Geleerd van communistische regimes en van de volksmenner Joseph Goebels wordt nu de global warming ook hier gratis je strot afgeduwd.
Als recent voorbeeld zagen we dat gemeentes in Noord Brabant (en andere provincies?) de film “An inconvenient truth” van Al Gore in de openlucht op een groot scherm gaan projecteren.

Thuis hoor en zie je het regelmatig in de krant, radio en TV. Maar nu vervolgt het je ook nog als je boodschappen gaat doen. Het motto is natuurlijk dat als je een leugen maar vaak genoeg verteld, dat dan (bijna) iedereen het gelooft. De jeugd wordt op scholen op dezelfde manier voorgelicht en krijgt niet de kans om zelfstandig te oordelen.

De stemmen van nuchtere geleerden, die aantonen dat klimaatveranderingen al miljarden jaren aan de gang zijn, en dat de invloed van de mens praktisch nul is, worden weggemoffeld zodat ze niet te horen zijn. Erger nog, geleerden die dit aantonen, worden verbannen of gestraft.

Gelukkig blijven er hier en daar reële mensen waarschuwen dat het niet waar is. Zo is er meteorologist Augie Auer *). In een lezing verklaarde hij dat de invloed van de mens zo klein is, dat we het klimaat niet eens kunnen veranderen, hoe hard we ook zouden willen.

Het is goed dat het broeikaseffect er is. Zonder dat zou de temperatuur op aarde in plaats van de nu plus 15 graden, minus 18 graden zijn. En dat is veel minder aangenaam.
Waterdamp zorgt voor 95 % voor dat effect. De menselijke productie van CO2 zorgt voor 0,12 % ervan. Een invloed die nauwelijks te meten is!

Auer zei: “We zullen er allemaal wel over heen komen. Over 5 jaar zullen we het als een grap beoordelen”. Maar het is dan wel een grap die vele miljoenen aan verpest belastinggeld heeft gekost!
——————————————————————–
*) The Timaru Herald: www.stuff.co.nz/timaruheral…

15 REACTIES

 1. Niet helemaal on topic doch beslist geen grap, als u bedenkt dat de NSB-ers van de MDI weer bezig zijn geweest.
  http://www.hetvrijevolk.com
  Die mentaliteit zouden ze overal in dit land op grote schermen moeten vertonen, inclusief "doen en laten" van dat legertje geuniformeerde moslimvriendjes die van makkelijke klusjes houden.
  Emigreren kan niet meer, maar ik begin wel braakneigingen van sommigen te krijgen.

 2. [2] Interessante link, binnenkort eens bestuderen.

  Al Gore is de Joseph Goebbels van de klimaatsekte, gesponsord door uw gemeenteraad en Rabobank. Zou het toeval zijn dat de gemeenten niet de documentaire "The Great Global Warming Swindle" laten zien naast Al’s doctrine? Nota bene gemaakt door het ueberlinkse Channel 4 uit Engeland.

 3. [3] Vanwaar de typerig ‘überlinks’ voor Channel 4? Ik ken het niet (niet te ontvangen) maar Channel 4 brengt zo’n beetje als enige in Engeland kritische tegengeluiden op de klimaathoax en de Islamisering. Dat gaat toch aardig tegen de linkse belangen in. Zoals in de email van een democraat aan Hillary Clinton stond is immigratie de enige hoop voor links. Laag- of nietgeschoold is het linkse electoraat, de anderen hebben allang door dat links ze aan de afgrond brengt.

 4. [4] Volgens Engelse bekenden van mij is Channel 4 al jaren de huiszender van politiekcorrect en ‘progressief’ Engeland. Misschien is er een andere wind gaan waaien waar ik niet van op de hoogte ben, of staat men open voor andere standpunten.

 5. Die klimaatsverandering gaat toch wel komen. Als het zonnestelsel door de Foton-Ring is, zal het wel beter gaan. We kunnen ons beter richten op de vergiftigingen die we systematisch toevoegen aan onze HABITAT, de Planeet. STOP WAR!

 6. Klimaatsveranderingen zijn er op aarde al vaker geweest als gevolg van wisselende zonneactiviteit. Zo kennen we de z.g. Duinkerkse Transgressies, die in België en Noord Frankrijk uitvoerig zijn bestudeerd. Daaruit bleek dat met name in de 4e eeuw (2e transgressie periode)het middelbaar zeeniveau steeg met minstens 6 meter, waardoor al het laagland in West Europa onderliep en de Romeinen in onze lage streken hun boeltje moesten pakken en naar elders zijn vertrokken. (Romeinse relicten vindt men in het laagland onder meters zeeklei en laagveen). Pas in de 10e eeuw, toen de zee zich geleidelijk terugtrok, ontstond er weer bewoning in de lage landen en begon de geschiedenis met de eerste graaf van Holland. In die tijd ontstonden de eerste bedijkingen. Later, in de 16 en 17 eeuw kende men een z.g. Kleine IJstijd toen het aanzienlijk kouder was dan nu.

