NL-regering (4 mei): Minister Cramer (VROM): “Klimaatverandering beperken, het moet, het kan en we gaan het doen.”

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Er zijn te veel onzekerheden of de mens het wereldklimaat kan beperken. Geen belastinggeld aan uitgeven.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

12 REACTIES

 1. Cramer kraamt onzin uit. Typisch een maakbare samenleving-adept, zoals er nog wel een paar rondlopen. Uitwisselbaar met elke andere willekeurige politicus, die van toeten noch blazen weet. Een echte mannetjesputter..

 2. "Er zijn te veel onzekerheden of de mens het wereldklimaat kan beperken."
  Ehhhhh…. Het klimaat beperken? Ik neem aan de klimaatsverandering beperken…

 3. [1] Rechtstreeks reageren? Cramer staat gewoon in het telefoonboek, ze woont in Arnhem. Gistermiddag zo rond half twee was ze in radioprogramma Spijkers met koppen.
  Daar kraaide ze dat de ontwikkelingslanden best aan bepaalde plannen willen meewerken, maar dat zij door ons, lees: de westerse wereld in de (milieu)problemen waren geraakt.
  Die ontwikkelingslanden in b.v. Afrika eisen nota bene van ons dat wij eerst hun problemen gaan oplossen(hetgeen bakken geld kost)voordat ze iets gaan doen aan "opwarming van de aarde..".
  Klinkklare chantage als je het mij vraagt.En daar trap ik niet in. Zie mijn commentaar hierover elders op deze site: het bewijs voor verbetering van dat eeuwige milieu zal nooit geleverd kunnen worden.
  En dan tot slot nog groot nieuws uit North Carolina/USA:
  http://www.hetvrijevolk.com
  Duidelijk genoeg, dacht ik zo.
  En wat op de achterkant van het bord staat, wordt door Michelle Malkin ook nog even doorgegeven, plus een serie ONFRISSE foto’s van ingepakte idioten!
  Bewaren/zet in je favorieten.

 4. [3]
  Tuurlijk schreeuwen die landen om geld. De lokale bevolking kunnen ze niet plunderen, daar wordt niks verdiend.

  Beter aankloppen bij die idioten van de EU, die mijn belastinggeld (en dat van vele mede-slachtoffers) over de balk smijt. En randdebielen zoals Cramer doen daar graag aan mee.

  Wat de islam betreft: daar kan niet vaak genoeg voor gewaarschiwd worden.

 5. [3] Maik,
  De bewuste tv-rapportage eindigt evenwel met de waarschuwing van de county manager, dat hij "niet tevoren op de hoogte was" en dat "het signaal niet Nash county vertegenwoordigt" en dat "het zeer beledigend is."
  Kennelijk is de waarheid -zoals zo vaak blijkt- zeer beledigend.

 6. [7] Maik,
  Het schijnt, dat veel Europeanen, Britten en Noord-Amerikanen nog wat van de Aussies te leren hebben, voor ze de realiteit accepteren.
  Net als die Yanomamo’s in Arjen’s artikel van vandaag.
  Prettige dag verder.
  SpyNose.

 7. Alle planeten van ons zonnestelsel warmen op, maar hier op aarde menen een paar geslepen lieden er munt uit uit te kunnen slaan over de rug van de burger.

  Ons klimaat wordt vooral verpest door het ge-O-H over het klimaat !!!

 8. Zodra er een nieuwe vrouwelijke minister aangesteld wordt komen ze met nieuwe naiefe plannen ; windmolens,wisselwegen,rekenig-rijden enz enz en het zijn allemaal misser en dan krijgen ze een functie in Brussel, We kennen ze allemaal en trappen er steeds weer in.Vrouwen is al vaak ellende geweest, de goede daargelaten.

 9. De ellende en armoede in ontwikkelings landen onstaat door oorlogen , niet door klimaat.Iedereen die aan oorlogen mee werkt de doodstraf geven , o.a wapenleverancier e d dan willen de mensen daar wel blijven.
  De oologen is de oorzaak !!!

Comments are closed.