Nederland hecht nog veel waarde aan Europese samenwerking, maar wijzigingen binnen de EU moeten stapsgewijs worden ingevoerd. Premier Balkenende zei dat in het Europees Parlement in Straatsburg.

Meer Nederlanders zullen voor nieuwe EU-regels zijn als die langzaam worden ingevoerd,zei de premier.

Slechts 40 van de 785 europarlementariërs waren in Straatsburg aanwezig. Enkelen hadden EU-vlaggetjes op hun tafel gezet
. tot zover Teletekst.

Hoe durven die dikbetaalde Europarlementariërs toch zo onze belangrijke premier te boycotten, te schofferen!
En die 40 wel aanwezige Europarlementariërs waren waarschijnlijk meest Nederlandse. En dus waren er 745 dikbetaalde parlementariërs zo druk met hun eigen handeltjes dat ze onze belangrijkste burger geen tijd waardig vonden. Schande!
Of weten zij misschien Balkenende beter op zijn waarde te schatten?
Bij zo’n Europese club die totaal niet in onze PREMIER is geinteresseerd, wil je toch niet horen?

11 REACTIES

 1. Kort antwoord: nee, inderdaad niet.

  Laat dit een les zijn voor Bakellende. Zal wel niet; mooie, goedbetaalde baantjes zijn er ook voor hem en z’n mede-klojo’s in overvloed natuurlijk. Ten slotte wil je ook wel eens een keer bij Boesj op de rensj in Crawford komen, en door hem rondgereden worden in een pikkup. Zijn ranch ligt trouwens in de middle of nowhere. In het gehucht Crawford is wél een winkeltje (op de kruising van de enige twee hoofdwegen ter plaatse) waar je de nodige prullaria van dhr. Bush kunt kopen. Maar ik raak helemaal off-topic nu..

 2. [1] Beetje boel vreemd toch wel: klik je op plaats reactie van BALKANBENDE hieronder, krijg je te lezen dat het bericht niet bestaat…
  Hopelijk is dat geen hackerswerk.

 3. Het is tijd om linkse Bos en linkse Beatrix het land uit te schoppen in plaats Van het gewone volk.

  Zal aan mij kinderen door geven. Dat Eu= moderne 40 45 die ons land al 25 jaar lang ons kapot maakt
  Ik haat het,heb de pleuris in elke morgen als ik me bed uit komt,en hoop in de toekomst Neurenberg 2 te komen en bij de muur mag staan om de trekker over te mogen halen.

  Mij leven is een puin hoop geworden mede Eu 40 45.midden in mij leven en mag nog oprotten ook
  Voor dank
  Met niks,nada kaal geplukt misbruikt,voor daar in Eu 40 45.
  Grts.

  Sieg heil.

 4. Goede opkomst, 5%. Dat noemen ze democratie. Ach, de Kinderen van Holland kunnen ze spartelen wat ze willen, die EU ambtenaren krijgen ze gegarandeerd. Houdt uw beursen vast gereed.

 5. [5] Let op jongen, het is goed om het kwaad te zien en er wat de pest over in te hebben, MAAR je moet je leven daardoor niet laten benadelen. Zie het als Feiten, leef daar mee en denk na welke mogelijkheden jij hebt om er wat tegen te doen.
  Bvb., leer zoveel mogelijk mensen het libertarisme!!!

 6. [5] Beste Patrick, natuurlijk ben je kwaad dat je wordt gebruikt als slaaf. Ik kan me volledig vinden in je gevoelens omdat ik deze ook heb. Echter hier op de website blijft men liever boze stukjes schrijven, over misstanden die we allemaal al weten, dan een serieuze opbouw van een tegen beweging.

  Ik volg deze website nu bijna een jaar en denk dat dit een verspeeld jaar is wat betreft de opbouw van een bevrijdingsleger (NBL = Nederlands Bevrijdings Leger). Ik heb soms het idee dat deze website word gerund door de zelfde overheid welke ik zo graag te val brengt.

  Gelukkig heb ik naast deze bron ook nog andere bronnen in Nederland en daarbuiten welke meer serieus zijn in het voorbereiden van een coup.

  Ik kan alleen zeggen heb geduld wat de opbouw gaat langzaam maar komen doet de NBL er.

 7. [8] ik probeer op deze site mensen te informeren over wat er aan de hand is of wat de gevolgen zijn van weer een politiek kunstje.
  Dat er meer geinformeerd moet worden is duidelijk als je ziet hoeveel mensen nog in CO2- en terrorisme bestrijding door de overheid geloven.
  Wij doen ons best om die informatie te geven, zodat meer mensen kunnen gaan nadenken en daardoor minder slaaf (willen) worden.
  We zullen dus ook in de agenda hier rechtsboven, de data van jouw andere acties melden, als je die nog even wilt doorgeven.

 8. [8] "welke meer serieus zijn in het voorbereiden van een coup."
  Stuur de gegevens maar, dan kunnen we beoordelen wat we er mee kunnen doen.

 9. Oo ik wil er wel wat aan doen hoor ,Maar ben geen organisator .
  Waar kan ik me lid maken zwarte soldaat??

  Denk al met simpele dingen de bal terug kan schoppen en feiten op kan zoeken zodat er koppen kunnen gaan rollen…. Met hun eigen gif van de politiek en het gif van de bekendste immigrant de moslim.

  @zwarte Soldaat
  Zodat de binnenlandse veiligheid dienst,niets kan maken.
  En als het Illegaal zou zijn dan komt het van hun eigen gif vanuit richting moslim en of politiek wat het land kan laten schudden zoals leuzen bij gebouwen die gesloopt zijn door het terreur en moskee terug is gekomen.
  En voor elkaar opkomen en ook mensen die in de steek zijn gelaten door politie en politiek en zoals het straat terreur het doet…kijk maar naar geeft de bijtende hond te eten en hij bijt niet.

  Kijk naar Armere en Lelystad de helft is Amsterdammer die geen woning kon krijgen in Amsterdam terwijl Amsterdam vol liep met Moslims.
  Er zijn wel 100.000 Amsterdammers die zijn gevlucht,en die niet weg wou,die mensen moet we naar ons toe halen.
  En weet ik er nog wel meer.
  Om de bal terrug te schieten

Comments are closed.