In verband met het schietincident in Virginia zoekt Campus TV (www.campus.tv) twee studenten die voorstander zijn van vrij wapenbezit.

Het interview zal woensdagmiddag 18 april plaatsvinden in Amsterdam.

Lijkt je dit wat en kun je je woordje doen?

Mail dan naar Frank Karsten op het adres fkarsten AT meervrijheid.nl.

2 REACTIES

  1. Vertel Campus TV dat U tegen de Aziatische geweldcultuur bent die veel en veel wreder is dan de onze. Daar zit zonder twijfel één van de redenen waarom deze Zuid-Koreaan zulke slachtpartij heeft durven aanrichten. Bovendien lijkt hij eerder een Noord-Koreaan geweest te zijn gezien zijn motief: sociale afgunst. Sla daar die sossen ook maar mee tegen hun oren.

  2. In elk geval prima dat de selectie via een frank karsten gaat. De media in Nederland zal het liefst een persoon vragen zonder enig charisma die zich continue verspreekt om het standpunt van vrij wapenbezit uit te leggen. Even kijken naar de uitzending….

Comments are closed.