NL-regering (14 mei) Het kabinet wil de handel in en productie van synthetische drugs, zoals xtc, intensiever opsporen en vervolgen.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Stop met doorgaan van reeds verloren oorlog tegen drugs. Legaliseer drugs waardoor tevens echte misdaad beter aangepakt kan worden.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

1 REACTIE

  1. Milton Friedman heeft zich keer op keer zeer sterk gemaakt voor legalisatie van drugs. Met dusdanige argumenten die niet te weerleggen zijn.

    Ik zie het echter niet gebeuren. De Kinderen van Holland sidderen al bij de gedachte aan legale drugs. Men denkt dat binnen no-time Holland vol zit met heroine- en cokeverslaafden. Die (onterechte) angst is zo groot, het schrikbeeld zo enorm dat ik legalisatie van drugs erg weinig kans geef.

    Uiteraard ben ik zwaar voorstander van legalisatie, het helpt een hoop misstanden uit de wereld. Daarnaast, als ik elke dag 4 kilo heroïne in mijn lichaam wil stoppen, wie heeft het recht mij dat te verbieden? Wie is de baas over mijn lichaam? Papa?

Comments are closed.