NL-regering (23 april): Minister Koenders ( ) )Ontw.Samenwerking) wil de achterstanden van de Millennium Ontwikkelingsdoelen (die 189 landen hebben ondertekend) verkleinen. Milleniumdoeleind is om in 2015 de armoede in de wereld gehalveerd te hebben.

LSR: Libertarische Schaduw Regering: Nu stoppen met belastinggeld te geven aan regeringen in ontwikkelingslanden en tegelijkertijd de NL-grenzen open stellen voor producten uit die landen.

———————————

*) LSR: Libertarische Schaduw Regering: zie WOORDENLIJST

3 REACTIES

 1. Houd even in het achterhoofd dat Koenders de vazal van Melkert is die, geholpen door Herman Wijffels, het door Melkert opgezette ‘corruptie’-schandaal rond Wolfowitz bij de Wereldbank op de agenda heeft gekregen.

  Wolfowitz wilde het mes zetten in de verspilling van ‘ontwikkelingsgeld’, tenzij men resultaten van de investeringen kon aantonen. Erg wrang (en voorspelbaar) dat Koenders nu het grote verspillen nog een tandje hoger wil zetten.

  Er is nergens geld voor, de ‘begroting’ wordt nu al niet gehaald, maar dagelijks bedenkt de PvdA nieuwe doelen om de schatkist (en de burger die onder dreiging van geweld gedwongen wordt die kist weer te vullen) te plunderen, de toenemende tekorten doorschuivend naar de toekomst, zoals we dat van de linkse onverantwoordelijken gewend zijn.

  Dit mag rustig crimineel gedrag genoemd worden, en zeker geen goed rentmeesterschap. Hoe kunnen we de onderheid (overhead, zo u wilt) hierop aanpakken?

 2. [1] Of het veel helpt weet ik niet maar dit is wellicht een insteek:
  http://www.ambtenaarhuis.nl

  Hoe meer mensen een bepaalde post (of heel department) aan de kaak stellen, hoe meer die zich zullen moeten verdedigen.
  Laat ons massaal formuliertjes invullen, zou ik zeggen.
  Bij argumentatie link ik vaak naar relevante artikels op de vrijspreker.

 3. Besteed een gedeelte van het ontwikkelingsgeld aan eigen Nederlanders. Er wordt te veel stille armoede geleden in ons land waar niets mee gedaan wordt omdat er onvoldoiende financiele middelen zijn, of omdat de politiek de ogen sluit voor deze toestanden.

Comments are closed.