Op vrijdag 25 mei was Job Cohen op visite bij het TV-programma “Knevel en van den Brink” om zijn ordebeleid in IslAmsterdam aan de kijkers uit te leggen. 24 uur eerder zwom enkele uren lang een 38-jarig IslAmsterdamse homofiel in het water van het Rembrandtpark rond, die kort tevoren door Jobs Marokkaanse vrienden krachtens de shari’a in elkaar was geslagen:

De Telegraaf berichtte op vr 25 mei 2007:
”Marokkanen gooien homo in het water
Drie Marokkaanse jongeren hebben een 38-jarige Amsterdammer gisternacht in elkaar geslagen en daarna onder dwang urenlang in de hoofdstad laten zwemmen, terwijl ze stokken en takken naar hem gooiden.
(…)
Het slachtoffer is homo. De politie kan niet zeggen of de mishandeling daarmee te maken heeft, maar sluit dat niet uit.” (1)

Zibb.nl berichtte onlangs
“Snackbar weggepest door buurtjeugd
Snackbar Raphaël in de IslAmsterdamse wijk De Baarsjes is weggetreiterd door een groep Marokkaanse jongeren. Ze gooiden herhaaldelijk de ruiten in van het horecabedrijf. Om een eind te maken aan pesterijen heeft de gemeente de snackbar uitgekocht.
De eigenaren Frieda en Michel Awad van snackbar Raphaël hebben 38 maal een ruit moeten vervangen na het terroriseren van jongeren. De verzekering trok enige tijd de handen al af van de zaak waarna het stadsdeel De Baarsjes de schade vergoedde. Ook de auto van de Egyptische eigenaar moest het ontgelden.

Verdachten
Het echtpaar Awad runde de zaak 21 jaar. De laatste jaren werd het steeds minder gezellig in de wijk. Na het weghalen van gokkasten uit de snackbar begon een ware terreurcampagne van een groep Marokkaanse jongeren.
Nu bekend is geworden dat er een uitkoopregeling is getroffen, vreest de familie Awad dat het nog onveiliger voor hen wordt. In het pand komt geen snackbar meer terug. De politie heeft geen verdachten van de pesterijen aangehouden.” (2). Einde bericht.

Ordeverstoring of Marokkaanse/Antilliaanse terreur ?
De wantoestanden op het gebied van de handhaving van de openbare orde zijn niet van vandaag of gisteren. Al tientallen jaren lang gaan vertegenwoordigers van bepaalde minderheden, vooral van Marokkaanse en Antilliaanse komaf, hun gang waarbij de ene keer voorbijgangers gemolesteerd, een volgende keer stadions verbouwd en treininterieurs vernield worden. Weer een andere keer worden auto’s in brand gestoken en winkelruiten ingeslagen. Dit soort wanordelijkheden zijn, in het grijze verleden door de wetgever onder de noemer “verstoring van de openbare orde” gebracht. De prangende vraag rijst dan ook, waarom hiertegen niet al lang door de burgemeester, die een batterij aan exclusieve taken en bevoegdheden op dit gebied heeft, effectief wordt opgetreden. Of is hier sprake van een terreurcampagne ?

“Beleid-in-ontwikkeling”
Want in de eerste plaats is de betreffende burgemeester wettelijk verantwoordelijk voor het beleid inzake de openbare orde (art. 172 e.v. Gem.Wet). Naar aanleiding van de kwestie rond Snackbar Raphael zat Amsterdamse Job dus gezellig bij Knevel en van den Brink in de uitzending. Op een bepaald moment werd hem gevraagd, of hij vond, dat zijn beleid succesvol was. Cohen liet weten, dat hij voortdurend bezig is beleid te ontwikkelen om de problemen adequaat aan te pakken. Toen hem gevraagd werd, of hij vond, dat hij vooruitgang geboekt had, herhaalde hij die verklaring. Hij voegde eraan toe, dat hij niets erger vond dan in je persoonlijke integriteit te worden bedreigd en aangetast en dat hiertegen iets gedaan moest worden. Hij legde uit, dat de gemeente met allerlei projecten in de weer is, waarbij bijvoorbeeld de ouders betrokken worden en heropvoeding plaatsvindt, en ga zo maar door. Kortom er wordt hard aan gewerkt.
Dat weten we dus, althans dat mogen we aannemen, als Job dat zegt.

