De acties van de organisatoren van de Libertarian International Spring Convention in Berlijn hebben zoveel succes gehad in het verwerven van sponsorgeld voor deelnemers, dat ze daar kennelijk ruim mee kunnen omgaan.

Kosten kunnen nu geen bezwaar meer zijn om aan deze conventie deel te nemen. Maak er gebruik van!

We ontvingen het volgende bericht:

The libertarian European Freedom Summit still has scholarships available that will cover almost all the costs of the conference including meals. Please spread the word we are still looking for students to fill these scholarship positions. In addition if you are a libertarian and find the relatively low cost of 125 euros too steep contact us and we will see what we can do to help you attend. We have pledged early on not to turn away people due to cost. Please reply to me regarding scholarships. The line up of speakers is excellent and Berlin is a great city to visit in June.

We have done all the hard work for you including locating hotels and hostels which are close to the venue. Information on speakers, costs, transport and accommodation can be found at www.europeanfreedomsummit.org.

1 REACTIE

  1. Als men studenten willen lokken – en ik ken best een flink aantal die daar maar al te graag aanwezig willen zijn – zal men toch iets voorzichtiger met data moeten omspringen.

    Staatsuniversiteiten hebben nog al eens graag examens in juni. Een gezellige vakantie op Kreta wacht.

Comments are closed.