Zojuist hebben de politieke vertegenwoordigers unaniem even voor u besloten dat het een goed idee is om weer een x aantal miljoen in Sudan te pompen.

DEN HAAG – De Tweede Kamer schaart zich unaniem achter de verlenging van de Nederlandse bijdrage aan de VN-vredesmissie in Sudan. Het gaat om vijftien militairen, vijftien politiemensen en enkele staffunctionarissen.

Natuurlijk altijd een leuke gedachte als u net uw belastingaangifte heeft ingevuld, aan de pomp zit te schelden over de hoogte van de benzine, telkens weer schrikt over de hoogte van het BTW-bedrag op een bonnetje bij de drogisterij, net geflitst bent voor het 4 km te hard rijden, of zoals iemand een keer meldde op infopolitie.nl:


Ik ben aangehouden door een motoragent omdat ik volgens hem zat te bellen wat absoluut niet zo is. Volgens deze agent zat ik met mijn hand bij mijn oor maar ik had jeuk en zat te krabben. Vervolgens zij deze ook dat hij iets zilverkleurigs had zien schitteren wat mijn horloge geweest moet zijn. Ik heb aangeboden hem mijn telefoon in te zien zodat hij kon zien dat op dat tijdstip niet met deze telefoon is gebeld. Hij ging hier mee akkoord maar nadat ik het toestel liet zien wilde hij dit niet meer inkijken en had hij ook ineens iets zwarts (de kleur van de telefoon) zien schitteren. Aangezien deze boete zeer onterecht is wil ik graag weten of hier na bezwaar indienen nog meer aan te doen is?

(Antwoord agent op infopolitie.nl:)
Nee.

Bron: Nu.nl

5 REACTIES

  1. Ik heb zeker mijn bedenkingen m.b.t. allerhande "vredesmissies" maar wat Sudan met Afghanistan van doen heeft ontgaat me volledig !

  2. Het is bijna niet meer bij te houden aan welke missies Nederland allemaal aan meedoet. Article has been changed.

  3. VN=UN. UN=Useless Nations.
    Kost alleen maar geld.
    Unaniem? PVV ook? Tijd voor LSR kamervragen…

  4. Het enige wat we moeten doen is wapens inzamelen voor de rebellen in Zuid-Soedan en Darfur, zodat deze zich kunnen verdedigen tegen de fascistische overheid in Khartoum en hun lokale Djanjaweed-milities. Dan is het geweld binnen een korte tijd afgelopen en zowel Zuid-Soedan en Darfur kunnen zich afscheiden en een eigen staat vormen. Dat is de enige vorm van hulp die moet worden gegeven.

  5. je hebt twee soorten democratie ,communisme en verkapt communisme ,nederland hoort bij het verkapte als je b.v in afoort je werk moet doen en twee minuten je auto parkeerd in de buurt van een parkeer dief paal heb je een bon van 46 eu te pakken als de verbalisant op de loer ligt om slachtoffers te maken moet je gewoon betalen ,tegen spreken wordt niet getollereerd , democratie is hier liegen, bedriegen geweld ,hele gezinnen naar de bedelstaf helpen dat is de demo-cratie in balk van ellende land meester oplichter, zakkenvuller , en schoothondje van de firma busch list en bedrog en gezelschaps jongen van banken ,shell enz. nederlandse mentaliteit is totaal verrot .oh gaat u dood? maai dan eerst uw gras voor de deur,want wij storen ons eraan en u heeft best nog even tijd om het te maaien. inderdaad om van te kotsen.

Comments are closed.