Beleid gericht tegen de burger
Maar het antwoord op de vraag die door elk weldenkend mens wordt gesteld, namelijk waarom de openbare orde niet gehandhaafd wordt, wordt door de betrokken verantwoordelijke socialistische bestuurders opzettelijk in het midden gelaten. Wat moet je dan als hardwerkende belastingbetalende burger met zulke rooie burgemeesters die het al jarenlang ijskoud verdommen om hun arsenaal bevoegdheden uit de kast te halen, maar kennelijk wegkomen met leuzen als: “Ik hou de boel een beetje bij elkaar” ? Sterker nog, hun bevoegdheden worden steeds verder uitgebreid. In plaats van de daders op te sporen en te arresteren, worden zogenaamde veiligheidsrisicogebieden aangewezen, waar burgers zomaar kunnen worden gefouilleerd.
In het Utrechtse Overvecht, waar hetzelfde Marokkanenprobleem speelt als in Islamsterdam voorkómt het stadsbestuur op die manier, dat er burgerwachten worden opgericht, die de politietaak zouden kunnen overnemen. Zo zet het bestuur de politie in tegen de slachtoffers van Marokkaanse hetze.
M.a.w. de volgende vraag is: Door wie wordt de burger geterroriseerd ?

Mediatiek i.p.v. politiek
Maar Knevel en van den Brink vroegen niet: “So what ? Vindt u dan niet langzamerhand, dat U ruim voldoende heeft kunnen experimenteren om het probleem voor eens en voor altijd op te lossen ? De nodige bevoegdheden liggen al lang in de wet verankerd. Het is helemaal geen kwestie van nieuw beleid ontwikkelen, het is alleen maar een kwestie van willen uitvoeren.”

Nee hoor. In plaats daarvan toonde een van hen compassie met deze burgemeester en vond het toch wel een hele nare baan, zo’n baan van burgemeester. Ach die zielepoot van een Cohen toch. Ik had waarachtig het homofiele slachtoffer zijn verhaal wel willen laten vertellen, in plaats van Cohen, wiens gezicht ik veel te goed ken, als ik dat programma had kunnen presenteren.

Politieke en/of juridische actie ?
Ik weet niet, of het aan mij ligt, maar als ik rechtstreeks belanghebbende was, zou ik dit soort zaken politiek en juridisch aankaarten. Want dat hier sprake is van bestuurlijke opzet, lijkt me zonneklaar. Burgemeesters zijn politiek verantwoordelijk voor de openbare veiligheid en dienen daarop te worden aangesproken.
Hierover een volgende keer.

Bronnen:
(1) www.nu.nl/news.jsp?n=108953…
(2) www.zibb.nl/eigenzaak/nieuw…
(3) www.nos.nl/nosjournaal/arti…

20 REACTIES

 1. Het appeasement gedrag van dhimmi Cohen is inderdaad stuitend. Ik gok er op dat hij zo lui en laks is omdat het straattuig zijn (Pvda-) kiezers betreft. Stel je voor dat ze voortaan op SP of Groen Links zouden stemmen? Gelukkig is het aan de Herengracht nog rustig, maar ik signaleer al regelmatig hangmarokkanen daar. Als de tekenen daar zijn begint het rapalje zich nu tegen hun knuffelaars te keren. En dat ies goet, ies vrede!

 2. Ben geneigd om een bak steen daar op de Herengracht te gooien ,heb er vaak over na gedacht,vroeg of laat kom hij er toch.
  En op die jood opwachten ik vraag me af waarom mij opa die gasten heeft geholpen in 40 45 Daarvoor gemateld?

  Ik ga nog maar even een bakie thee drinken.

 3. Opeenvolgende burgemeesters van PvdA-huize hebben bewezen dat de PvdA als bestuurspartij compleet heeft gefaald. Deze incapabele lieden proberen wel de burgerij uit te kleden m.b.t. allerlei heffingen en belastingen, maar de prioriteit van veiligheid en bescherming is aan deze socialisten niet toevertrouwd. Tijd voor een afzettingsprocedure. Nooit meer stemmen op de PvdA dus.

 4. [2]
  Nou nou.
  Leon de Winter is ook een jood, hoor.
  En die heeft hele andere gedachten over deze problematiek als Cohen, dus ik denk niet dat het "Joods" zijn iets met de dhimmitude van Cohen te maken heeft.

 5. Weet je wat mij kwaad bloed zet en giftig!en jeuk in mij handen.

  Het is een landverrader man.
  In zuidoost gaan B.V.s weg door crime.
  Slotenparkbad waar vroeger alle soorten mensen kwamen wit en bruin en erg gezellig en knus en als vrouw zijnde Bloot kon liggen zonder lasten. Een zwembad van alle lagen van de bevolking kwam waar ik groot bent gebracht is gesloopt
  Gesloopt door de gemeenten die niks aan veiligheid kon garanderen door moslims.

