Nederland wordt erg beïnvloed door wat de EU zegt en die wordt weer sterk beïnvloed door wat de VN zegt. Kijk maar eens naar het recente rapport over het klimaatbeleid.

Nu is Francis Thema, de milieuminister van Zimbabwe de voorzitter van de “UN’s sustainable development commission”.

Die commissie vertelt de wereld wat ze moet doen om een veronderstelde door de mens veroorzaakte opwarming te voorkomen. Zij geeft politici argumenten om nog meer belastinggeld kunnen vangen. Geld dat dus niet voor andere echte urgente problemen gebruikt kan worden. Je kunt nu eenmaal een euro maar één keer uitgeven.

En dat beleid is dan met de Zimbabwaanse ervaring in goede handen. Zimbabwe is immers het land dat door de hele wereld wordt erkend als zijnde het meest corrupte, met de meest verpeste economie en met de grootste schendingen van mensenrechten. Ze weten daar precies hoe je een eens welvarend land naar de bliksem kunt helpen. Zimbabwe heeft een inflatie van 3714%.

De EU heeft al bekend gemaakt dat zij de maatregelen door de VN voorgesteld niet ver genoeg vindt gaan. Er moet nog meer belastinggeld tegen aan gegooid worden.
En bedenk dan dat “Nederland” vindt dat de EU nog niet ver genoeg gaat.
Gekke Henkie loopt weer voorop. De belastingbetaler is de dupe.
———————————————-
P.S. In juni is er in Duitsland de volgende vergadering van de G-8 top. Bereid je maar voor op nieuwe, verdergaande klimaatvoorstellen!

5 REACTIES

 1. Het feit dat Thema zijn huidige functie heeft bewijst dat hij een corrupte hielenlikker van Mugabe is. Hoe zou Zijn woord er in gaan bij de ouderlingen van de politiekcorrecte kerk in Europa? Ik denk dat wij op het ergste moeten voorbereiden. Onderhand vraag ik mij af wat erger is: een corrupte dictator of een bende zwakzinnigen aan de macht? Van beide heb je alleen maar veel last.

 2. [1] Nee, ons "klimaatbeleid" wordt grotendeels bepaald door gesubsidieerde idioten van het soort M. de Rijk van de Stichting natuur en milieu, het FNV, milieudefensie, greenpeace en het WNF, clubs die deze week met het waanzinnige idee aan kwamen kakken om(kennelijk alleen in Nederland) een zgn klimaatbudget in te voeren.
  Maw: als je veel gas gebruikt, krijg je een hogere rekening dan als je minder gas gebruikt(onzin natuurlijk, want wie laat tijdens de zomer zijn kachel branden??)
  Meer info op: http://www.uitkijk.tk

 3. "Zimbabwe heeft een inflatie van 3714%."

  YAAAAYAAAA …. EIGEN SCHULD … hadden ze gewoon in … AANDEELN MOETEN BELEGGEN …

 4. [1] het kan nog erger: bij de VN is een corrupte bende zwakzinnigen aan de macht.

 5. Welvaart en overtuiging brengt uiteindelijk geestelijke en financiële armoede.

  Er is een nieuw (milieu) boek en een nieuwe Messias Al Gore opgestaan,.maar net als de man die voorspelde dat 17 Mei j.l de wereld zou vergaan is hier weer iemand die angst zaait onder een grote groep naïeve mensen en veel politici overtuigd dat met geld de wereld te redden zal zijn en niet meer kunnen of willen relativeren doordat het geld van de gewone man oplevert. Rijke mensen moeten de lasten van de arme mensen dragen volgens een Minister Cramer en als iemand met een vervuilende wagen gaat rijden en daarvoor extra betalen dan is het oké.Kort door de bocht want dat lost het milieu vervuilen niet op en schaad de gezondheid even erg. Daarnaast arme mensen in het Westen heb ik niet zo veel mee als het komt door hun gedrag , mentaliteit en de instelling de staat moet voor ons zorgen, echte armoede hebben mensen die door ziekte of gezondheid niet in staat zijn zichzelf te bedruipen, daar zul je op moeten investeren, daar hebben ze recht op in ons welvarend land
  De Milieu hype is net een soort geloof of sekte aan het worden, je ziet het aan de mensen die een uitstraling hebben alsof ze tot een sekte behoren, naïef zijn , net als schapen achter de herder aan lopen en bezeten zijn. Men zou eerder moeten beseffen dat ze gewoon gebruikt worden ,maar deze man heeft net zoveel invloed als heksen vroeger, was men bang voor en vaak eindigden ze op het schavot.Wanneer gaan onze ogen open !!

Comments are closed.