Tania Derveaux is kandidaat voor de lijst NEE voor de senaat bij de Belgische verkiezingen op 10 juni.
Zij belooft 40.000 blowjobs als ze gekozen wordt.
Liefhebbers kunnen zich nu al opgeven!

Het eerste doel, om “op te vallen” heeft de protestpartij *) NEE daarmee wel bereikt. Zelfs internationaal! Tania begon met naakt te poseren voor de journalisten en komt nu met dit extreme voorstel. In twee dagen tijd hebben zich al meer dan 100.000 mannen aangemeld!! Over het peil tot welk de politiek is gezakt, zullen we het dan maar niet hebben.

We schenken hier enige aandacht aan omdat er in het programma van de partij een aantal aardige dingen staan. Een deel daarvan is op de Vrijspreker ook al vroeger ter sprake gebracht, maar nooit tot uitvoering gekomen.

De partij NEE wil een protest uitbrengen tegen de politici die de mensen alsmaar dingen beloven en niet waar (kunnen) maken. Door op de partij NEE te stemmen krijgt de kiezer daar een mogelijkheid voor.
Daarbij te bedenken dat in België het stemmen (opkomst) verplicht is. Kom je niet, dan krijg je een boete. Dat maakt thuisblijven iets moeilijker. Al kun je natuurlijk ook op die dag naar een conventie in Nederland komen; dan hoeft je niet te stemmen.

De partij belooft in haar programma dat ze eventueel gewonnen zetels NIET zal bezetten en ook geen geld van de overheid wil. Het dubbele voordeel daarvan is dat de senaat goedkoper is voor de belastingbetaler en dat ook de wel zitting nemende partijen minder belastinggeld krijgen. Ongezien wordt op alle voorstellen NEEN gestemd.

Zij zeggen zelf onder andere:**)
—NEE geeft u de kans uw stem te ontnemen aan de politieke partijen en uw stem als protest te doen vertegenwoordigen.
—NEE geeft u de mogelijkheid om politici te ontslaan: door hun stemmen af te nemen neemt u ook hun inkomsten en hun zetels af, en kunt u ze dus effectief uit de politiek ‘wegstemmen’

Tot zover, zo goed! Maar dan komt er een andere aap uit de mouw en vertellen ze dat ze geen stemmen van andere partijen willen afpikken, maar net belangstelling voor de politiek willen opwekken:

“NEE brengt de politiek dichter bij de mensen. Als mensen merken dat ze meer politieke macht hebben en hun stem een grote impact heeft zullen ze zich automatisch meer betrokken gaan voelen bij het politieke gebeuren.”

Al zitten er dus wel een paar aardige facetten in dit project, het is toch niet wat libertariërs zo gaarne zouden willen.
—————————————————-
P.S. Het voordeel van deze onbezette NEE-zetels is dat de NEE stemmers meetellen in de zetelverdeling. Bij blanco stemmen worden de “geldig” uitgebrachte stemmen toch over alle zetels/partijen verdeeld.
——————————————————
*)Zij zeggen geen politieke partij te zijn maar een “protestbeweging” die los staat van alle politieke partijen.
**)Zie : www.nee-antwerpen.be/faq.ht…

12 REACTIES

 1. De partij NEE wil een protest uitbrengen tegen de politici die de mensen alsmaar dingen beloven en niet waar (kunnen) maken.(einde citaat)

  Om te testen of partij NEEN zich in haar belofte (de "blowjob") heb ik me maar op de lijst gezet :

  1. Acceptance of Terms
  NEE and Tania provide blowjobs (Services) to those who request them, subject to the following Terms of Service ("TOS"). Your use of the Services in whole or in part constitutes your binding acceptance of these TOS. If you do not agree to these TOS, you should not use the Services. Some Services may be subject to additional posted rules, policies and terms. When you use those Services, you and Tania shall be subject to those additional conditions, which are incorporated by reference into these TOS (and, consequently, form part of your agreement with us).