 7. [8]
  Hier lig ik allang niet meer van wakker.
  Men vergeet er ook iedere keer weer bij te vertellen dat door het uitroeien van de oerwouden, het natuurlijke vermogen om CO2 via fotosynthese te fixeren, afneemt.
  Dat neemt niet weg dat de invloed van de mens miniem is. Meer dan 95 % van de CO2 uitstoot heeft niets met menselijke activiteiten te maken.

  Klimaatverandering ? Ik denk dat we meer naar de zon moeten kijken…
  http://www.kennislink.nl/we

 8. Nou, dat klinkt inderdaad anders dan de media ons wil doen geloven. Maar ik plaats dan toch, als ongelovige, mijn vragen bij het nut van religie als je vernielt wat de schepper gecreëerd zou hebben. Dat zou in mijn ogen betekenen dat religie een hypocriete escapisme is van de ware aard van de mensheid in het algemeen.
  En China, waarvan je zou verwachten dat dat een land is waar veel slimme mensen wonen, is ook een paradox. De rivieren zijn vervuild met als resultaat dat het drinkwater vervuild is voor honderdduizenden mensen. Niet bepaald sociaal en slim.

 9. [10] Ja, het IS ook anders dan de media die de politici na-apen je willen doen geloven.
  Zoek maar naar de feiten.
  Natuurlijk zijn wij ook tegen vervuiling en verspilling. Wij trachten dat zo weinig mogelijk te doen en verwachten dat ook van anderen.
  Maar dat wil niet zeggen dat je complexen moet krijgen en grote kosten moet maken voor dingen die waarschijnlijk nooit gebeuren. En anderen daartoe dwingen is al helemaal fout. Daarvoor zijn er trouwens ook nog veel te veel urgente noden te lenigen.

  ALS de zeespiegel straks 10 meter stijgt, zal er wel een probleem zijn. De werkelijkheid is echter dat die stijging maar cemtimeters is. Zels Rijkswaterstaat, een regeringsinstantie zegt dat ze die best kunnen beheersen!

 10. Sorry, maar mijn naam is niet Rud maar Ruud.
  Ik snap niet waarom sommige mensen zo willen leven met hun geweten, als ze die hebben, dat ze zo mensen angstig willen maken. Het zal wel met macht en geld te maken hebben.

 11. [11]

  ‘ALS de zeespiegel straks 10 meter stijgt, zal er wel een probleem zijn. De werkelijkheid is echter dat die stijging maar cemtimeters is. Zels Rijkswaterstaat, een regeringsinstantie zegt dat ze die best kunnen beheersen!’

  Alsof de wereld ophoudt bij de grens met Duitsland. Wat denk je dat een opwarming van de aarde voor effect heeft op ontwikkelingslanden? Dat is zo typisch Nederlands: Alleen maar denken in zeespiegelstijgingen en ‘als ik het niet zie dan is het er niet’.

  Heb gisteren overigens voor het eerst The Great Global Warming Swindle gekeken. Als je geen zin hebt om dingen uit te zoeken, dan zou het wetenschappelijke deel nog wel voor enige verwarring kunnen zorgen. Die marxisten-paranoia sloeg alleen nergens op, en ik heb zelden zoiets tenenkrommends als al dat gezwets over ‘ontwikkelingslanden die zich niet mogen ontwikkelen’ gezien. Als er iets voor zorgt dat ontwikkelingslanden zich niet kunnen ontwikkelen dan is het wel het vrije markt-systeem en die absurde schulden.

  En trouwens: zelfs als het al een samenzwering van wetenschappers, milieuactivisten en politici, dan weet ik wel zeker dat er nog veel duisterdere en onzichtbaardere samenzweringen zijn.

 12. [13]
  ‘ontwikkelingslanden die zich niet mogen ontwikkelen’
  Vervang ‘mogen’ maar door ‘kunnen’ voor mijn part. De reden dat Afrika onderontwikkeld is, is omdat kapitalisme een vies woord is. Zie ook de gang van zaken in Zimbabwe. Als stilstand acheruitgang is, dan staan ze daar wel héél erg stil. Regimes die de bevolking onderdrukken worden door de soosjes in Europa en elders aan geld geholpen en daarmede blijven ze aan de macht, om vervolgens de bevolking te onderdrukken. Heeft niks met paranoia te maken, dat is een FEIT.

 13. [13] Je vindt al een goed antwoord van Andre op [13]
  Nog aan te vullen met de vraag eens na te denken over je:
  "zelfs als het al een samenzwering van wetenschappers, milieuactivisten en politici, dan weet ik wel zeker dat er nog veel duisterdere en onzichtbaardere samenzweringen zijn."

  Stel dat je nog 10 of 1000 andere samenzweringen kent, wat hebben die dan te maken met dit onderwerp?

  Als iets fout is, is dat fout. Los of er nog andere fouten zijn.

Comments are closed.