woensdag, 25 april 2007
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

LSR *): Parlementen moeten niet meer invloed krijgen

NL-regering (19 april): “Nationale parlementen moeten meer invloed krijgen bij het bepalen of wetgeving Europees of nationaal tot stand moet komen.”

LSR: Libertarische Schaduw Regering : De regering moet eenduidig vaststellen dat Nederland volkomen vrij wil blijven (worden) om wetsvoorstellen van de EU te aanvaarden of te verwerpen. Helemaal geen invloed van andere nationale parlementen accepteren.

———————————————————————-

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: Wat zou een libertarische regering, als die nu aan de macht kwam, doen in plaats van de door de huidige regering aangekondigde dagelijkse maatregelen in hun Nieuwsbrief. (Los van het beleid de regering te beperken tot politie (leger?) en rechtspraak.)

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.