  2. Description of Services
  The Services consist of Tania performing fellatio on selected individuals who have requested the Services through this form. Travel and other expenses will be covered by NEE. Any sort of recording (video, audio or photographs) of the performance is strictly prohibited without written permission. We adhere to high standards of service but due to time limitations each performance can last no longer than 5 minutes, no exceptions will be made under any circumstance.

  3. General Requirements and Rules of Conduct
  Services will only be provided to those who meet the following requirements:

  applicants must be 18yrs old or above
  condoms must be used and provided and paid for by the user
  the user shall not engage in any other form of physical contact
  any attempt to influence the depth of insertion by the user will
  result in immediate end of service
  Tania may deny service for hygiene reasons

  Ik heb er mijn twijfels bij of Tania haar verkiezingsbelodte gaat waarmaken, want na "submitten" volgde een boodschap waaruit blijkt dat Tania (als een goede politica) een slag onder de arm houdt :

  Thankyou for your interest in our Services. Due to the limited offer because of time restrictions, you may or may not be selected for the requested Services. If you are selected, you will receive an e-mail within one week to ask you for further personal information and coordinates so that we may contact you and arrange the meeting.

  The NEE team. (einde citaat)

  Wordt vervolgd.

  Groetz,

  Cincinnatus

 2. [3] "Tania may deny service for hygiene reasons"

  Dit is de escape clausule.

 3. [4] Zou kunnen maar dan moet die Tania de kandidaat in kwestie toch ff zien/ruiken en dus een afspraak
  maken om dan pas kunnen af te wijzen.

  Mijn gok is dat men er zich makkelijker zal vanaf maken en gewoon zal mailen : dank voor de belangstelling maar er zijn al kandidaten genoeg blablabla (en dat dan naar iedereen), dan wel verklaren dat het om een grap ging (bijv om te illustreren dat politici hun beloftes breken).

  In ieder geval : een proper onderbroek hangt al klaar 🙂

  Groetz,

  Cincinnatus

 4. Die Tania gaat nog een probleem krijgen: "I will give 40,000 blowjobs to anyone who requests one" staat er op de engelse webpagina. Volgens mij betekent dit dat ze iedereen die er één vraagt, er 40.000 zal geven. Dat gaat de ontvanger niet eens volhouden, laat staan Tania, als ze al 100.000 aanvragen heeft liggen…
  http://www.nee-antwerpen.be
  LOL

 5. Die mensen van NEE heb goed nagedacht over hun zaak; ik heb eens urenlang met hen gesproken, en het zijn twee intelligente jongens (en Tania, voor die paar minuten dat ik haar heb gezien) een normaal, vriendelijk meisje. Het zijn geen libertariërs natuurlijk (nog niet 😉 maar pakken verstandiger dan een doorsnee politicus, én ze halen de wereldpers toch maar met hun actie…

 6. [3] Inmiddels mail gekomen met header : Cincinnatus, I selected you…

  met daarin de plaats van afspraak.De pijp is inmiddels gezet.

  Exclusief voor de Vrijspreker is
  het gebeuren verfilmd :

  http://www.bittorrent.com/u

  Groetz,

  Cincinnatus

 7. Voor zo ver dit serieus is, moet ik er niet aan denken om bijvooreeld nummer 39.876 te zijn. Zou Tania wel zijn ingeent tegen mond- en klauwzeer?

  Doet mij denken aan een item op tv lang geleden over een porno actrice die ‘het’ met tig-honderd mannen achter mekaar deed om een of ander record te breken.

 8. [9] Wat sommige would be-politicians al niet doen om op het pluche te komen.
  Nee, ik pas.

 9. [11] Het probleem is nu net dat zij niks doet , haar "virtuele assistente" zet de pijp….

  Maar das inderdaad nog altijd beter dan Rita Verdonk…. 🙂

  Groetz,

  Cincinnatus

Comments are closed.