  Heb daar paar keer meegemaakt dat 2 a 3 mensen in elkaar gebeukt wordt door 80 a 100 man moslims politie keek er naar en deed niks.
  Ik wou doe politie aanvallen maar mocht niet van mij vrouw. LAFAARTS
  Bioscoop op posjesweg in Amsterdam gesloopt door moslims omdat er veiligheid niet kon garanderen en klap op de vuur pijl is er een moskee gebouwd.
  Een bijtende hond te eten te geven en hij bijt niet.
  En zo kan ik wel een uren door gaan mensen die er uit getrapt zijn in Amsterdam.
  Richting Almere,Lelystad en Hoorn.

  Dit spelde af in de jaren 80 en 90 en vandaag de dag.

  Allemaal corrupt onder het juk van de Eu.En die turken…EU Kom maar Meeeer bij
  Eu kom maar meeer bij LINKS=40 45 nog erger.
  Bedoelen ze die Oorlog die ze zelf kweken En die Jood in Amsterdam die thee drinker de beste burgermester in De wereld Whahaa. Kan je na gaan op welke top die propaganda zit.

 6. Wat ik daar boven beschrijft is voor WTC. voor Irak Oorlog enzenz.
  En sta achter U.S. en niet wat links beschrijft.

 7. @Arend

  Durf je de waarheid niet te zien?
  heet toch vrijspreker? of niet.

  Grts.

 8. [11] Tuurlijk heet het hier Vrijspreker. Daarom zeg ik dat ik vind dat je een beetje uit je nek lult (excuse the language). Ook de verwijzing naar Cohen’s afkomst vind ik een beetje ongepast, en kan nieuwe bezoekers de verkeerde indruk geven. Ook vind ik je reacties weinig/niets toevoegen. Geeft niet, ’t is mijn site niet, maar ik wilde het even kwijt.

  En de waarheid? Ja, ik vraag me serieus af wat de ‘waar-heid’ van jouw uitspraken nu precies is; ik kan het in ieder geval niet vinden. Any directions?

  Grote Knuffel. Arend.

 9. Cohen zou het beter moeten weten. Arend,ik ga verder niet op jou in
  Als je al zegt van,Any directions…
  Ben je al hopeloos bewijzen al genoeg,je kom zeker van een ander planeet.of zeker zelf moslim.

 10. Stel je nu eens voor dat islamieten weg werden getreiterd.
  Dan had je de massamedia weeer eens moeten horen, wemelt de tv avond met discussies en vlogen er een dozijn hulpverleners op af als vliegen op een hoop stront.

  Je vraagt je af wanneer de sharia in Nederland wordt ingevoerd met al die pro-islamitsiche burgemeesters en andere figuren. Pro-islam is goed voor hun carriere; kun je als bestuurder lekker mee scoren.Immers, wij hebben olie gekregen in ruil voor de verspreiding van de islam in Nederland.
  AL deze ellende is met Den Uyl begonnen.

 11. [14] Ah, dus het Joods-zijn van J.C. doet echt ter zake in deze kwestie?

  Met waar-heid bedoelde ik dat is nergens (als in waar?) kan vinden hoe je de link tussen 40-45/J.C. en de huidige problematiek in de grote steden kunt maken. Oftewel, niet ter zake doende geneuzel.

  En ja ik ben moslim. Logisch hè, iedereen op deze planeet is toch geboren moslim. Sommigen hebben zijn grote hoogheid alleen nog niet geaccepteerd. Ik ook nog niet. Ben nu nog praktiserend atheïst. Maar in ieder geval, je hebt daar een punt!

 12. Patrick,

  Ja, Cohen zou het beter moeten weten.
  Maar die man is verschrikkelijk dom, hij ziet de Kristal Nacht weer voor de deur staan maar dan in de omgekeerde richting van de werkelijkheid. Hij denkt, net als bijvoorbeeld Ed van Thijn en Jacques Wallage dat moslims "de nieuwe Joden" zijn.
  Dus zij zijn de 39/45 niet vergeten, maar denken volgens de wetten van Croughs.
  Moslims zijn minderheid, net als de Joden, dus Moslims=Joden. Dat is de simplistische gedachten die dergelijke cultureel Marxisten erop nahouden.

  Groep tegen groep. Minderheid altijd slachtoffer. Zo simpel zijn ze van geest.

  Maar het is gewoon dom om dat op het "joods" zijn te gooien, want er zijn talloze niet-Joden die precies hetzelfde denken, en ook met het oog op 39/45.
  Ze zien oorzaak en gevolg in de huidige situatie niet. Ze zien het fascistisch gedachtengoed van juist die minderheid niet, het anti-semitisme, dat moslims als het Uber-volk worden beschouwd en het Westen als moreel verwerpelijk en decadent, dat er een wereldwijde Khalifaat gesticht zou moeten worden waarin Allah, en alleen Allah wordt vereerd, waarin niet-moslims bekeerd, onderworpen (met betaling van speciale ongelovigen belasting), of gedood moeten worden.

