NL-regering: “Minister Plasterk stelt 500.000 euro [belastinggeld] extra beschikbaar voor regionale documentaires en regionaal drama.”

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Een regering mag zich niet bemoeien met het maken van radio of TV programma’s. Dat kan de vrije markt beter. Daarom deze, kennelijk beschikbare, 500.000 euro onmiddellijk terug geven aan de eigenaars: de belastingbetalers.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

3 REACTIES

  1. Sta regionale commerciele televisiezenders toe. Het succes van de Overijsselse regiosoap (titel ben ik even vergeten) bewijst dat daar ruimte genoeg voor is. Zelfs verenigingen zonder puur commerciele opzet kunnen dat. In Leiden e.o. redt Holland Centraal (voorheen Omroep Rijnland) zich volledig door donaties en reclame-inkomsten. Het voordeel: geen bemoeienis van de gemeentelijke en provinciale overheid die kan dreigen met subsidieverminderingen.

  2. reactie op Fred:

    Helemaal mee eens en dan krijgen we wellicht eens normale TV ipv linkse propaganda! 80% van de TV commentatoren zijn links en ik ken er geen enkele waarvan duidelijk is dat enigzins in het rechtse spectrum zit!
    Net zogoed als dat je alleen maar over het rechts exstremisme hoort terwijl juist de linkse tegenhanger uiterst gevaarlijk is en geen enkel respect voor het leven of eigendommen van anderen heeft!

    Peter R.

Comments are closed.