mij niet voorstellen dat een lekker wijf het met zo’n kale dikke ouwe vent wil doen.

 15. [15] Er zijn er die dat vinden, waaronder ook Joden. Spinoza was van Joods-Lutherse afkomst en welbewust géén pedofiel.

 16. [19] "Laten we eerlijk zijn, met die kop van jou kan je dat lekkere wijf (reactie 17) wel vergeten, ik kan mij niet voorstellen dat een lekker wijf het met zo’n kale dikke ouwe vent wil doen."

  Hangt van de diepte van Wladimir’s portefeuille af.Hoe kaal, dik, oud
  Wladimir verder ook mag zijn, als ie
  een aura van succes uitstraalt en geld in de pocket heeft , zijn er lekkere wijven die zich door hem zouden laten pompen (en dan heb ik het nog niet eens over betaalmiekes).

 17. [23] Dat is eigenlijk mijn vraag aan jou als het gaat over homosexualiteit.

 18. [24] ik heb toch gezegd dat ik daar geen enkele moeite mee heb als het gaat om volwassenen of mondige minderjarigen, met de aantekening dat wat mij betreft er niks mooier is dan een lekker wijf. Ik zie niet wat daar beledigend aan is en waarom dit zo’n heftige reactie bij je oproept. Als jij liever een vent hebt dan zal je mij daar echt niet over horen.

 19. [26]
  "Onder het motto "rijg een kleuter aan je leuter" roept de GroenLinxe homowerkgroep Rozelinks dat seks met kinderen moet kunnen."

  "Kandidaat senator voor GL, Herman Meijer steekt al helemaal niet onder stoelen of banken dat hij best wel trek zou hebben in een lekkere knaap en die knaap zal maar je zoon van 12 zijn."

  "Uiteraard doen deze rooie nichten van Rozelinks en Herman Meijer dit niet omdat ze ongelooflijke smeerlappen met een dubbele afwijking zijn die alleen hun ongezonde lusten willen bevredigen.."

  Niet beledigend Wladi? Je hebt duidelijk een appeltje te schillen met homo’s. Maar dat mag van mij hoor. Het enige waar ik een probleem mee heb is dat je gewoon de feiten verdraait, er dingen bijliegt alleen maar om GL en haar homowerkgroep in een kwaad daglicht te stellen.

  Ik lees de columns op de vrijspreker graag en vrijwel dagelijks maar had gehoopt dat er uit deze hoek wat betrouwbaarder informatie te halen zou zijn. Jouw stukje heeft in elk geval duidelijk gemaakt dat ook uit het libertarisch kamp helaas met de feiten wordt gesjoemeld. Van GL en kornuiten wist ik het al wel maar hier valt het me toch tegen.

 20. [27] ik heb gewoon de artikelen in de Metro gevolgd en ik heb echt nuks met homo’s te schillen, ze doen maar. Ai doont ker.

 21. [27]
  "Ik lees de columns op de vrijspreker graag en vrijwel dagelijks maar had gehoopt dat er uit deze hoek wat betrouwbaarder informatie te halen zou zijn. Jouw stukje heeft in elk geval duidelijk gemaakt dat ook uit het libertarisch kamp helaas met de feiten wordt gesjoemeld. Van GL en kornuiten wist ik het al wel maar hier valt het me toch tegen."

  Veralgemenisering in aktie !!

  Fijn dat je de colums graag leest, Dwaaskop. De informatie die Wladi gebruikt, is des Wladis en heeft dat niks te maken met Vrijspreker op zich. Dus doe me een lol en vergelijk MIJ als zijnde één van de VS doch niet zijnde Wladi niet met de nitwits van GL, want daar word ik niet echt vrolijk van..

  Dit is mijn PERSOONLIJKE mening,dus.

 22. [29] Zeker niet mijn intentie om alle vrijsprekers over één kam te scheren, Andre. Ik snap dat de kwaliteit van de ene columnist niets zegt over die van een ander.

  Point taken, dus.

Comments are closed.