  Kijk maar naar de werkelijkheid. Hoeveel rechtse mensen zijn er in Nederland uiteindelijk bedreigd of gedood door moslim of extreem-links. Hoeveel moslims of extreem links zijn bedreigd of gedood door rechts?
  De kaalkopjes van Storm Front of de Volks Unie lijken wel pacifistische duifjes in vergelijking. Veel geschreeuw, en weinig wol.

  De woorden van "rechts" worden gezien als gevaarlijker dan de daden van "links".

  (Overigens weet ik niet of die neo-Nazi’s wel rechts genoemd moeten worden, volgens mij zijn ze vaak behoorlijk pro-verzorgingsstaat)

  Maar de minderheid is de minderheid en die zijn per definitie de "zwakkeren", het proletariaat in het cultureel Marxisme, ongeacht wat ze wel of niet doen.

  Dat heeft niets met Joods zijn te maken, maar met Socialist, of eigenlijk met het zijn van cultureel Marxist omdat zelfs bij de "rechtse" liberalen van de VVD dergelijke types rondlopen (zie Dijkstal).

  Dus hou alsjeblieft op de Joodse achtergrond van Cohen erbij te betrekken.

 13. over opvoeden gesproken, ik heb even een vraag:
  Nu ben ik zelf papa, dus dan lees je soms iets meer als het over kinderen gaat zoals hier:
  [quote]Crèches leren problemen eerder herkennen (29/05/2007)

  Leidsters van kinderdagverblijven in negen West-Friese gemeenten leren problemen bij kinderen in een vroeg stadium te herkennen. Vrijwel alle organisaties met kinderdagverblijven nemen deel aan een cursus die is ingekocht door de gemeente Hoorn.
  De negen West-Friese gemeenten willen ontwikkelings- en opvoedingsproblemen in een vroeg stadium signaleren, zodat deze direct kunnen worden aangepakt. Docenten van het ROC Horizon College leren de leidsters hoe een kind zich hoort te ontwikkelen, zodat ze zien als er iets mis gaat. Ook leren ze welke instanties ze kunnen benaderen en hoe ze hun bevindingen kunnen bespreken met het team en met de ouders.
  De cursus voor kinderdagverblijven is een vervolg op een cursus die vorig jaar al werd gegeven aan de peuterspeelzalen in de gemeenten Andijk, Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer, Stede Broec en Wervershoof. De cursussen worden gefinancierd vanuit de Wet educatie en beroepsonderwijs. Alle peuterspeelzalen in de gemeenten namen deel behalve die van de gemeente Hoorn, die onder een professionele organisatie vallen.
  ‘Bij de peuterspeelzalen wordt veel gewerkt met vrijwilligers die vaak te weinig bagage hebben om problemen te herkennen en te bespreken’, vertelt Adriana Kessens, stafmedewerker regionale ontwikkeling bij de gemeente Hoorn. ‘Het is een grote winst dat de leidsters nu professioneler naar de kinderen kijken en weten hoe ze problemen kunnen aankaarten bij de ouders en bij instanties.’ De cursus voor de peuterspeelzalen krijgt nu een vervolg met een vergelijkbare training voor de besturen en directies, met intervisie voor de leidsters en ouderavonden in aanwezigheid van een docent.
  Hoewel kinderdagverblijven commerciële organisaties zijn waar professioneler wordt gewerkt, hebben de gemeenten besloten de cursus ook hier aan te bieden, niet gratis maar tegen een gereduceerd tarief. Kessens: ‘Daarvoor hebben we gekozen omdat er ook veel kinderen naar kinderdagverblijven gaan. Bovendien willen we dat alle organisaties dezelfde taal spreken en dossiers kunnen doorgeven aan de scholen.’
  [url=http://www.binnenlandsbestu…}Bron[/url]

  [/quote]

  ik kreeg vroeger een draai om m’n oren of voor mijn liefst blote billen als ik vervelend was, dat is dus anders tegenwoordig ………………..

  [img]http://farm1.static.flickr….[/img]
  Lourens gisteren, kom niet aan zijn mooie houten speelgoed, vrij pitttig materiaal want hij slaat met het houten voorwerp het andere kind waar hij maar kan, afblijven van mij en wie niet horen wil…………….moet ik er mee naar de therapeut of is billekoek ook goed ? (Dr Spock?) [size=9](ik zie er geen jonge socialist in nu al niet)[/size]

 14. [18] Je zou bij het Libertarisch Centrum een exemplaar kunnen kopen van het boek:
  "Super Ouders, Super Kinderen", geschreven door Frances Kendall.
  Er zijn nog enkele exemplaren beschikbaar!!

Comments are closed.