NL-regering (25 april): “Rouvoet wil plan van aanpak met o.a. opvoedingondersteuning beschikbaar stellen voor alle ouders.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Dit kan een goed idee zijn als Rouvoet dat uit zijn eigen zak betaalt; in ieder geval niet geld van de belastingbetaler er voor gebruiken.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

5 REACTIES

 1. Het zwakke van de CU is dat het er zo dik bovenop ligt. Het buiten de deur neuken wordt ontmoedigd, kinderen onder de 18 mogen geen alcohol meer en nog meer moralistisch religieus geneuzel. Opvoedingsondersteuning.. Het volgende wat ze willen is verplicht de Bijbel vanaf 18 maanden.

  Het beleid is zo CU en zo herkenbaar dat mensen al snel een hekel gaan krijgen aan deze Messiassen. Uit onvrede gaan ze dan maar weer iets anders stemmen. Maar ja, op wie? In een pure vlaag van verstandsverbijstering wordt het dan maar SP. Iedereen wil toch sociaal zijn?

  Er zijn ook geen keuzes in NL te maken. Het is allemaal hetzelfde breigehalte. De VVD heeft een liberaalgehalte van 0.0004% en is niets anders dan een socialistische partij. Wilders wil de overheid aanpakken, maar of hij dat kan, betwijfel ik ten zeerste (het is geen Thatcher of Reagan en de overheid is ijzersterk) en voorts heeft hij een berg aan dwingende maatregelen klaarliggen om de Kinderen te vertellen wat wel en niet mag.

  Dat hebben ze allemaal overigens, dat weet u.

  Een partij die als enige doel heeft de overheid terug te brengen naar een normaal nivo (ik ga voor 20% maar zou nu al tevreden zijn met 35-40%) is er niet.

  Als die er was en ze zouden de meerderheid krijgen, dan zou ik misschien nog wel eens terugkeren.

  Afijn, u weet het antwoord zelf al, ik zal me voor de rest van mijn leven moeten vermaken hier op één van de mooiste eilanden in Azié. 😉

 2. [1] Zoals in ander topic reeds gezegd; dat allemaal socialistisch willen zijn daar geloof ik niet in, het is voor het merendeel meer een soort van geweten willen sussen en niet meer.

  Zowel in NL als in België staat VVD of VLD, SP of SP.a en CDA of CD&V al lang niet meer waar ze vroeger voor stonden of zouden moeten staan. Het zijn inderdaad allemaal een potje geitebreiers geworden.

  Toch wil ik even opmerken dat ongeacht dat wat de politiek ons zegt en aan de kinderen wat mag of kan en niet het ergens niet slecht is dat er dat iemand nog zegt aan de kinderen want van veel ouders komt het niet meer tegenwoordig. Zo eerlijk moeten we ook wel zijn. De algemene normenvervaging spreken we dan over met het gevolg dat we er over klagen en mekkeren maar er neits aan verandert, meer nog het erger en erger wordt.
  Het zoou dus gewoo nbeter zijn dat we de ouderlijke plicht met zijn alle weer wat serieuzer opnemen of er dus maw weer tijd voor gaan maken. En ja dat vraagt in eerste instantie een andere maatschappij die we enkel door een mentaliteits verandering zelf kunnen scheppen. Zolang dat dat niet lukt zal alles doorgaan zoals het nu gaat.
  Aan ieder individueel maar vooral samen weer wat aan te doen. Zo niet nu ja dan zagen en klagen we nog maar enkele decennia lang verder terwijl we alles rondom ons zien instorten en de grond meer en meer wegzekken.

 3. Je zult als echtpaar maar geen kinderen kunnen krijgen en verplicht zijn om mee te betalen aan al deze "kindvriendelijke" maatregelen…

 4. [3] Allochtone ouders waarvan genoegzaam bekend is dat zij het prettig vinden als de belastingbetalers de opvoeding(ahum…)van hun nageslacht voor hun rekening nemen, moeten hun Nederlandse paspoort inleveren: zij zijn namelijk niet geschikt om kinderen op te voeden, laat staan te verwekken!

 5. [2] > dat allemaal socialistisch willen zijn daar geloof ik niet in

  Ieder mens is een sociaal wezen.

  > het is voor het merendeel meer een soort van geweten willen sussen en niet meer.

  Dat is het resultaat van gedwongen socialisme zoals in NL. Hier zijn de mensen veel socialer, immers niet gedwongen.

  > Aan ieder individueel maar vooral samen weer wat aan te doen. Zo niet nu ja dan zagen en klagen we nog maar enkele decennia lang verder terwijl we alles rondom ons zien instorten en de grond meer en meer wegzekken.

  Alles om jullie heen stort in. Die sociowoonboot gaat ten onder. Dat lijdt geen twijfel. We krijgen dat gezwel niet meer uit ons lichaam.

  Deprimerend? Ja. Zeker als je nog op die woonboot drijft. Het enige wat ik nog kan proberen en probeer is om enkele mensen ervan te overtuigen dat die boot ten onder gaat, met een hoop van hun geld. Dat ze beter op een andere boot kunnen springen.

  In NL blijven en het daar veranderen is voor mij geen optie. Ik waardeer de inzet van mensen die het willen veranderen en samen hun wereld beter willen maken, maar ik heb maar één leven, en dat ga ik niet verpesten door 40 jaar als ‘rust preventer’ rond te gaan lopen. Het staal gaat roesten, hoeveel ik het ook prevent.

  Egoïstisch? Ja. Ik wil het beste voor mijzelf, mijn kinderen en hun kleinkinderen. En daarom ben ik uit NL weggegaan.

Comments are closed.