De macht van de dieren neemt toe. Ze hebben al mensen voor hun karretje gespannen om hun “rechten” via een politieke partij in de Staten Generaal te verdedigen en te vergroten.
Maar hun invloed reikt verder in de mensenmaatschappij. Zo vernemen we nu dat de Friesland Bank weigert een varkensflat te financieren.

Teun Bransbergen van de Raad van Bestuur van de bank zegt dat de bank een “organisatie van menselijk formaat is, en daar past geen al te intensieve veehouderij bij”. Hij vindt dat koeien, (en ook varkens?) vaker dan nu in de wei moeten komen.
Pas als koeien/varkens voldoende ueren in de wei gelopen hebben, en zodoende hun rechten hebben opgesnoept, gaan we ze dood maken en opeten!
Mensen let op uw saeck! Vraag de politici ook om een wet te maken die er voor zorgt dat flatbewoners voldoende vaak gelucht worden. Mensen moeten toch minstens zo vaak gelucht worden als dieren.
Of niet soms?
————————————————
Gegevens uit Agrarisch Dagblad van 7 april

5 REACTIES

 1. Bank is waarschijnlijk bang voor een proces, aangespannen door de Pvd7DA (Partij vd 7eDagsAdventisten, voorheen PvdD).

 2. Ik heb het altijd gezegd: het is pervers om woningnood te hebben en tegelijk "open ruimte" omdat de roodgestippelde brulkikker zijn broedplaats nodig heeft.

 3. Mensen moeten ook genoeg frisse lucht hebben, helemaal me eens. Alleen de frisse lucht is op aan het raken. Meer volk dan frisse lucht en dat is geen goede zaak. Zie de Republikeinse Moderne Partij
  http://home.tele2.nl/rmp/

 4. Als flatbewoners voldoende gelucht hebben, gaan we ze dan ook opeten?

 5. De koeien in Nederland zijn heiliger dan in India.
  Altijd al geweest, nergens zijn de weiden zo sappig als in Nederland.
  Met een eigen partij kan je in Nederland beter dier zijn dan mens.
  Het zal vast niet lang meer duren voordat dieren stemrecht krijgen.
  gr.loper

Comments are closed.