NL-regering (24 april): Balkenende: “Burgers, bedrijven en overheden moeten structureel duurzame keuzes maken, Dit kabinet heeft de ambitie om werkelijk het verschil te maken.’

LSR: Libertarische Schaduw Regering: De burgers en bedrijven moeten niets. Laat hen vrij hun eigen keuzen te maken! En scherm niet met vage begrippen als “duurzaam”.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

2 REACTIES

  1. Het enige dat ik MOET, is naar de WC. Van dit soort nieuws in het bijzonder om even vreselijk over m’n nek te gaan.

    Maar goed, inderdaad ben ik bezig om mijn eigen duurzame maatregelen te nemen om geen last meer te hebben van het gezwets van Harry Potter, aka dr. Balkellende. En ik kan je verzekeren dat die maatregelen alles behalve vaag zijn..

  2. Het wordt tijd dat de overheid flink gekortwiekt gaat worden. Allereerst een drastische vermindering van het aantal ministeries, ten tweede de privatisering van veel overheidsbedrijven, ten derde ambtenaren massaal de wacht aanzeggen, ten vierde de afschaffing van de CAO’s, ten vijfde een drastische verlaging van de belastingen, ten zesde de privatisering van de WIA en WW, ten zevende de opzegging van het lidmaatschap van de EU en dat van de EVA aanvragen, ten achtste de afschaffing van de euro als wettelijk betaalmiddel, ten negende de langzame terugtrekking van alle troepen in het buitenland, ten tiende de herziening van de Nederlandse grondwet, waar alle niet-klassiekliberale decreten worden geschrapt. Dit is de enige manier om van Nederland weer een vrij en soeverein land te maken.

Comments are closed.