NL-regering (20 april): Kabinet stelt nieuw Innovatieplatform in.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Het kabinet moet zich niet met de economie bemoeien en dus ook geen innovatieplatform instellen. Laat dit aan burgers/bedrijven over. De belastingbetaler kan zelf beslissen aan welke projecten hij eventueel een bijdrage wil leveren.

——————————————————-

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering:Wat zou een libertarische regering, als die nu aan de macht kwam, doen in plaats van de door de huidige regering aangekondigde dagelijkse maatregelen in hun Nieuwsbrief. (Los van het beleid de regering te beperken tot politie (leger?) en rechtspraak.)

4 REACTIES

 1. Blijkbaar moeten er weer een aantal Haagse "lieverdjes" aan het werk gehouden worden van de zuur verdiende belastingcentjes van de productieven. Het vorige platform is ook e-n-o-r-m succesvol geweest te slotte..

  Op deze site http://www.innovatieplatfor… kun je meer info van dit geweldige fenomeen vinden. Zo moet er blijkbaar ook sociaal geinnoveerd worden, wat dat dan ook moge zijn. Aan te nemen is dat zoiets meer belastingcenten gaat kosten. Onder de resultaten wordt vermeld dat er minder regels zijn. Ik heb er nog niks van gemerkt, eerder het tegenovergestelde. Ziedaar de rechtvaardiging voor de opvolger. Grote truuk: stel doelen die niet haalbaar zijn, en gooi er vervolgens meer geld tegenaan omdat ze niet gehaald zijn. Erg teleurstellend, dit alles. Ik zal het even niet over de stoomboot hebben..

 2. Als het innovatieplatform nu eens alle regeltjes schrapt die het voor de vrije markt onaantrekkelijk, want riskant, maken om fatsoenlijk te investeren in R&D, het onderwijs losmaakt van de overheid, zodat er weer naar kwaliteit gestreefd kan worden en vervolgens zichzelf opheft gaat het helemaal goed komen met de innovatie.

  En het helpt als er ook aan mentaliteit en arbeidsethos gewerkt zou gaan worden door het opheffen van de hufterbewieroking van het socialisme.

 3. Dat zal niet gaan lukken want het innovatieplatform is een instantie opgericht en betaald door de overheid voor de overheid. Tot veel dan wat mooie woorden en een mooiere website dan menig ZZP-er zichzelf van zijn zuur verdiende centjes kan veroorloven zal dit niet leiden. Bla-bla, dat is het en niks anders. Goed voor het Haagse borrelcircuit in de hogere bobo-kringen.

  Een platform zoals deze dat voortkomt uit een politiek, centralistisch gestuurde nationale wens heeft sowieso geen kans van leven. Dat zou het wél hebben als zoeits zou ontstaan vanuit individuele bedrijven omdat deze vanuit hun eigen positie samenwerking zoeken. Da’s bottom-up, en niet top-down zoals dit innovatieplatform. Ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat alle bedrijven behoefte hebben aan "vernieuwing van cultuur" om maar eens een vaag onderwerp te nemen. Dat heeft niks met innovatie te maken, da’s door de Haagse klojo’s in het leven geroepen kretologie. Niemand snapt het, maar iedereen betaalt er aan mee. Dieven, dat zijn het.

 4. [3] Een mens mag wat te wensen hebben, toch? 😉

  En als bedrijven zelf om tafel gaan komt Neelie meteen weer met een factuur aanzetten…

  Zo wordt het nooit wat zolang politici de ongecontrollerde drang hebben om overal hun neus in te steken.

Comments are closed.